Kategorija

Rožu Ziedu Statuetes ar Rhinestone Kristāla Rotājumu - Rotaslietas Atverams Lodziņš (sarkana), rotaslietu kaste

Jauns

€6.87

€9.55

-28 %

Pieejams

Tagi: akrila rožu kastes, kaste gredzens, expo vitrīnās, emaljas crystal box, sarkanas rozes kastē rotaslietas, displeja akmens, rožu rotaslietas bohēmas, putnu rotaslieta, kristāla figūriņas dzīvnieki, vieta kāzām.

59013 Juvelierizstrādājumu iepakojuma displeja 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes。 Funkcija: -Šo sarkano rožu ziedu ornaments emaljas rotaslietu kaste, kas izgatavota no metāla & handpicked rhinestones. -Skaista rotaslieta ir atverams lodziņš,viegli atvērt vai aizvērt -Daži piekariņi,tāpat kā saderināšanās gredzenu, var novietot šo mazo rotaslietas piemiņai box-Šāda veida dārgakmeņu rotaslietu kārbas ir lieliska svētku dāvana sievietēm,meitene Produkta apraksts: Materiāls: Sakausējums + dimanta Izmērs:Par 6x9.5cm 1cm=0.39 Iepakojumā(Nav Mazumtirdzniecības Paketes):1 GAB iepakojumā Piezīme : 1.Rotaslietas nav iekļauts 2.Antikvariāts Rotaslietas kaste var pastāvēt var būt nedaudz krāsu atšķirība par katru partiju, no rūpnīcas.Arī tur varētu būt krāsu atšķirības, jo datora ekrāna savādāk.Ceru, ka jūs varētu saprast! 3.Lūdzu, notīrīt rotaslietas kastes ar mīkstu, sausu drāniņu. 4.Nav nepieciešams mazgāt zila vilnas iekšā.

Objekta Garumu 3.74inch
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektu Platums 2.36inch
Postenis Augstums 3.74inch
Zīmola Nosaukums JAVRICK
Postenis Svars 180g
Produkta Funkcijas Citi
Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas Veids Somas
Materiāls Metāla
Modeļa Numurs X7JB8YY800513
Postenis Diametrs 3.74inch
Vienuma Tips Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas

Uzrakstīt recenziju

Rožu Ziedu Statuetes ar Rhinestone Kristāla Rotājumu - Rotaslietas Atverams Lodziņš (sarkana), rotaslietu kaste

Rožu Ziedu Statuetes ar Rhinestone Kristāla Rotājumu - Rotaslietas Atverams Lodziņš (sarkana), rotaslietu kaste

59013 Juvelierizstrādājumu iepakojuma displeja 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes。 Funkcija: -Šo sarkano rožu ziedu ornaments emaljas rotaslietu kaste, kas izgatavota no metāla & handpicked rhinestones. -Skaista rotaslieta ir atverams lodziņš,viegli atvērt vai aizvērt -Daži piekariņi,tāpat

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!