Kategorija

Xiaomi Redmi Airdots 2 Austiņas Bezvadu Bluetooth 5.0 Stereo Austiņas Trokšņu Samazināšanas Mic Balss Kontroles Gaisa Punkti Austiņas

Jauns

€16.80

€34.99

-51 %

Pieejams

Tagi: husa gaisa pākstis, oficiālais xiaomi, pievienot airdots 2, mi xiomi, 3 xaomi, bluetooth saņem atbalstu caur iev, kz zs5, redmi xiaomi, earphon, programmētājs alexa.

Piezīme:Redmi Airdots 2 Bez vads un lādētājs pati.

Iezīme

Bezvadu savienojums:Bluetooth 5.0 Bluetooth protokols:HFP/A2DP/HSP/AVRCP Bezvadu diapazons:10 m. (atvērts bez traucējumiem vide) Stereo režīmā nepārtrauktu klausīšanās laiks: 4 stundas Austiņu gaidīšanas laiks:Apm. 150 stundas Vienu austiņu akumulatora kapacitāte:43mAh Uzlādes gadījumā akumulatora ietilpība:300mAh Austiņu uzlādes laiks:Apm. 1,5 stundas Uzlādes gadījumā uzlādes laiks:Apm. 2 stundas Vienu austiņu neto svars:Apm. 4.1 grami Neto svars, ieskaitot iekasēšanas gadījumā:Apm. 35.4 grami Uzlādes lieta izmēri:62×40×27.2 mm Austiņu dimensijas:26.65 x 16.4×21.6 mm

Iepakojuma saraksts

Redmi AirDots 2

Taisnība, Bezvadu Bluetooth Earbuds

Atbalsta Bluetooth 5.0 automātiski izveidot savienojumu sekundēs.Vienkārši paņemiet savu earbuds, un tie ir gatavi lietošanai.

Jaunās Paaudzes Bluetooth 5.0, ātrāks un stabilāks

Redmi AirDots 2 ir aprīkots ar jaunāko Bluetooth 5.0 procesors, datu pārraides ātrums ir līdz 2 reizes, salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi, savienojums ir ātrāks un stabilāks.Klausoties dziesmas un spēlējot spēles ir gludāka.

Lieliska mūzika un skaidri aicina Pateicoties 7,2 mm dinamiskās vadītāja un DSP aktīva trokšņu slāpēšana

12-stundu akumulators dzīvē

Vienu uzlādes ar uzlādes lieta dod savu earbuds pietiekami daudz jaudas, lai skatīties sešas filmas.

vienu austiņu 4.1 g

Trīs modeļus (S,M,L)no ausu aizbāžņi, lai atbilstu jūsu augstākas prasības par slēgšanu un spēku, pat tad, ja darbojas, caurumošanai, un klausīties mūziku uz ceļa.

Q&A:

1.Ir mana Redmi AirDots 2 ūdensnecaurlaidīgs?Austiņas var iedarbību ipx4 ūdensizturīgs un maksas aile nav ūdensizturīgs. 2.Man ir divi mobilie telefoni.Var Redmi AirDots 2 savienot divus mobilos telefonus, tajā pašā laikā?Redmi AirDots 2 nevarat savienot divus tālruņus vienlaicīgi, un neatbalsta viens. 3. Vai es varu pielāgot skaļumu ar Redmi AirDots 2? Austiņas pati nevar regulēt skaļumu un jāpielāgo pa tālruni. 4. 10 metru attālumā no tālruņa, es varu arī kontrolētu mūziku, izmantojot Redmi AirDots 2.Zvaniet un citas funkcijas?Jā, Redmi AirDots 2 var pieslēgt līdz pat 10 metru vide bez šķēršļiem. 5.Mans Redmi AirDots 2 ir pievienota Xiaomi rokassprādzi vai citām Bluetooth aproce?Tas nav atbalstīts, jo austiņas un Bluetooth aproce pieder pie saņemšanas termināla ierīces, tāpēc tie nevar būt saistīti viens ar otru.

Laipni Atgādināt

Par kuģošanas Piegāde ar Asun.lv standarta Piegāde notiek 19-60days,Un tas notiek pat vēl ilgāk par dažām attālās valstīs.Ja saņemšanas laiks ir mazāks par 10days pa kreisi, un jūs joprojām nav iegūt zemes gabalu,Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms izmeklēt un neatstāj negatīvas atsauksmes vai strīdu arbitrarity.Paldies ļoti daudz.Izsekot jūsu pasūtījumu šeit (1)Asun.lv Standrad Piegāde Website:global.cainiao.com/index.htm (2) Citas Piegādes Metodi: Mājas lapā:www.17 track.net/en Par Garantijas laiks Ja ir kādas problēmas, par produktu,lūdzu, sazinieties ar mums robežās 3days.Atgriezies preces ir jāliek oriģinālā iepakojumā un autentisks izsekošanas skaits ir nepieciešama.Lūdzu, konkrētu iemeslu atgriešanās un jūsu Asun.lv pasūtījuma ID.Atpakaļ nosūtīšanas būtu jāsedz pircējam.Par Pasūtījuma Nodoklis Ja jums ir kādas īpašas prasības par muitas Deklarāciju ,lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, vai uzrakstiet piezīmi, jūsu, lai atgādinātu mums,citādi mēs palīdzēsim atzīt, pamatojoties uz pieredzi.Jūs esat atbildīgs segt visus papildu muitas un nodokļu.Ja jūs varat sūtīt mums ir tikai izsūtīt posteņus pēc kvalitātes kontrole pabeigta, esiet pacietīgi ,ja jums atrast apstrādes laiks ir 5days vai mazāk,tas nozīmē, ka šis postenis vienmēr krājumā,var izsūtīt 2-3 darba dienu laikā.ja jūs atrast apstrādes laiks ir 7 dienas , tas nozīmē, ka šis postenis mazāk noliktavā ,vienmēr izsūtīt 3-5 darba dienu laikā.Atsauksmes plese atstāt 5 ZVAIGZNĒM Atsauksmes Ja jums ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms aiziešanas jebkura neitrāla(3 zvaigznes)vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes vai strīdu.Un mēs centīsimies mūsu labāko, lai slove problēma un, lūdzu, uzticieties mums!

Ūdensizturīgs No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vadītāja Diametrs 10mm
Vadītāju Skaitu, 2
Ar Mikrofonu
Vadības Pogas
Vocalism Princips Dinamiskās
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Uzlādes lodziņā akumulatora kapacitāte 200-300mAh
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Magnēta Tips Citi
Paziņojums Bezvadu
Savienotāji NAV
Skaļuma Kontrole
Uzlādes Metode Uzlādes gadījumā
Atbalsts APP
Bluetooth Versija 5.0
Jutība 104dB
Frekvenču Diapazons 2 - 2000Hz
Bezvadu Tips Bluetooth
Funkcijas Google Palīgs Atbalsts
Iepakojuma Saraksts Lietotāja Rokasgrāmata
Bezvadu
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Stils Austiņas
Max Izejas 0mW
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Austiņu gaidīšanas laiks ir aptuveni par 100-150 stundas
Earcups Tips Semi-open
Izturība 32Ω
Sakaru Attālums 10 m (atvērts bez traucējumiem vide)
Kontaktdakšas Tips NAV
Austiņu Spilventiņi Materiāls Citi
Maksas Lodziņā Uzlādes laiks 2 stundas
Kodekiem sbc
Līnijas Garums 0m
Vienu austiņu akumulatora kapacitāte 35-40mAh
Sertifikācija NAV

Uzrakstīt recenziju

Xiaomi Redmi Airdots 2 Austiņas Bezvadu Bluetooth 5.0 Stereo Austiņas Trokšņu Samazināšanas Mic Balss Kontroles Gaisa Punkti Austiņas

Xiaomi Redmi Airdots 2 Austiņas Bezvadu Bluetooth 5.0 Stereo Austiņas Trokšņu Samazināšanas Mic Balss Kontroles Gaisa Punkti Austiņas

Piezīme:Redmi Airdots 2 Bez vads un lādētājs pati. Iezīme Bezvadu savienojums:Bluetooth 5.0 Bluetooth protokols:HFP/A2DP/HSP/AVRCP Bezvadu diapazons:10 m. (atvērts bez traucējumiem vide) Stereo režīmā nepārtrauktu klausīšanās laiks: 4 stundas Austiņu gaidīšanas laiks:Apm.

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!