Kategorija

TWS Bezvadu Bluetooth Austiņas Earbuds ar Mikrofonu Sporta Ūdensizturīgs Bezvadu Austiņas Austiņas Touch Kontroli Earbuds

Jauns

€10.56

€17.61

-40 %

Pieejams

Tagi: anomoi earbuds, sasmung earbuds, bāzes earbuds, sendo earbuds, ha earbuds, mi earbuds, ausu aizbāžņi earbuds, ultra earbuds, libratone earbuds, ios earbuds.

TWS Bezvadu Bluetooth Austiņas Vieglas Austiņas Earbuds LED Auss Pākstis

Funkcijas:

1. Easy savienošanas un Stabils Savienojums: Bluetooth earbuds pieņemt jaunāko Bluetooth 5.0 tehnoloģiju, nodrošina sarunas stereo skaņu un ātra, stabila pārraides.

2. Ilgs Akumulatora darbības laiks: Atbalsts 3 stundas nepārtrauktas atskaņošanas laiks ar vienu uzlādi.Mini portatīvo uzlādes gadījumā ar 500mAh uzlādējams akumulators var pilnībā uzlādēt mobilo earbuds 4-5 reizes.Jūs varat uzlādēt earbuds, nekur ar mazo lādēšanas gadījumā.

3. Iespaidīgs Skaņu Kvalitāte: patiess bezvadu earbuds ir iebūvēts mikrofons ar Trokšņu samazināšanas tehnoloģija samazina fona troksni un ražo augstas kvalitātes skaņas ar kristāla svaigs treble, liels, lai klausītos mūziku, audio grāmatas, radio apraide un telefona zvaniem.

4. Droša un Viegla: Ergonomisks dizains un super viegls, ar tikai 5g, šie Bluetooth earbuds droši fit visvairāk formas ausīm, nav sapinusies stieple, un nebūs nokrist, kamēr jūs strādājat out, vai to dara enerģisku darbību.

5. Sweatproof Aizsardzība: Ar efektīvu sweatproof aizsardzību, earbuds apvalks izturīgs pret sviedriem koroziju un padara bezvadu earbuds darbu pienācīgi un pastāvīgi uzturēties attiecīgajā vietā, laikā nosvīdis treniņu.Bluetooth earbuds ir liels, lai izmantotu, strādājot ārā, runnning, ceļot, utt.

1 x Pāris Bezvadu Earbuds (pa Kreisi un pa Labi)

1 x Uzlādes Gadījumā

Kopējie Harmoniskie Kropļojumi / --
Bezvadu
Ūdensizturīgs
Atbalsts APP No
Atbalsts Dropshipping
Magnēta Tips Ferīta
Bezvadu Tips Bluetooth
Jutība 125dB
Vadītāja Diametrs / --
Kontaktdakšas Tips NAV
Skaļuma Kontrole
Paziņojums Bezvadu
Pretestība Diapazons no 33 līdz 100 Ω
Izturība 32Ω
Vadības Pogas No
Bluetooth Versija 5.0
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Vocalism Princips Dinamiskās
Līnijas Garums / --
Vadītāju Skaitu, /
Modeļa Numurs Bezvadu Bluetooth Austiņas
Ar Mikrofonu
Savienotāji NAV
Iepakojuma Saraksts Lādētājs
Stils Auss
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Max Izejas / --
Funkcijas Ar Mikrofonu
Kodekiem Apt-X HD
Zīmola Nosaukums centechia

Uzrakstīt recenziju

TWS Bezvadu Bluetooth Austiņas Earbuds ar Mikrofonu Sporta Ūdensizturīgs Bezvadu Austiņas Austiņas Touch Kontroli Earbuds

TWS Bezvadu Bluetooth Austiņas Earbuds ar Mikrofonu Sporta Ūdensizturīgs Bezvadu Austiņas Austiņas Touch Kontroli Earbuds

TWS Bezvadu Bluetooth Austiņas Vieglas Austiņas Earbuds LED Auss Pākstis Funkcijas: 1. Easy savienošanas un Stabils Savienojums: Bluetooth earbuds pieņemt jaunāko Bluetooth 5.0 tehnoloģiju, nodrošina sarunas stereo skaņu un ātra, stabila pārraides. 2. Ilgs Akumulatora

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!