Kategorija

Vakara Kleitas 2020 " Jaunā Ierašanās Strapless Līnija, Liels Rožu Ziedu Printed Kleita Sānu Kabatas Slaucīt Vilcienu Kleitas Vakarā Ilgi

Jauns

€76.50

€95.63

-20 %

Pieejams

Tagi: gothic vakara kleita drukāt, alvas kleitas, deju grupa kleitas, sieviešu vakarā, mona lisa krekls, valentino vakara tērpi, empire cut kleita, līgavas kleita, signālu vakara tērpi, iro kleitas, vakarā rietumu kleitas.

sākt

beigas

Laipni lūgti mūsu veikalā !

KRISTĀLA JIANG 2018 Jaunas Ielidošanas Strapless Līnija, Liels Rožu Ziedu Printed Kleita Pasūtījuma Sānu Kabatas Slaucīt Vilcienu Vakara Kleitas

Izmēri

Mērījumi

Mums ir nepieciešams lielumu, kā zemāk:

Krūtis:_________ cm/collas

Viduklis: _________ cm/collas

Gurni: _________ cm/collas

Plecu pie pleca: _________ cm/collas

Plecu pie grīdas :_________ cm/collas

Plecu pie grīdas ar kurpes :_________ cm/collas

Augstums :_________ cm/collas

Īpašie pieprasījumi: :__________________

Piegāde

Veicot pasūtījumu,pls izvēlēties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs kuģis vienumus, kas jums laikā no 7 līdz 15 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem shippments, jo starpība muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Pls, ņemiet vērā, ka pircēji ir responsiable par papildu maksu,starpniecības maksa,nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās shippments.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir responsiable par muitas nodokļiem.

Atgriešanās Politiku

Mēs jums atmaksāsim par preces atpakaļ 7 dienu laikā jums to saņemšanas, ja šīs preces ir nevis pašā aprakstā.,pilna kompensācija tiks piešķirta, ja preces ir atpakaļ to sākotnējā stāvoklī.Tur varētu būt daži krāsu atšķirību, jo no fotogrāfijas un LCD efektu, mēs nepieņemam šādu atgriežas.Preces, kas ir bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.Pircēji ir atbildīgi par atgriešanos piegāde ar pienācīgu iepakojuma.Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, pārliecinieties, ka jums mūsu atgriešanās adresi un rakstīt "dāvana", par piegādes detaļām lapā.Lūdzu, izmantojiet regulāru pasta pakalpojumu un sūti mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Mēs esam profesionāla rūpnīcas Asun.lv veikals ,tas specializējusies Kāzu un Notikumiem , Apģērbi, Apavi & Aksesuāri un citi plaši svārstās no modes produktu.

Kā viens no vadošajiem kleita un kāzu kleitu dizainera uzņēmumiem Ķīnā, mums ir mūsu pašu profesionālu dizaineru, un paredzēti vairāk nekā 90% no minētajiem produktiem mūsu veikalā.Mums ir mūsu pašu profesionāliem fotogrāfiem, gan modeļiem, un uzstāj, kas piedāvā 100% reālu produktu fotoattēlus.

Mēs vienmēr cenšamies, lai nodrošinātu klientiem augstas kvalitātes produktus par konkurētspējīgām cenām.Lielākā daļa no mūsu produkti ir roku darbs, ar stingru kvalitātes pārbaudes procesā.Mēs arī ļoti spēcīga pielāgot kleitas un kāzu kleitas.

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Modes Elements Ziedu Drukāt
Auduma Veids Satīns
Siluets A-LĪNIJAS
Faktisko Attēlu
Vilciens Vērienīgajai Vilcienu
Izgriezums Strapless
Modeļa Numurs YY004
Zīmola Nosaukums kristāla jiang
Materiāls Poliestera
Godu Oficiāla Vakara
Apdare NAV
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Vienuma Tips Vakara Kleitas
Jostasvietu Dabas
Kleitas Garums Grīdas Garums
Iebūvēts Krūšturis
Piedurknes Stils Regulāri

Uzrakstīt recenziju

Vakara Kleitas 2020

Vakara Kleitas 2020 " Jaunā Ierašanās Strapless Līnija, Liels Rožu Ziedu Printed Kleita Sānu Kabatas Slaucīt Vilcienu Kleitas Vakarā Ilgi

sākt beigas Laipni lūgti mūsu veikalā ! KRISTĀLA JIANG 2018 Jaunas Ielidošanas Strapless Līnija, Liels Rožu Ziedu Printed Kleita Pasūtījuma Sānu Kabatas Slaucīt Vilcienu Vakara Kleitas Izmēri Mērījumi Mums ir nepieciešams lielumu, kā

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!