Kategorija

PEIDUO Super Mīksts Varavīksnes Mest Segu Sherpa Fleece Microfiber Segu Izplūdušas Viegls Plīša Dīvāna, Dekoratīvās Segas

Jauns

€29.64

€42.94

-30 %

Pieejams

Tagi: batamanta, riverdale segas, sega vaļu, sega rašela (raschel), dinozaura mazulis spilvens, vilnas pleds hermes, reizes dīvāns, pleds uz dīvāna, sega mest, sega sherpa.

modname=ckeditor

Double Sided Dizains - Šie greznu pūkains mākslīgās kažokādas segas ir izgatavotas no 100% poliestera microfiber auduma.Tā augšējā ir izgatavota no 4.5 cm garš matains auduma un mīksto Sherpa atpakaļ sašuj kopā izturība.Double sided dizains dod jums dažādas mīkstumu, liek jums justies silti un ērti gultā, un sniedz jums pārsteidzošu komforta pakāpi!

Pefect Izmēri - 160x200cm Varavīksnes ilgi vilnas segu, Tie krāsošanas process ir pieņemti, ļoti skaista krāsa.Jūs varat pakārt tos uz krēsliem, dīvāniem vai gultām pievienot stilu, lai jūsu dzīvojamā istaba vai guļamistaba.

Komfortu un Viegls - Kažokādas segu ir vairāk elpojošs, gaišāka un mīkstāka nekā parastā kokvilnas segu.Jūs vienkārši vēlaties, lai wrap tā ap jums.Jūs varat veikt viņam kā dāvana jūsu meita, māte, krustmeita un pat jūsu maz pet.Par meiteni, mājās, viņa būs tā ļoti patīk.

Multi Funkcionāls Segu - Piemērots jebkuram gadījumam, piemērots cuddling uz augšu, uz dīvāna, skatoties TV vai atpūsties gultā.Tas ir arī liels āra parki, kempings.Kad jūs uzņemt skaistas fotogrāfijas par sociālo programmatūru, jūs varat arī izmantot to kā photography prop; jūsu pet būs arī, piemēram, maigumu sega.

Easy Care - Pūkains gara vilna, mākslīgās kažokādas segu un ir viegli tīrāms.Ir ieteicams mazgāt aukstā ūdenī veļas mašīnā, sausā pie zemas temperatūras, vai nožūt dabiskā veidā.Nelietojiet pārkarsētus ūdens mazgāšanai.Padoms: jaunu segu būs mazliet peldošo matus, Kad tu saņem segu, krata peldošās apmatojuma sega pirmais.

raksts Plain Krāsoti
Materiāls 100% Poliesters
Technics Neausta
Forma Taisnstūra
Modeļa Numurs QCH-052
Krāsu Izturība (Klases) 4
Sezona Ziemas
Vecuma Grupa Pieaugušie
Modelis Tips varavīksnes
Mazgāt Stils Mehāniskās Mazgāšanas
Stils Mūsdienu
Zīmola Nosaukums PEIDUO
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iestatīt Tipu No
Veids Rašela Segu
Pakāpe A Kategorijas
Iezīme Liesmas Slāpētājs
Svars 1.6kg

Uzrakstīt recenziju

PEIDUO Super Mīksts Varavīksnes Mest Segu Sherpa Fleece Microfiber Segu Izplūdušas Viegls Plīša Dīvāna, Dekoratīvās Segas

PEIDUO Super Mīksts Varavīksnes Mest Segu Sherpa Fleece Microfiber Segu Izplūdušas Viegls Plīša Dīvāna, Dekoratīvās Segas

modname=ckeditor Double Sided Dizains - Šie greznu pūkains mākslīgās kažokādas segas ir izgatavotas no 100% poliestera microfiber auduma.Tā augšējā ir izgatavota no 4.5 cm garš matains auduma un mīksto Sherpa atpakaļ sašuj kopā izturība.Double sided dizains dod jums dažādas

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!