Kategorija

RIETUMU RITEŅBRAUKŠANAS Ūdensnecaurlaidīgs Velo Dators Ar Apgaismojumu Vadu Bezvadu Velo Dators, Velosipēds Spidometrs, Odometrs, Velosipēdu Hronometrs

Jauns

€11.94

€16.81

-28 %

Pieejams

Tagi: velosipēds letes, speedomet, velosipēdu odometra bezvadu, velosipēds bezvadu, datoru cikla bezvadu, odometra bezvadu, velosipēdu mērītājs, velo spidometrs, velosipēdu km stundā, velosipēds odometra bezvadu.

Tas ir sava veida augstas kvalitātes velosipēdu odometra, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, minimālisma dizains ar lielo burtu, jūs varat redzēt datus, skaidri siles lasāma un labi pamanāmas datu displejs.Daudzfunkciju: pulkstenis(12/24 formātā pārveidot), hronometrs, temperatūra, metriskajām / angļu alternatīvas, Scan(automātiskā apgrozībā), izjādes, ātrums, avg ātrumu, max ātrumu, izjādes laiku, brauciena attālums, kopējais odo, auto ieslēgšana/izslēgšana, ātruma salīdzinājums liek.u.c.Jums var būt izmēģināt.

Funkcijas:

Lielo burtu datus ar minimālisma dizains: iestāde, kas ir mazāka nekā bankcard, taču ir skaidrs, lasāma un labi pamanāmas datu displejs.

Ne tikai nodrošina, ka jūs varat izlasīt datus uz ekrāna viegli, bet braukšana, bet arī uzlabo drošību izjādes.

Ierīce spēj izsekot jūsu ātrumu, izmantojot topdisplay pašreizējo ātrumu, kā arī grunts displejs maksimālais un vidējais ātrums.

Tas arī ir relatīva ātruma indikators, kas vizuāli pārbauda, vai tas darbojas ātrāk, nekā vidējais.

Diena-nakts apgaismojums, multi-funkcijas: Iebūvēts balta fona apgaismojums, kas nodrošina nakts skatīšanās.

Saglabājot displeja salasāmu vājā apgaismojumā ļauj viegli nolasīt visus datus, kas ir skaidri, ka jūsu naudas sods pavadonis, braucot naktī.

Citas funkcijas: pulkstenis(12/24 formātā pārveidot), hronometrs, temperatūra, metriskajām / angļu alternatīvas, Scan(automātiskā apgrozībā), izjādes, ātrums, avg ātrumu, max ātrumu, izjādes laiku, brauciena attālums, kopējais odo, auto ieslēgšana/izslēgšana, ātruma salīdzinājums liek.u.c.

Piemērots vairumam veidu velosipēdi: Road velosipēdu, kalnu velosipēdi, saliekamie velosipēdi un citās koplietošanas velosipēdu.

Piezīme: Bezvadu sensoru, fiksēts uz priekšējā riteņa, magnēts, kas noteikta uz runāja, galvenais bloks nostiprināts uz stūres un, lūdzu, noņemiet izolācijas papīra, pirms lietojat.

Aprīkots ar 5 valodas: angļu, vācu, franču, spāņu, holandiešu, jūs varat pielāgot to saskaņā ar jūsu prasībām.

Specifikācijas:

Nosaukums: Velosipēds Odometra

Materiāls: PVC

Krāsa: zaļa, melna, sarkana, zila (nav obligāts)

Vienība: 1 * CR2032H šūnu, 3 V, 210mAh (iekļauta)

Postenis izmērs: 60 * 44 * 15mm / 2.36 * 1.73 * 0.59 jo

Iepakojuma izmērs: 200 * 150 * 50mm / 7.87 * 5.91 * 1.97 jo

Iepakojuma svars: 90g / 3.17 unci

Iepakojums saraksts:

1 * Velosipēdu Odometra

Hronometrs un Piederumi Ūdensizturīgs Hronometrs
Modeļa Numurs Velo Dators

Uzrakstīt recenziju

RIETUMU RITEŅBRAUKŠANAS Ūdensnecaurlaidīgs Velo Dators Ar Apgaismojumu Vadu Bezvadu Velo Dators, Velosipēds Spidometrs, Odometrs, Velosipēdu Hronometrs

RIETUMU RITEŅBRAUKŠANAS Ūdensnecaurlaidīgs Velo Dators Ar Apgaismojumu Vadu Bezvadu Velo Dators, Velosipēds Spidometrs, Odometrs, Velosipēdu Hronometrs

Tas ir sava veida augstas kvalitātes velosipēdu odometra, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, minimālisma dizains ar lielo burtu, jūs varat redzēt datus, skaidri siles lasāma un labi pamanāmas datu displejs.Daudzfunkciju: pulkstenis(12/24 formātā pārveidot), hronometrs, temperatūra,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!