Kategorija

Weweya Jaunas Darbojas Sporta Kurpes Vīriešiem "Eiropa 2020" Elpojošs Čības Fitnesa Pastaigu Sporta Apavi Mežģīnes-Up Vīriešu Zīmola Trenažieri Pelēka Sarkana

Jauns

€11.08

€20.14

-44 %

Pieejams

Tagi: vīrieši sneaker vasaras, vīriešu vasaras kurpes, vīrieši treneris, 48 izmēri vīriešiem kurpes, gadījuma vīrieši sneaker, sarkanā sneaker, ikdienas apavu, apavu weweya, krasovki vīriešiem, krasovki.

Weweya Jaunas Darbojas Sporta Kurpes Vīriešiem "Eiropa 2020" Elpojošs Čības Fitnesa Pastaigu Sporta Apavi Mežģīnes-Up Vīriešu Zīmola Trenažieri Pelēka Sarkana

Piezīme : Lūdzu izmēriet savu pēdu garums un lasīt izmērs informācijas conversion chart rūpīgi izvēlieties pareizo izmēru.Ja jums ir vēl kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi, un pastāstiet mums savu kāju garums.

Eiropas lieluma 43-48 ir salīdzinoši lielāka nekā parastā viens,lūdzu, nopirkt vienu izmēru mazāku, pērkot,vai lūdzu, ņemiet iepriekš kāju garums atsauces.

1.Pakete Ietver : Vienu Pāri Kurpes

Par Pilināmā

Mēs piedāvājam piliens kuģniecības pakalpojumu.Jūs varat atstāt mums adresāta vārdu, adresi un tālruņa numuru, no Asun.lv, ja pasūtījuma.Pēc tam pasūtījums tiks nosūtīts.

Mēs varam nodrošināt vairumtirdzniecības cena par lielāko pasūtījumu.

Mēs nodrošinātu labāku servisu mūsu piliens kuģniecības klientu, tostarp īsāks izskatīšanas laiks, un laiks, iepakojuma uzskaite.

Par Kuģošanas

1. Preces var tikt nosūtīti ar DHL, FedEx, UPS, TNT, ePacket, EMS, Ķīna Post, Gaisa Pasts, Singapūra Pastu, Honkongā Post, Gaisa Pasts, PostNL, SFExpress, YunExpress un tā tālāk.Jūs varat izvēlieties piegādes metodi, kas jums nepieciešams.

2. Mēs neesam atbildīgi par aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildīgas par kuģu satiksmi.Tomēr mēs palīdzēsim jums sekot iepakojumā

3. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mums nav jāmaksā kāds Nodoklis vai Nodoklis par jums, ja jūsu pasūtījums notiek jūsu Pasūtījuma.Pircējs ir atbildīgs par muitošanu un nodokļu kad pakete notika ar vietējām paražām.

Par Garantijas Laiks

Mēs apsolām, ka jūs varat atgriezties šajā postenī kādu iemeslu dēļ, pēc tam, kad jūs to iegādāties, pat jums tas vienkārši nepatīk.Pēc tam jūs varat saņemt pilnu kompensāciju vai nomaiņa.Bet mēs vēlamies atgādināt, ka jums būtu jāmaksā par atgriešanās kuģniecības maksa.

Par Atsauksmes

Svarīgi!!!Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms došanās uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti , mēs jums atrisināt problēmu uzreiz.

Jūsu apmierinātību un atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums patīk mūsu produkti un pakalpojumi, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvas atsauksmes, un visas 5 zvaigznes.Priecāsimies, ka ir ļoti daudz.

Distances Half Marathon(>20 km)
Sporta Apavu Tips Apavi
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Iezīme Elpojošs
Virsas Materiāls Acs (Air mesh)
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Zole Materiāls Gumijas
Līmenis Prakse Iesācējs
Dzimums VĪRIEŠI
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Sporta Apavi Priekšrocības Ērts,Elpojošs,Viegls
Palaist Sporta Kurpes Vieta Āra,Ceļojumiem,Ikdienas
Augšējā Augstums zems
Izlaides Datums Summer2018
Sporta Veids DZĪVESVEIDS
Apavi Krāsu Pelēka,Melna,Sarkana,Melna Balta
Zolīte Materiāls EVA
Piemērojamo Vieta Grūti Tiesa
Tehnoloģija BEZMAKSAS ELASTĪGA
Sporta Kurpes Izmērs EUR 39-48 Eiropas Izmērs
Zīmola Nosaukums weweya
Modeļa Numurs Weweya 8061402
Čības Piemērots Vīriešu,Zēnu,Vīriešu
Kurpju Platums Vidējā(B,M)
Funkcijas Stabilitāte

Uzrakstīt recenziju

Weweya Jaunas Darbojas Sporta Kurpes Vīriešiem

Weweya Jaunas Darbojas Sporta Kurpes Vīriešiem "Eiropa 2020" Elpojošs Čības Fitnesa Pastaigu Sporta Apavi Mežģīnes-Up Vīriešu Zīmola Trenažieri Pelēka Sarkana

Weweya Jaunas Darbojas Sporta Kurpes Vīriešiem Eiropa 2020 Elpojošs Čības Fitnesa Pastaigu Sporta Apavi Mežģīnes-Up Vīriešu Zīmola Trenažieri Pelēka Sarkana Piezīme : Lūdzu izmēriet savu pēdu garums un lasīt izmērs informācijas conversion chart rūpīgi izvēlieties pareizo

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!