Kategorija

3 M-1 M Digitālās Drukas PUL Auduma Auduma Autiņbiksīšu Materiāls Elpojošs TPU Auduma DIY Bērnu Autiņi Mitrās Maisi Ūdensnecaurlaidīga Auduma

Jauns

€10.60

€12.93

-18 %

Pieejams

Tagi: itiwit ūdensizturīgs maiss, tpu auduma nāriņa, autiņbiksīšu atkārtoti, auduma pul, pul, mig puls, bērnu autiņbiksīšu audums, adīt autiņbiksīšu vāciņu, Autiņbiksīšu, noslēpt.

3 M-1 M Digitālās Drukas PUL Auduma Auduma Autiņbiksīšu Materiāls Elpojošs TPU Auduma DIY Bērnu Autiņi Mitrās Maisi Ūdensnecaurlaidīga Auduma

Apraksts: Iezīme:ūdensnecaurlaidīgs & elpojošs mazgājams par vairākkārt lietojamie autiņi Materiāls:PUL Poliesters Platums:150cm (60 collas), Garums:1/3/5/10 Metru Paketē Iekļauts: 1 M vai 3M vai 5M vai 10M ūdensnecaurlaidīgs audums, plastmasa maisiņā Krāsa:Digital Print Kā rādīt attēlu

Sakarā ar mērīšanas instrumenti un mērīšanas metodes nav viena un tā pati, tur var būt 1-3cm kļūdu, ir tikai atsaucei.

Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi,krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no šādiem attēliem,paldies par jūsu sapratni.

Pasūtīšanas Un Maksājumu:

Mēs augstu vērtējam pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā , un var atsaukt savu pasūtījumu, ja maksājums nav izdarīts pēc šī laika bez iepriekšēja paziņojuma.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nav veikt maksājumus šajā laika ietvaros (mēs pilnīgi saprast), lai izvairītos no pasūtījuma atcelšanu.

Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

Mēs pieņemam jauktu, bet jums ir nepieciešams, lai pastāstītu mums NAV.vienumi, ko vēlaties iegādāties.NĒ.ir bildes.

Piegāde:

1. Preces būs labi iepakota pirms izsūtīšanas.

2. Mēs vienmēr jānosūta objekts uz tavu reģistrēto adresi, lai nodrošinātu drošību šo objektu.Ja jums ir nepieciešams, lai mainīja savu adresi, vai vēlaties mums nosūtīt uz citu adresi, pls dodiet mums zināt to, kad jums vietu pasūtījumu.

3. Preces tiks nosūtītas pa Pastu Ķīnas Aviopastu/EMS

Paziņojums:

Būt pārliecināti, lai iegādātos mūsu auduma autiņi!Mūsu autiņi ir izgatavoti no lieliskas kvalitātes materiāla, droši un pārbaudīti.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem, jo starpība klientiem atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

Pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas.

Atgriešanās politika:

1. Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte .Tātad, ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīties ar objektiem.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

2. Pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

3. Pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.

Atsauksmes:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, tikai dod mums 5 zvaigznes .Bet, ja kaut kas nāk no mūsu precēm, kas BŪTISKI apgrūtināt jūs, lūdzu, lūdzu, dariet mums zināt.Es nevaru pateikt, cik heartbreaking tas ir lasīt negatīvas atsauksmes, ja nav kontaktu, kas ar mums par šo jautājumu vispār!!

Tātad, pls sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Paldies "pret".

Daudzums 1M 2M 3M ūdensizturīgs pul auduma
Klasifikācijas Autiņbiksīšu
Atslēgvārdi pul auduma autiņi
Modeļa Numurs Citi
Piemērota svars 3-15 kg
Krāsas piint pul auduma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nosaukums pul auduma, 1 m
Vienuma Tips Autiņbiksītes
Materiāls pul auduma autiņbiksīšu
Zīmola Nosaukums Pororo
Dzimums Unisex
Posteņa Nosaukums Ūdensizturīgs PUL Auduma
Vecums 12+y
Atslēgas vārdi tpu pul auduma materiāls
Atslēgvārdu tejido pul necaurlaidīgas

Uzrakstīt recenziju

3 M-1 M Digitālās Drukas PUL Auduma Auduma Autiņbiksīšu Materiāls Elpojošs TPU Auduma DIY Bērnu Autiņi Mitrās Maisi Ūdensnecaurlaidīga Auduma

3 M-1 M Digitālās Drukas PUL Auduma Auduma Autiņbiksīšu Materiāls Elpojošs TPU Auduma DIY Bērnu Autiņi Mitrās Maisi Ūdensnecaurlaidīga Auduma

3 M-1 M Digitālās Drukas PUL Auduma Auduma Autiņbiksīšu Materiāls Elpojošs TPU Auduma DIY Bērnu Autiņi Mitrās Maisi Ūdensnecaurlaidīga Auduma Apraksts: Iezīme:ūdensnecaurlaidīgs & elpojošs mazgājams par vairākkārt lietojamie autiņi Materiāls:PUL Poliesters Platums:150cm

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!