Kategorija

Austrālija T4K Pirms Ortodontiskās Treneris/Zobu Zobu Traniers/zobārstniecības materiālu ortodontijas ierīces Treneris

Jauns

€39.85

Pieejams

Tagi: z10 mini, galvas ligh, 14500 laternas, laternu tālummaiņa, nirt led lukturītis, 10000 m, aa cree, cree q5 lāpu, cr123a lāpu, cree t6 lāpu.

Austrālija T4K Pirms Ortodontiskās Treneris/Zobu Zobu Traniers/zobārstniecības materiālu ortodontijas ierīces Treneris Produkta Apraksts t4k zobu zobu treneris (T4K) ir paredzēts regulārai lietošanai ar nesen atkarīgās gadījumos.Ar T4K ir ļoti elastīga, kas nodrošina optimālu pacientu komfortu ar minimālu ierīces biezuma.Tas novērš mīksto audu trauma no bikšturi, retrains mutes muskulatūru (ar Myofunctional Efekts), un apstrādā temporomandibular kopīgu (TMJ) traucējumi.Pacientu Atlase: Uz t4k zobu zobu treneris ir ideāli piemērota nesen atkarīgās pacientiem, kuri izjūt diskomfortu mēle, vaigi un lūpas.Virziens izmantošana: t4k zobu zobu treneris ir jālieto 1 stundu katru dienu un nakti, kamēr guļ, un vienmēr atcerieties, izpildiet šos dažus vienkāršus soļus: 1 Lūpas kopā - visos laikos, izņemot gadījumus, kad runā. 2 Elpot caur degunu -, lai palīdzētu attīstīt augšējiem un apakšējiem žokļiem, un, lai sasniegtu pareizu sakodienu. 3. Nav lūpu darbību, ja norīšanas iespēju, kas ļauj priekšējiem zobiem, lai attīstītu pareizi.Tīrīšanas T4K: Ar t4k zobu zobu treneris būtu tīra ar siltu tekošu ūdeni katru reizi, kad pacientam tiek noņemta no savas mutes.UseMyoclean tabletes, lai pareizi tīrīt divas reizes nedēļā.Myoclean ir ieteicamais tīrīšanas līdzeklis MRC ir ierīces.

Izmērs pēc iepakojumā : 12 Cm * 12 Cm * 10 Cm Svars : 0.300 Kg

Vienuma Tips Bikšturi & Atbalsta
Ietekme balināšanas
Zīmola Nosaukums NUODI
Materiāls Silikona
Modeļa Numurs Austrālija T4K Pirms Ortodontiskās Treneris

Uzrakstīt recenziju

Austrālija T4K Pirms Ortodontiskās Treneris/Zobu Zobu Traniers/zobārstniecības materiālu ortodontijas ierīces Treneris

Austrālija T4K Pirms Ortodontiskās Treneris/Zobu Zobu Traniers/zobārstniecības materiālu ortodontijas ierīces Treneris

Austrālija T4K Pirms Ortodontiskās Treneris/Zobu Zobu Traniers/zobārstniecības materiālu ortodontijas ierīces Treneris Produkta Apraksts t4k zobu zobu treneris (T4K) ir paredzēts regulārai lietošanai ar nesen atkarīgās gadījumos.Ar T4K ir ļoti elastīga, kas nodrošina optimālu pacientu

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!