Kategorija

Ūdensizturīgs Monitors 12 Voltu Akumulatora Mērītājs 2.5-30V DC, Auto Gabarītu Ciparu Voltmetrs

Jauns

€5.21

Pieejams

Tagi: 5.a līdzstrāvas motors, usb toyota c voltmetrs, ac ampermeter, akumulatora bluetooth monitors, dc volti ampēri mērītājs, platums akumulators auto, 12v akumulatora mērītājs, panelis voltmetrs dc, urbuma 12 gabarīts, dc metru va.

Ūdensizturīgs Monitors 12 Voltu Akumulatora Mērītājs 2.5-30V DC, Auto Gabarītu Ciparu Voltmetrs Apraksts

Motīvs:

Izmēri: 40 x 25 x 23mm Griešanas Izmērs: 46x27mm Pasākums diapazons: DC 2.5-30.0 V Minimālo ieeja: DC 2.5 V Maksimālā ieeja: DC 30V Pieļaujamā Kļūda: % 1% (+ / - 1 cipars) Displejs: trīs 0.40" LED digitālo caurules Displejs Krāsa: sarkana Atsvaidzināt likme: par 500mS Strāvas patēriņš: apmēram 5-20 ma Darba temperatūra: -10 °c ~ 65 °c Voltmetrs ar epoksīda podiņos, Pilnībā ūdensnecaurlaidīgs dizains , Naftas Piesārņojuma Novēršanu, Moistureproof, Triecienizturīgs, Putekļu necaurlaidīgs Ar Reversās polaritātes aizsardzība

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Nav nepieciešama strāvas padeve, var izmērīt 2.5-30V tieši tad, Ja ieejas spriegums ir mazāks par 3,5 V, displeja spilgtumu jāsatumst, Ja ieejas spriegums ir zem 2.5 V,mērierīces neprecīzu vai nav displeja, kad pasākums 10V zemāk, ar precizitāti līdz 0.01 V,x displejs.xx kad pasākums 10V vai vairāk,ar precizitāti līdz 0.1 V,displejā xx.x

Pakete Ietver:

1x Digitālā LED Voltmetrs

Maksājuma

Mēs pieņemam apmaksu ar PAYPAL tikai.

Piegāde

1. Preces tiks nosūtītas ietvaros 3days pēc maksājuma saņemšanas.

2. Lūdzu, pārbaudiet adresi, kad izrakstīšanās no PAYPAL.

Mēs kuģis objektu uz savu PAYPAL adresi.Ja citu adresi, lūdzu, ziņojiet mums pa eBay vai E-pasts.

3. Paredzamais piegādes laiks ir 10~20 darba dienām uz Āzijas, ASV, AUSTRĀLIJA, LIELBRITĀNIJA, lielākajā daļā rietumeiropas valstīs; 15~30 darba dienām no citām valstīm.Piegādes varbūt atlikta sakarā ar svētku dienu.

Ja tas ir steidzami, mēs varam nosūtīt caur DHL ar konkurences aģents kravu pārvadājumu izmaksas.Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms maksājumu.

4. Pircējs ir atbildīgs par to muitas nodokli un vietējo ievedmuitas nodokļiem, ja radušies.

Mūsu Apņemšanās

1. Mēs piedāvājam 12 mēnešu garantija.

2. Gadījumā, ja objekts nedarbojas pareizi ar pareizu lietojumu pa lietošanas rokasgrāmata garantijas termiņa laikā, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums un atgriezt to pie piegādes izmaksas nomaiņu.Mēs nosūtīt jums nomaiņu mūsu piegādes izmaksas.

3. Ja jūs neesat saņēmis preci, kas 40 dienu laikā, mēs, pārbaudiet to ar post office, un pēc tam nosūtīt vai kompensācijas trūkstošo elementu.

Kontaktinformācija

1. Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu kādas problēmas.Lūdzu, neatstājiet negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību.Mēs strādājam, lai pārliecinieties, ka KATRS KLIENTS 100% apmierinātību.

2. Lai kādas neskaidrības, jautājumi vai palīdzība, lūdzu, sazinieties ar mums pa eBay vai atstāt savu e-pasta adresi.

3. Visi e-pasti tiks atbildēts 2 darba dienu laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtītu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Mūsu mērķis ir pārsniegt klientu cerības kvalitāti, piegādes laiku un izmaksas, izmantojot nepārtrauktu uzlabošanu un klientu mijiedarbību.eBay Pārrobežu Tirdzniecības powered by Kanāls Spēkā eBay Pārrobežu Tirdzniecības powered by Kanāls Spēkā eBay Pārrobežu Tirdzniecības powered by Kanāls Efekts

Darbības Temperatūra -10 c ~ 65 c
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Displeja Tips Digitālās Tikai
Modeļa Numurs V40D-2.5-30V-R
Zīmola Nosaukums cnlandtek
Precizitātes Klase 1
Mērījumu Diapazons DC 2.5-30.0 V
Izmēri 40 x 25 x 23mm
Strāvas Padeve DC

Uzrakstīt recenziju

Ūdensizturīgs Monitors 12 Voltu Akumulatora Mērītājs 2.5-30V DC, Auto Gabarītu Ciparu Voltmetrs

Ūdensizturīgs Monitors 12 Voltu Akumulatora Mērītājs 2.5-30V DC, Auto Gabarītu Ciparu Voltmetrs

Ūdensizturīgs Monitors 12 Voltu Akumulatora Mērītājs 2.5-30V DC, Auto Gabarītu Ciparu Voltmetrs Apraksts Motīvs: Izmēri: 40 x 25 x 23mm Griešanas Izmērs: 46x27mm Pasākums diapazons: DC 2.5-30.0 V Minimālo ieeja: DC 2.5 V Maksimālā ieeja: DC 30V Pieļaujamā Kļūda: %

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!