Kategorija

Ar Īsām Piedurknēm Puse Kleitas, Vakara Tērpi Sievietēm Smago Fāzēm Šampanieti Ilgi Formālu Kleita Luksusa Dubaija 2020

Jauns

€220.59

€315.13

-30 %

Pieejams

Tagi: formālās kleitas 2019, kleita lady, kristāla pat kleita, šampanieša krāsas kleita, pat kleita ilgi, jumpsuit balli, sherri hill, kleita oficiāli, vakarkleita ar vilcienu, pat kleita.

Uzmanību:

1.Kleita ir 1 krāsa pieejama, kā attēlā .Mums ir kleita no MUMS izmēru 6 ASV lielums 16. Ja tas ir no krājumiem , tas prasīs 40-45 dienas, lai. 2.Kleita var būt nelielas krāsu atšķirības dēļ displeja ekrāns vai gaismas fona, tas ir neizbēgami, un mēs nevaram accpet atgriešanās šādu iemeslu dēļ.Lūdzu veikt aprūpi, ja jūs pasūtiet kleitu.

Nekustamā Fotogrāfijas

Ja kleitas ir kādas problēmas pēc tam, kad jūs tos iegūt, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums,mēs atrisinātu šo problēmu 48 stundu laikā!Mēs nepieņemam atpakaļ, lai nav iemeslu dēļ.

Q: Cik ilgi iepriekš vajadzētu es, lai manu kleitu?A: šūšanas laiku visvairāk īpašu godu un kāzu puse kleitas ir 7business dienām, bet dažas kleitas ar vairāk izstrādātu dizainu vai detalizējot var aizņemt vairāk laika, lai pielāgotu.Šūšanas laiki ir norādīti katrā dresss produktu lapā.Kuģniecības laiks ir 3-10 darba dienu laikā.Q: vai es Varu atgriezt vai atcelt kleita, ja es mainīt manu prātu?A: Pat standarta izmēra kleitas ir uz to, lai katram klientiem.Pasūtījuma raksturu mūsu kleitas ir mūsu atcelšanu un atgriešanās politika ir stingrāki nekā citi priekšmeti, tāpēc ir svarīgi, lai rūpīgi.Q: vai es Varu pasūtīt šo kleitu ar dažāda stila/audums/garums?A: Katra kleita ir rūpīgi pielāgota, lai atbilstu tieši to, ko redzat bildē.Ja jūs vēlaties mainīt dažus daļu, mums ir nepieciešams, pieprasīt papildu maksu.Lūdzu, ņemiet vērā,.Bez tam,mums ir nepieciešams, uzlādējiet vēl $10-$25, ja jūsu kleita ir plus lieluma(16W-26W).J: vai manu kleitu, kas precīzi atbilstu krāsu es redzu jūsu mājas lapā?A: var būt nelielas atšķirības starp faktisko dresss krāsu un to, ko redzat foto, atkarībā no jūsu datora monitoru, displeja uzstādījumi.

Modeļa Numurs ASA-0126
Piedurknes Stils Regulāri
Vieta Sudžou,Ķīna
Vienuma Tips Ir 2021. Vakara Kleitas
Iebūvēts Krūšturis
Siluets Trompete / Sirēna
Auduma Veids Mežģīnes
Stils Apvalks Vakarkleita
Modes Elements Krelles
Apdare Crystal
Vilciens NAV
Faktisko Attēlu
Jostasvietu Dabas
Sava rūpnīca
Izgriezums augsts
Godu Oficiāla Vakara
Piedurknes Garums(cm) Īss
Zīmola Nosaukums FIDDY898
Kleitas Garums Grīdas Garums
Raksturs Kristāla Fāzēm Puse Kleita
Postenis Stils Ilgi Formālu Kleita
Materiāls Poliestera
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Ar Īsām Piedurknēm Puse Kleitas, Vakara Tērpi Sievietēm Smago Fāzēm Šampanieti Ilgi Formālu Kleita Luksusa Dubaija 2020

Ar Īsām Piedurknēm Puse Kleitas, Vakara Tērpi Sievietēm Smago Fāzēm Šampanieti Ilgi Formālu Kleita Luksusa Dubaija 2020

Uzmanību: 1.Kleita ir 1 krāsa pieejama, kā attēlā .Mums ir kleita no MUMS izmēru 6 ASV lielums 16. Ja tas ir no krājumiem , tas prasīs 40-45 dienas, lai. 2.Kleita var būt nelielas krāsu atšķirības dēļ displeja ekrāns vai gaismas fona, tas ir neizbēgami, un mēs nevaram accpet

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!