Kategorija

XOSS Velosipēdu Datoru Strava MAGENE Ritms/Ātruma Sensors Combo Bezvadu GPS Velosipēdu Odometra G+ Plus Bluetooth Velo Spidometrs

Jauns

€16.81

€35.77

-53 %

Pieejams

Tagi: bem bluetooth earbuds, velosipēds rāmis siksna, gp tracker, bicycl rāmis, cadans sensors magene, igsport igs20, vīrieši datoru, bicycl, velosipēdu aksesuāri vispārīgi, cubrebotas ciclismo.

HIGH-END XOSS G SĒRIJAS VELOSIPĒDS DATORU

Par atšķirību starp XOSS G un XOSS G+

Lūdzu, ņemiet vērā: XOSS G ir bāzes versijā, GPS datoru, nav ANT + pārraides protokols, un tas nenodrošina sensori; tas ir Bluetooth, un tas atbalsta augšupielādēt mobilās Lietotnes.

XOSS G + GPS datoru ar Bluetooth un ANT + atbalsts pievienojot apgriezienu skaits / ritms sensors un sirds ritma monitors, atbalsta augšupielādēt mobilās LIETOTNES;

Kāpēc vajag GPS odometra + ātrums, ritms un sirds ritma monitors?

Ātrums, ritms sensors var sniegt mobilā telefona vai GPS datoru ar ritms datu, ka tā nevar iegūt, tādējādi palīdzot vadītājam, lai iegūtu labu enerģiju izejas jaudas attiecība, un izvairīties no enerģijas zudumu, ko izraisa pārāk ātrs vai lēns ritms.

Mērīšanas sirdsdarbību ļauj jums izmantot bez domāju, apgūstot tiesības intensitāte, lai palīdzētu jums sasniegt jūsu mērķus efektīvāk un izvairoties no pārmērīga vai nepietiekama īstenot caur sirdi kursa noteikšanas,Tas ir viegli, lai pārbaudītu progresu un pierādīt jūsu centienus.

Šie trīs veidu informāciju, kas ir savākti GPS odometra rādījums, ko var viegli saskaitīt un dalīties, izmantojot APP šādu Strava.

Make up for GPS odometra

Jo gan mobilo telefonu un GPS datoru izmantot GPS pozicionēšanas, lai noteiktu ātrumu, to precizitāte ir iejaukusies ar paraugu ņemšanas blīvumu un algoritmu.Gadījumā, ja ir vāja vai nav signāla, ātruma sensors efektīvi kompensētu datu pareizību, kas ir labs papildinājums, lai GPS kodu tabula.

Lūdzu, Ņemiet vērā, par XOSS G Plus

1. Ilgtermi Nospiediet labi pogu, lai ieslēgtu.

2. Nospiediet kreiso pogu, lai aktivizētu GPS

3. Saņemt GPS signāls pēc programmas palaišanas aizņem dažas minūtes,

4. Ilgtermi nospiediet kreiso un labo pogu, tajā pašā laikā, kamēr ikona ir lukturītis, kas norāda G+ meklēšana aktīvā sensora tuvumā.

5. Ja savienošana pārī ir veiksmīga, uz incon paliks nemainīga, nospiediet labo pogu vēlreiz, ieej iestatīšanas saskarne, kas riepu apkārtmēru un laiku.

XOSS G + GPS datoru ar Bluetooth un ANT + atbalsts pievienojot apgriezienu skaits / ritms sensors un sirds ritma monitors, atbalsta augšupielādēt mobilās LIETOTNES;

Ieraksts 15 veida datu

Pašreizējā/AVG/MAX ĀTRUMS

Pašreizējā/AVG/MAX Sirds ritma

Pašreizējā/AVG/MAX RITMS

Pagājušais Laiks/ Augstums/ PULKSTENIS

Sliežu Attālums/SLĪPUMS/Kopējais Attālums

Ja jums ir velo entuziasts, vai arī plāno pievienoties šai sporta veidā, tad jums ir jāzina, cik svarīgi ir izsekot jūsu treniņu, lai saglabātu sev motivēti.Tas ir, ja XOSS G+ nāk.

XOSS G+ jauninājumus, par to, vadu velo datori ar jaunāko izrāvienu GPS tehnoloģija, kas izseko katru un katru brīdi precīzi un tieši.Tas ir viegli uzstādīt un piedāvā vienotu lietotāja pieredzi.

Ar IPX7 tehnoloģiju, XOSS G+ ir ūdensizturīgs, tāpēc, ka jūs varat izbaudīt velosipēdu pieredzi visos laika apstākļos.

Iepakojuma iekšpusē, jūs atradīsiet XOSS G+ Riteņbraukšana Datoru kopā ar citiem piederumiem, ieskaitot gumijas lentes, gumijas starplikas, velosipēdu datoru mount un USB kabeli.

XOSS Dual-mode sensors ievads (Ja nepieciešams, ceļa Ātruma & Ritms tajā pašā laikā, jums ir nepieciešams iegādāties 2 vienībām):

Produkts atbalsta Bluetooth 4.0 un ANT+ protokolu, tajā pašā laikā, var izmantot kā ātruma sensoru vai ritms sensors, izmantot velosipēdu APP un GPS hronometrs, un pārslēgties starp abiem režīmiem ar pārinstalēt akumulatoru.

Pēc tam, kad akumulators ir ievietots, sarkanā gaisma mirgo, lai norādītu ātrā režīmā, un indikators mirgo zilā krāsā, kas norāda, ritms režīmā. (Sarkans un zils darba režīms gaismas indikatori, var uzskatīt tikai tad, kad akumulators slēdža režīms ir uzstādīts)

Ierīces pieslēgšanas instrukcijas

Sarkanā gaisma mirgo, un ātruma režīmā Bluetooth apraides

Zilā gaisma ir mirgojoša, ka ritms režīmā Bluetooth apraides

Sarkanās un zilās gaismas, flash pārmaiņus, baterija sensors ir ar zemu

IP67 Ūdens izturīgs nominālā

XOSS Sirds ritma Monitors

1. Ilgs akumulatora darbības laiks

2. ANT+ & Bluetooth 4.0 atbalsts

3. Saderīgs ar garmin , igpsport, ZWIFT , WAHOO , STRAVA un tā tālāk

Ātri un skaidri atspoguļo stāvokli jūsu ķermenī slodzes laikā, lai izvairītos no fiziskiem bojājumiem, ko izraisa pārmērīgi izmantot.

Tajā pašā laikā, zinot, ka jūsu sirds likmi, kas var palīdzēt jums saglabāt jūsu vingrinājumu intensitātei ir atbilstošā līmenī un jūsu fitnesa ir labāk.

Kā nēsāt ?

Lūdzu, ņemiet vērā, ka elektrodu jomā, krūšu siksna, kas samitrināta ar ūdeni, pirms valkājot, tā, ka sirds ritma siksna var iegūt stabilu datus.

Pēc katras lietošanas, lūdzu, izmantojiet krūšu siksna ar tīru ūdeni un gulēja dzīvoklis nožūt.Pēc 7 lietošanas reizēm, noslaukiet siksna ar atšķaidītu ziepjūdenī un noskalojiet ar tīru ūdeni.Man nav krūšu siksnu, veļas mašīnu vai žāvētāju un neizmantojiet ķīmiskos tīrīšanas līdzekļus, lai tīrītu.Ķīmiskie tīrīšanas līdzekļi var izraisīt krūšu siksna, lai vecumam pārāk ātri un saīsināt tā kalpošanas laiku.

Modelis Velosipēds GPS Strava Datoru
nosaukums 2 velo dators, ātruma sensors
Ekrāna Displejs 1.8 collu LCD HD ekrāns
nosaukums 1 velosipēdu datoru ritms sensors
Hronometrs un Piederumi Bezvadu Hronometrs
Akumulators 500mAh Uzlādējams litija akumulators
nosaukums 3 Velosipēdu Sirds ritma Monitors cilvēkresursu pārvaldība
Funkcija 2 Velosipēda Spidometrs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdensizturīgs IPX7
Funkcija 1 Bezvadu Velo Dators
Modeļa Numurs G/G Plus
Tehnoloģija Bluetooth & ANT+
Izmērs 48*75*19mm
Sertifikācija CE
Kalpošanas Laiks 25.h

Uzrakstīt recenziju

XOSS Velosipēdu Datoru Strava MAGENE Ritms/Ātruma Sensors Combo Bezvadu GPS Velosipēdu Odometra G+ Plus Bluetooth Velo Spidometrs

XOSS Velosipēdu Datoru Strava MAGENE Ritms/Ātruma Sensors Combo Bezvadu GPS Velosipēdu Odometra G+ Plus Bluetooth Velo Spidometrs

HIGH-END XOSS G SĒRIJAS VELOSIPĒDS DATORU Par atšķirību starp XOSS G un XOSS G+ Lūdzu, ņemiet vērā: XOSS G ir bāzes versijā, GPS datoru, nav ANT + pārraides protokols, un tas nenodrošina sensori; tas ir Bluetooth, un tas atbalsta augšupielādēt mobilās Lietotnes. XOSS

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!