Kategorija

Pušķis Aukliņu, Samta Maisiņu 11x15cm Valentīna Dienā, Rotaslietas, Dāvanu Maisiņi, Kāzu Konfektes Iesaiņojums 10pcs

Jauns

€15.23

€19.28

-21 %

Pieejams

Tagi: displeja jewlery, apaļā jewlery iepakojums, jautri, jewlery iepakojums, mežģīnes aukliņu maisiņi, jewlery maisiņš, jevelery, jewkery dāvanu maisu, soma samta jewlery, kaste samts, spīdīga aukliņu maisiņi.

Pušķis Aukliņu, Samta Maisiņu 11x15cm Valentīna Dienā, Rotaslietas, Dāvanu Maisiņi, Kāzu Konfektes Iesaiņojums 10pcs Par krievijas klientu , jums vajadzētu dot mums savu VĀRDU, uzvārdu un DETALIZĒTU ADRESI , ja tā nav ,zemes gabals tiks nosūtīti atpakaļ .Materiāls: Samts Daudzums: 10pcs/partijas Lielums: 11x15cm / 4.33x5.90" Krāsa: Ziloņkaula Zelta, Purpura Sarkanā, Zelta ,Violeta, Sarkana, Zila, Pelēka, Rozā, Zelta,Rozā, Pelēka Piezīmes: lūdzu, pārbaudiet lielumu, pirms iegādāties , lūdzu, nav attēla to pats un redzēt skaidri apraksts,tā var izvairīties no nepatikšanas .es negribu redzēt sliktas atsauksmes (par lielumu)u.c..ja jums ir kādi jautājumi , lūdzu, sazinieties ar mums ,paldies!

Cena skaitā : soma + tagus+ Metāla tag

Lūdzu, izlasiet sekojiet info,tas ir svarīgi!Apmaksas Noteikumi: 1.Drošības apsvērumu dēļ, Mēs pieņemam tikai Asun.lv Darījuma. 2.Maksājumu Metodes:Maksāt ar Kredītkarti vai izmantojot.. . 3. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa jūsu valstī.Bezmaksas piegāde cena nav ieskaitot Ievedmuitas nodokļus.Piegāde: 1.Mēs kuģis priekšmetus, nepārsniedzot 2-5 darba dienu laikā pēc saņemšanas noskaidroti maksājumu.( Izņemot Svētku Dienas ) 2.Visas preces būtu jāved uz Asun.lv pārbaudīt adrese, lūdzu pārbaudiet uzmanīgi, pirms jūs vieta kārtībā .Ja vēlaties izmantot citu piegādes adrese, lūdzu, sazinieties ar mums. 3.Katru gabalu ir izsekošanas numuru ņemot līdzi varat ņemt līdzi to. 4.Postenis (- i) Parasti ir no 7 līdz 90 dienām ierašanās laiku, lai visā Pasaulē. 5.Dažreiz mēs nosūtīt preces ar DHL VAI FEDEX par brīvu dažās valstīs, ja pasūtījums ir virs 100usd.(Ja sūtījums ir liela apjoma ,mums nevar darīt )

Iepakojums:

Atgriešanās Politika: Ja kādas problēmas rodas,priecē ar mums sazināties 3 dienu laikā pēc preces saņemšana,Mēs esam pārliecināti, ka, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas apmierinoši, jums asap; Mēs nosūtīsim jaunais postenis (- i) vai atmaksā visu naudu, lai jūs Garantiju.kad produkti bija bojāti, kamēr pārvadāšanas vai nosūtīts kļūdaini, kļūdaini un, Ja jūs nesaņemat prece(s) - vairāk nekā 25 dienas.

Pušķis Aukliņu, Samta Maisiņu 11x15cm Valentīna Diena Somas Rotaslietas Dāvanu Samta Maisiņus Kāzu Konfektes, Iepakojuma Maisiņi

Stils Aukliņu, Samta Maisiņu, Somiņas, Rotaslietas, Somas,Samta Maisiņu Jewlery ,
Postenis Diametrs 0inch
Vienuma Tips Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas
Postenis Augstums 15cm
Postenis Svars 150g
Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas Veids Maisiņi
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 11x15cm / 4.33x5.90''
Modeļa Numurs HR402
krāsa Ziloņkaula Zelta, Purpura Sarkanā, Zelta ,Violeta, Sarkana, Zila, Pelēka, Rozā Zelta ,
Sods vai Modes Pasūtījuma Packaigng Jewlery Tumšā ,Tumšā Somas Ar Logo, Custom (Pielāgots)
Objektu Platums 0cm
Daudzums 10pcs/daudz
Objekta Garumu 11cm
Godu Samta Maisiņu Daudz ,Samta Maisiņu Iepakojumu, Kāzu Candy
Produkta Funkcijas Aukliņu, Samta Maisiņu, Somiņas, Rotaslietas, Somas,Samta Maisiņu Jewlery ,
Veids Iepakojuma Samta Dāvanu Konfektes Somas
Materiāls Samts
Izmantošana Rotaslietas, Dāvanu Maisiņi , Dāvanu Maisiņi Jewlery Samts

Uzrakstīt recenziju

Pušķis Aukliņu, Samta Maisiņu 11x15cm Valentīna Dienā, Rotaslietas, Dāvanu Maisiņi, Kāzu Konfektes Iesaiņojums 10pcs

Pušķis Aukliņu, Samta Maisiņu 11x15cm Valentīna Dienā, Rotaslietas, Dāvanu Maisiņi, Kāzu Konfektes Iesaiņojums 10pcs

Pušķis Aukliņu, Samta Maisiņu 11x15cm Valentīna Dienā, Rotaslietas, Dāvanu Maisiņi, Kāzu Konfektes Iesaiņojums 10pcs Par krievijas klientu , jums vajadzētu dot mums savu VĀRDU, uzvārdu un DETALIZĒTU ADRESI , ja tā nav ,zemes gabals tiks nosūtīti atpakaļ .Materiāls: Samts Daudzums:

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!