Kategorija

Baideng Vīriešu Čības Melns Pelēks Sarkans Zīmola Cilvēks Ikdienas Apavi Dzīvokļi Acs Paslīdēt Uz Mokasīni Elpojošs Plus " Lielo Izmēru Rudens

Jauns

€11.30

€18.82

-39 %

Pieejams

Tagi: ikdienas kleita kabatas, omega psi phi brālība piekariņi, militārie apavi, armijas kaujas zābaki, grieķijas pin, adatu darbu komplekts, ar alf, showerhead, wide fit, dortmundes krekls, mercedes benz tvertne.

Elpojoši apavi

Ar Baideng

Ja jums ir kādi jautājumi pēc preču saņemšanas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Mūsu izmēru, varbūt nav piemērots standarta savā valstī izmēru tabula,lūdzu, izvēlieties izmērs pēc EUR IZMĒRA vai KĀJU GARUMS , ASV IZMĒRI ir tikai atskaites !

Postenis, ko Mēra ar rokām,var 0.1-0.5 cm kļūdas,Paldies !

Ja jūsu pēda ir biezas vai platas,mēs iesakām jums izvēlēties vienu izmēru lielāku.

Parasti zolīte garums ir garāks par 0,5-1 cm par kāju garumu.

Ja jūs joprojām nav pārliecināts, savu izmēru, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Eiropas lieluma 43-48 ir salīdzinoši lielāka nekā parastā viens,lūdzu, nopirkt vienu izmēru mazākas, ja iepirkumu

1.Pakete Ietver: Vienu Pāri Kurpes

Par Pilināmā

Mēs piedāvājam piliens kuģniecības pakalpojumu.Jūs varat atstāt mums adresāta vārdu, adresi un tālruņa numuru, no Asun.lv, ja pasūtījuma.Pēc tam pasūtījums tiks nosūtīts.

Mēs varam nodrošināt vairumtirdzniecības cena par lielāko pasūtījumu.

Mēs nodrošinātu labāku servisu mūsu piliens kuģniecības klientu, tostarp īsāks izskatīšanas laiks, un laiks, iepakojuma uzskaite.

Par Kuģošanas

1. Preces var tikt nosūtīti ar DHL, FedEx, UPS, TNT, ePacket, EMS, Ķīna Post, Gaisa Pasts, Singapūra Pastu, Honkongā Post, Gaisa Pasts, PostNL, SFExpress, YunExpress un tā tālāk.Jūs varat izvēlieties piegādes metodi, kas jums nepieciešams.

2. Mēs neesam atbildīgi par aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildīgas par kuģu satiksmi.Tomēr mēs palīdzēsim jums sekot iepakojumā

3. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mums nav jāmaksā kāds Nodoklis vai Nodoklis par jums, ja jūsu pasūtījums notiek jūsu Pasūtījuma.Pircējs ir atbildīgs par muitošanu un nodokļu kad pakete notika ar vietējām paražām.

Par Garantijas Laiks

Mēs apsolām, ka jūs varat atgriezties šajā postenī kādu iemeslu dēļ, pēc tam, kad jūs to iegādāties, pat jums tas vienkārši nepatīk.Pēc tam jūs varat saņemt pilnu kompensāciju vai nomaiņa.Bet mēs vēlamies atgādināt, ka jums būtu jāmaksā par atgriešanās kuģniecības maksa.

Par Atsauksmes

Svarīgi!!!Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms došanās uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti , mēs jums atrisināt problēmu uzreiz.

Jūsu apmierinātību un atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums patīk mūsu produkti un pakalpojumi, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvas atsauksmes, un visas 5 zvaigznes.Priecāsimies, ka ir ļoti daudz.

Zīmola Nosaukums baideng
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Dzimums VĪRIEŠI
Zeķes, Čības Vieta Ikdienas, Ārpus Telpām, Ceļot
Piemērojamo Vieta Grūti Tiesa
Zolīte Materiāls EVA
Sporta Apavi MUMS izmēra 7-11.5
Skriešanas Apavus, Krāsas Melna, Sarkana, Pelēka, Melna Balta
Sporta Priekšrocības Elpojošs, Viegls, Anti-Slidens
Iezīme Elpojošs
Augšējā Augstums zems
Trenažieri Piemērots Cilvēks, Vīrietis, Zēns, Pieaugušie
Skriešanas Kurpes, ES Izmērs 39-48
Sporta Apavu Tips Apavi
Modeļa Numurs QW5612
Sporta Veids DZĪVESVEIDS
Līmenis Prakse Papildu
Distances 10km
Tehnoloģija BEZMAKSAS ELASTĪGA
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Virsas Materiāls Acs (Air mesh)
Funkcijas Stabilitāte
Zole Materiāls Gumijas
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Postenis 1 Vīriešu skriešanas apavi, Vīriešu apavi, Cilvēks apavi
Kurpju Platums Vidējā(B,M)
Izlaides Datums Summer2018
Postenis 2 Vīriešu sporta apavi, Vīriešu, sporta apavu

Uzrakstīt recenziju

Baideng Vīriešu Čības Melns Pelēks Sarkans Zīmola Cilvēks Ikdienas Apavi Dzīvokļi Acs Paslīdēt Uz Mokasīni Elpojošs Plus

Baideng Vīriešu Čības Melns Pelēks Sarkans Zīmola Cilvēks Ikdienas Apavi Dzīvokļi Acs Paslīdēt Uz Mokasīni Elpojošs Plus " Lielo Izmēru Rudens

Elpojoši apavi Ar Baideng Ja jums ir kādi jautājumi pēc preču saņemšanas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu. Mūsu izmēru, varbūt nav piemērots standarta savā valstī izmēru tabula,lūdzu, izvēlieties

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!