Kategorija

Comfy Bērnu Autiņbiksīšu Svārki, Bikses, 2 in 1 Ūdensizturīgs un Absorbenta Šorti Baby Toddler Bērnu Apmācības svārki

Jauns

€6.62

€13.25

-50 %

Pieejams

Tagi: pieaugušo autiņbiksīšu elsas, skolas svārki, alvababy auduma autiņbiksīšu, visi divi, autiņbiksīšu atkārtoti, autiņbiksīšu īss, Pieaugušo Autiņbiksīšu, adīt autiņbiksīšu vāciņu, mācību elsas bērniem, Autiņbiksīšu.

body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } ķermeņa { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } Comfy Bērnu Autiņbiksīšu Svārki, Bikses, 2 in 1 Ūdensizturīgs un Absorbenta Šorti Baby Toddler M09

1. piezīme:Mēs jums saglabāt savu privāto dzīvi drošu un arī neatklāj nekādu privātu informāciju.

2:Lūdzu, sazinies ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Mūsu pēc-pārdošanas komanda sniegs jums perfektu risinājumu pirmo reizi.Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

1. Vissvarīgākais Aksesuārs Visas Jaunās Mammas Un Tēti.Vēlaties, lai jūsu mazulim tīru un ērti, lai kur jūs dotos?Vai jūs meklējat ērtu un kvalitatīvu maiņa pad?Pēc tam šo Comfy bērnu autiņbiksīšu svārki ir viss, jūs esat bijis meklē!

2. Ūdensizturīgs un Absorbenta: TPU ūdensnecaurlaidīga slāņa veikt šo apmācības bikses ūdensnecaurlaidīgs un palīdzēs turēt daudz šķidruma.Tie ir ideāls, lai izmantotu procesā autiņš ietu ap kāju zonā, kā rezultātā vairāki negadījumi katru nakti.

3. Materiāls: Ārējais slānis-kokvilnas; Vidējā slāņa-100% TPU Ūdensnecaurlaidīga auduma, Iekšējais slānis - 95% kokvilna, 5% poliuretāns(Nakts Anti-Bedwetting Mācību Svārki, kas netraucē mazuļa kustības.

4. Mīksts un Elpojošs: Šo autiņbiksīšu bikses ir mīksts un elpojošs pret jauno un maigo ādu.

5. Dubultā Platu gumiju: Double Platu gumiju dod lielāku komfortu, mazuļa vēdera, ērts un elastīgs.

6. Taustiņu dizains: Divas pogas apakšā novērstu audums no pagrieziena uz augšu, bet ar istabu zīdaiņiem, lai pārvietotu.

7. SUPER KOMFORTS: Mūsu uzlabotas autiņbiksīšu pastiprinātājs celtniecības funkcijas pūka-pamatojoties materiāla, kas jūtas kā samts uz ādas un uzņem mitrumu, pirms tas aizbēg autiņš.

8. VIEGLI TĪRĪT: izturīgs stepēts dubultā slāņa vinila ir 100% ūdensizturīgs, un to var viegli noslaucīt ar mitru lupatiņu, lai saglabātu jūsu mainīgajām zona ir tīra.

9. Lieliska izvēle, lai pat ļoti jutīgas ādas tipiem, mūsu bērnu autiņbiksīšu pastiprinātāji ir ļoti absorbējošs un palīdzēt uzturēt labā stāvoklī tāpēc, ka jūsu mazulim ir sausa, ērti un guļ visu nakti.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.

Specifikācija:

Tips: Bērnu Autiņbiksīšu Svārki Bikses

Materiāls: Ārējais slānis-kokvilnas; Vidējā slāņa-100% TPU Ūdensnecaurlaidīga auduma, Iekšējais slānis - 95% kokvilna, 5% poliuretāns

Izmērs:

Lai 0-3 Gadiem:Vidukļa 17CM*Svārki garums 35CM,Piemērots bērniem 3 kg-14kg

Par 4-8 Gadus Vecu:Vidukļa 18 CM*Svārki garums 45CM,Piemērots zīdaiņiem 12kg-28kg Pakete Ietver:

1 x Bērnu Autiņbiksīšu Svārki Bikses

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
D couche lavable bebe
Piemērota svars 3-15 kg
Dzimums Unisex
G Auduma Autiņbiksīšu
Modeļa Numurs Citi
Klasifikācijas Autiņbiksīšu
E couche lavable
lai 0-3 gadiem 17x35cm
Vienuma Tips Autiņbiksītes
B Autiņbiksīšu
Materiāls TPU+Kokvilna,Poliesters
Vecums 3-6y
Par 4-10 gadiem 18x45cm
Daudzums 1
C panaleras para bebe
Veids Bērnu Autiņbiksīšu Svārki Bikses
F niemowle
A panales de tela

Uzrakstīt recenziju

Comfy Bērnu Autiņbiksīšu Svārki, Bikses, 2 in 1 Ūdensizturīgs un Absorbenta Šorti Baby Toddler Bērnu Apmācības svārki

Comfy Bērnu Autiņbiksīšu Svārki, Bikses, 2 in 1 Ūdensizturīgs un Absorbenta Šorti Baby Toddler Bērnu Apmācības svārki

body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } ķermeņa { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration:

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!