Kategorija

Muskuļu Atbalstu Sporta Lentes Sāpju, Muskuļu Lentes Apakšstilbu Skaliņi Plecu Ceļgaliem, Elkoņiem 16FT Sporta Apsēju, Anti-alerģisks

Jauns

€3.12

€5.56

-43 %

Pieejams

Tagi: boot paplātes, bt gps, pleca atbalsta, viano w639, hb20, 36 pin, auto uzlīme dūriens, slokšņu savienotājs, audi usb, ilgi sleev polo.

5M / 16,4 PĒDAS Kinezioloģijas lentu, lai aizsargātu savu muskuļu un mazina hroniskas muskuļu sāpes.Tā ir izgatavota no anti-alerģiska, kokvilnas un ir ādai draudzīgas, elpojošs un ātri sausas, plaši piemērojama, lai bumbu spēles, sporta darba, jogu praktizē, riteņbraukšana un citas āra/iekštelpu sporta veidiem.

Funkcijas:

Aizsargā jūsu muskuļi no sasprindzinājuma, samazinātu nevajadzīgu sporta traumām.

Efektīvi samazināt hroniskas muskuļu sāpes, padara jums vairāk pārliecināti un ugunsgrēki savu sporta veidu būs.

Saglabāt jūsu ceļgaliem, elkoņiem, cīpslu un svarīgi muskuļus atbalsta un droša.

Izgatavots no ādai draudzīga kokvilnas, kas ir anti-alerģiskas un elpojošs, arī labi veic sviedru absorbējošu, ātri nožūt.

Nepieciešams dažādiem sporta veidiem, piemēram, sporta darba veikšanu, skriešana, skriešana, braukšana, bumbu spēles, jo īpaši grozu spēlē, un utt.

Specifikācijas:

Materiāls: Kokvilna

Krāsa: Bēša / Melna / Sarkana / Rose / Zila / Oranža (Nav Obligāts)

Garums: 5 M / 16,4 Pēdas

Platums: 5cm / 1.9

Iepakojuma Svars: 70g / 2.4 oz

Iepakojuma Izmērs: 5 * 5 *5cm / 1.9 * 1.9 * 1.9 jo

Iepakojums Saraksts:

1 * Muskuļu Lentes

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Materiāls Kokvilnas
Platums 5cm / 1.9in
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garums 5 M / 16.4Ft
krāsa Bēšs / Melns / Sarkans / Rose / Zila / Oranža (Nav Obligāts)
Modeļa Numurs muskuļu lentes
Vecums Pieaugušie

Uzrakstīt recenziju

Muskuļu Atbalstu Sporta Lentes Sāpju, Muskuļu Lentes Apakšstilbu Skaliņi Plecu Ceļgaliem, Elkoņiem 16FT Sporta Apsēju, Anti-alerģisks

Muskuļu Atbalstu Sporta Lentes Sāpju, Muskuļu Lentes Apakšstilbu Skaliņi Plecu Ceļgaliem, Elkoņiem 16FT Sporta Apsēju, Anti-alerģisks

5M / 16,4 PĒDAS Kinezioloģijas lentu, lai aizsargātu savu muskuļu un mazina hroniskas muskuļu sāpes.Tā ir izgatavota no anti-alerģiska, kokvilnas un ir ādai draudzīgas, elpojošs un ātri sausas, plaši piemērojama, lai bumbu spēles, sporta darba, jogu praktizē, riteņbraukšana un citas

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!