Kategorija

Digitālā Tālu Infrasarkano Oxford Sauna Segu Svara Zudums Ķermeņa Shaper Profesionālās Detox Terapija Anti Novecošanās Skaistumu Mašīna, Segas,

Jauns

€115.91

€128.79

-10 %

Pieejams

Tagi: sauna ar tvaiku, uzturs pill, infrasarkano staru pirti sega 3 joslu, cilvēki kokvilnas sega, adīt dzijas, detox kāju plāksteris, pirts sauna, slim tēja, sega mest, liels chunky adīta sedziņa.

2 Joslu Ciparu Tālu-Infrasarkanais (EGLE) Oxford Sauna Segu,Svara Zudums Ķermeņa Shaper Profesionālās Detox Terapija Anti Novecošanās Skaistumu Mašīna

Funkcijas:

★ PRINCIPS : Tālo Infrasarkano staru ir dziļi iekļūst spējas spēja iekļūt, laušanai, izstarot un atspoguļo.EGLES Var uzsūcas.EGLE pārveido no gaismas enerģiju pārvērš siltuma enerģiju.Termiskais efekts arī dziļi slāņi audiem, izraisa asinsvadu un kapilāru izplesties, kas veicina labāku asinsriti, un siltumu, kas palīdz atbrīvoties no ķermeņa toksīnus un vielmaiņas.

★ Vides aizsardzība: ir Ārpus top grade PU oxford audums, iekšpusē ir ūdensizturīgs PVC ar elastīgu stiepes spējas pat dažādu miega pozīciju,visu daļu, sega būs karsts, un malas nebūs karsti.

★ drošības pazīmes: Kad anomālija, rodas līnija tiek automātiski pārtraukts, apkure ir apturēta, un modinātājs ir izsniegta 1 minūti.

★ PIEZĪME:normālā maksimālā temperatūra ir 80 grādi.Tas ir aizliegts reizes un siltumu.Locīšanas apkures temperatūra pārsniegs 120

★ LIETOŠANA: Ar kontrolieri, lai noregulētu temperatūru no 35-75 pēc Celsija, laiku var iestatīt no 15-60 min.Divu zonu novājēšanu sega ir virzīties uz priekšu un atpakaļ no ķermeņa svara zudums un detoksikācija.Baterija nav iekļauta tālvadības pults .

★ Augšējā dubultu rāvējslēdzēju dizains:augšējā dubultu rāvējslēdzēju var atbrīvot rokas izmantojot sauna segu, lai izmantotu mobilo tālruni, lasīt laikrakstus un grāmatas.

Kāda ir infrasarkanā pirts?

Apelācijas pirtis parasti ir tā, ka tie izraisa reakcijas, piemēram, enerģisku, svīšana un paātrināta sirdsdarbība, kas līdzīgi tiem, ko izraisīja mērenu izmantot.Infrasarkano staru sauna ražo šos rezultātus pie zemākas temperatūras, nekā tas regulāri pirts, kas padara to pieejamu, lai cilvēki, kuri nevar paciest karstumu tradicionālā sauna.

Kāpēc Tālu Infrasarkano Staru ir labs mūsu organismam?

Tālu Infrasarkano staru ir dziļi iekļūst spējas spēja iekļūt, laušanai, izstarot un atspoguļo.EGLES Var uzsūcas.EGLE pārveido no gaismas enerģiju pārvērš siltuma enerģiju.Termiskais efekts arī dziļi slāņi audiem, izraisa asinsvadu un kapilāru izplesties, kas veicina labāku asinsriti, un siltumu, kas palīdz atbrīvoties no ķermeņa toksīnus un vielmaiņas.

Specifikācijas & Paketes Saraksts

1 X Rokasgrāmata

1 X Testa Ziņojums

1 X Segu

1 iestatiet lieldatoru

1 X pc barošanas vadu

Jauda:650w

Spriegums:110V-240V

Frekvence:50HZ-60Hz

Materiāls:Ārpusē, PU, PVC iekšpusē

Darbības Princips

Ceļu Tālu Infrasarkano Staru darbi tiek parādīts iepriekš pic.

Priekšrocības, Izmantojot 2 Joslu Segu, Sauna

Izmantojot 2 joslu, sauna sega ir labu mūsu veselībai, piemēram, kaloriju dedzināšana, relaksējoša, muskuļu, uzlabojot imunitāti, novājēšanu un tā tālāk.

Piemērošanas Joma un Pūlis

Piemērots vairumam klientu, īpaši skaistuma cienītājs, sub-veselības pūļa cilvēku tieksme zaudēt svaru, sievietēm pēc dzemdībām, pacientu rehabilitācijas terapiju.

Drošību Ūdens necaurlaidīgs Materiāls

1. Ārpuse ir izgatavota no augstas kvalitātes PU materiāla, garš un plats vāka dizains.Tā iekšpusē ir ūdensizturīgs PVC.Un Sildīšanas stieples ir konstrukcijas, lai izturētu jebkādu stiepjas vai līkumiem.

2. Tas automātiski atvienojiet līniju, pārtraukt apkures, un modinātājs zvana vienu minūti, kad atklāt temperatūra ir lielāka par 85 grādi, izveidojot drošu tālu-infrasarkano apkures siltuma svaru zaudēt.

Kā Lietot

Roll sauna segu un savienot divus vadus no tā, ar izvadi uz lieldatoru;

Ļaujiet klientam gulēt uz pirts segu, un pēc tam sākt darbību;

Savienots ar elektrības avotu un atveriet slēdzi;

Nospiediet taustiņu iestatījumu, lai izvēlētos laiku, iespēju un uzstādīt darba laiks sauna;

Nospiediet iestatīšanas pogu ,kad Temp 1 mirgo, lūdzu, nospiediet pogu laiks augšu un pogu laiks down, lai iestatītu izejas temperatūra IZEJA 1, pēc iestatījumu sanuna sega, tā var saglabāt skaitliskā vērtība automātiski;

Nospiediet iestatīšanas pogu vēlreiz, kad Temp 2 mirgo, lūdzu, nospiediet pogu laiks augšu un pogu laiks down, lai iestatītu izejas temperatūra JAUDA 2, pēc iestatījumu, mašīna tā var saglabāt skaitliskā vērtība automātiski;

Pēc nosakot darba laika un izejas temperatūra, lūdzu, nospiediet taustiņu "S/P" pogu, lai sāktu sanua segu;

Pēc tam, izmantojot, izslēgt un nogrieziet elektrības avota;

Tīrīšanas segu un glabājiet to sausā vietā.

✿【Tālu infrasarkano Novājēšanu] aicina: Tālo infrasarkano audumi atbrīvošanu 9-14um daudz infrasarkanā starojuma, kas var radīt resonances ar tādu pašu frekvenci šūnas cilvēka organismā.Tas izraisa dabas siltuma ietekmi uz cilvēka organismu.Tauki ir oksidējušies vērā oglekļa dioksīds, ūdens un citi savienojumi ar skābekli.Kā sviedri tiek izvadīts no organisma, panāktu veselīga svara zudums ietekmi. ✿【Ērti Termostats] aicina: Tas aizņem tikai 10 minūtes, lai zaudēt svaru, detoksicēt, iztvaikot, un foršs, un tas vairs nav grūti, lai sculpt.Caur kontrolieri, lai noregulētu temperatūru no 35 līdz 75 grādiem pēc Celsija, ar laiku var iestatīt, lai 15 līdz 60 minūtēm.Novājēšanu segas abās jomās samazināt svaru un detoksicēt priekšējo un aizmugurējo ķermeņa.Sadedzināt taukus, roll prom ziloņu kājas, slaidas rokas, saspiest vēderu vēderus, novājēšanu detox. ✿【Vides Materiāls] aicina: ārpusē ir oxford audums, iekšpusē ir pvc. 180*80cm(70.8*31.5 collu), 200kg(440.9 lb).Pat dažādu miega pozīciju, tas ir elastīgs, strečings spējas.Hot wire ir paredzēti, lai izturētu jebkādu stiepšanās vai salokot. ✿【Drošības Brīdinājumu Iestatīšana] aicina: Pievienot 85 grādiem, tas automātiski atvienojiet līniju, pārtraukt apkures un nomest modinātājs zvana vienu minūti, vienlaikus palielinot tālu-infrasarkano apkures vadu un siltuma anomālija aizsardzību.Piezīme: nav pogu, baterijas tālvadības, lūdzu, iegādājas sev; Locīšanas segas apkurei ir stingri aizliegta.Kad esat pabeidzis, to izmantojot, atcerēties, atdzesē, pirms jūs varat atmest to. ✿【Pieteikumu tikt Galā, un Pūlis] aicina: to var izmantot karstā pavasara un salons vai personas skaistumu, kā arī mājas aprūpē.Mīlestība skaistums dāma, Sub-veselības pūļa, tauku cilvēki, sievietēm pēc Dzemdībām, Pacientu rehabilitācijas terapija ir pirmā izvēle.

Forma Taisnstūra
Pakāpe Kvalitāte
raksts IESPIESTS
Izmantošana viesnīcas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Svars 12KG
Vecuma Grupa Pieaugušie
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Stils Vienkāršā
Modeļa Numurs Pirts Segu
Iestatīt Tipu No
Veids Elektriskā Sega
Mazgāt Stils Rokas Mazgāšana
Modelis Tips ĢEOMETRISKAS
Sezona Ziemas
Technics Trikotāžas
Iezīme Liesmas Slāpētājs
Krāsu Izturība (Klases) -
Zīmola Nosaukums Fuwatacchi

Uzrakstīt recenziju

Digitālā Tālu Infrasarkano Oxford Sauna Segu Svara Zudums Ķermeņa Shaper Profesionālās Detox Terapija Anti Novecošanās Skaistumu Mašīna, Segas,

Digitālā Tālu Infrasarkano Oxford Sauna Segu Svara Zudums Ķermeņa Shaper Profesionālās Detox Terapija Anti Novecošanās Skaistumu Mašīna, Segas,

2 Joslu Ciparu Tālu-Infrasarkanais (EGLE) Oxford Sauna Segu,Svara Zudums Ķermeņa Shaper Profesionālās Detox Terapija Anti Novecošanās Skaistumu Mašīna Funkcijas: ★ PRINCIPS : Tālo Infrasarkano staru ir dziļi iekļūst spējas spēja iekļūt, laušanai, izstarot un atspoguļo.EGLES

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!