Kategorija

ZOSI Stieples Bez Akumulatora Uzraudzības Sistēmu, Āra 4Channel VRR 2/4 1080p Uzlādējamu Akumulatoru Darbināms Drošības Kameras,TF Kartes

Jauns

€241.72

€345.32

-30 %

Pieejams

Tagi: dahua vrr, vēstulē post box āra, vrr 16ch 16poe, kamera surveil, anran vrr, camera poe ip, kameras āra zigbee, Piekļuves Kontrole, vrr, cctv.

Jaunas Ielidošanas:

Jauns produkts ekskluzīvas kods:Izmanto kodu "ZOSI24020", lai saglabātu papildu US$20

ZOSI C301 Bezmaksas Vadu Kameras Drošības Sistēmas Āra 4Channel VRR ar 4gab 1080p Uzlādējamu Akumulatoru Darbināms Drošības Kameras,80ft Nakts Redzamības,PIR Kustības detektors, 2-Way Audio, SD atmiņas Kartes

Attālās Piekļuves Minūtēs

Skatīt tiešraidi un sekot līdzi to, kas notiek jūsu mājās vai uzņēmumā, izmantojot bezmaksas ZOSI Smart App savā mobilajā ierīcēm ( (iOS vai Android) vai bezmaksas AVSS Klienta datorā.

1. Ātri Un Vienkāršu Savienojumu

2. Lejupielādēt Bezmaksas ZOSI Smart App

3. Izbaudiet Live View

Viegla Uzstādīšana, Novietot Jebkur

Gribu, lai atbrīvotos no nogurdinošs process, kurā darbojas visi kabeļi pār savu īpašumu?Šī sistēma ir ideāls risinājums jums.100% stieples bez akumulatora barošanu kameras, var strādāt patstāvīgi, ar absolūti bez strāvas kabeļa un nav noieta nepieciešams.Saņemt to uzlādēts līdz, tad vienkārši ielieciet to jebkurā vietā jums ir nepieciešama uzraudzība.Nav sviedri vispār!

Izturīga Litija-jonu Akumulators

C301 kameru, kas aprīkota ar 7800mA uzlādējams akumulators, kas ir paredzēti zemu enerģijas patēriņu un ilgstošu izmantošanu - ietaupa jūsu naudu un pūles.Šo vadu-bezmaksas cam tikai mostas, kad kustība ir konstatēts, kas ievērojami nostiprināt savu akumulatoru dzīvi, tas varētu ilgt līdz 6 mēnešu normālas lietošanas apstākļos (15 reizes sprūda/dienā).Kad baterija beidzas, vienkārši izņemiet akumulatoru un papildināt to.

Akumulatora darbmūžs akumulatora darbības laiku ar šo fotokameru ir atkarīga no tā, cik bieži drošības fotokamera ieslēdzas.Tas tikai mostas, kad kustība ir atklāta, un iet atpakaļ uz stand-by režīmu, kad nav kustības, lai saglabātu un pagarinātu to ekspluatācijas laiku.

Nomaināms Akumulatora Rezerves,

C301 drošības kameru komplekts nāk ar papildu akumulatora aizvietošana.Jūs varat paļauties uz šo rezerves akumulatoru, lai ieslēgtu kameru, un tā turpina darbu, lai tad, kad iepriekšējais akumulators ir jāuzlādē.

Garās Distances Bezvadu Diapazons

Šo vadu-bezmaksas kamera atbalsta līdz 250ft bezvadu savienojumu mājas vide un līdz 1000ft attālums atklātās vietās.C301 kamera izmanto patentētu 2.4 GHz FHSS tehnoloģiju, lai novērstu vai likvidētu traucējumus ar savu WiFi router.Stabilu ilgtermiņa klāstu WiFi signālu nodrošina uzticamu WiFi savienojums, kas samazina signāla zudumus.

1080p Full HD & Lielisku Nakts Redzamības

Redzēt visu skaidrāk ar pilnu 1080p HD izšķirtspēju.Ar 2 Megapikseļi CMOS sensoru, kamera saņemt crisper un vairāk dinamiskas attēlus/video, nekā 720p kameras.Iebūvēts infrasarkanās gaismas Diodes, kas raksturo 90° plats skata leņķis ļauj līdz pat 80ft nakts redzamības.Kopā ar papildu IS cut filtru un 3D-DNR tehnoloģiju izfiltrējot digitālo trokšņu līmeni no zema apgaismojuma ainas, nodrošinot, ka jebkuru kadrus, kas notverti nakts ir skaidra un asa.

Saprātīga Trauksmes Sirēnas

Drošības nekad bothered ar tumsu.Kad cilvēka kustības tiek noteiktas, sirēnas signāls tiks aktivizēta uzreiz, lai skandāla off būtu iebrucējiem.

Elastīgi Un Uzticamu Vietējo Uzglabāšanas

Diktofons ir aprīkots ar Micro SD kartes slots, kas atbalsta līdz pat 128GB uzglabāšanai.Jūs varat izvēlēties, lai pastāvīgi reģistrētu vai saglabāt kustības-izraisīja video, lai HDD (līdz 8TB) vai uz Micro SD kartes, valsts ritekļu reģistrā.Plus, jūs varat uzlabot cieto disku līdz 8TB Max vairāk vietas, ja nepieciešams.Tāpēc kritiskos brīžos nekad nosvīst.

Papildu Termo-Sajūtu, Kustības Detektoru,

Smart PIR (pasīvā infrasarkano staru) sensors, kas atpazīst kustības objekti, kas izstaro siltumu, tādēļ tas var atšķirt cilvēku no krītošām lapām un koku zariem.Lai iegūtu precīzāku, kamera tiek ierosināts uzstādīt ap 6 metru attālumā no zonas, kuru vēlaties skatīties.Kas vairāk, jūs varat pielāgot noteikšanas iestatījumu, izveidojot īpašas kustības zonas un kontrolēt to, cik jutīgs sensors būs.

Skatīt, Klausīties un Runāt vairāk Kamera

Ar iebūvētu mic un skaļruni, jūs varat arī klausīties un runāt ar tiem, kas ir tur.Runāt ar saviem bērniem un vecajiem mājās, spēlēt ar saviem mājdzīvniekiem.Vai jūs pat varat veikt, atskan brīdinājuma signāls un runāt atpakaļ, lai zagļi bez galvas-uz konfrontāciju.

Viena pieskāriena Avārijas Signalizācijas

Kad runa ir par ārkārtas situāciju, uzspiediet uz "Signāls" logo priekšpusē VRR, lai izraisītu 4 kamerām, lai aktivizētu gaismas un sirēnu signālu, tajā pašā laikā.Tas attur ielaušanās vai zaglis, izslēdzot skaļu sirēnu un ieslēdzot izcili uzmanības centrā signālu.Un viens pieskarieties vēlreiz, lai izslēgtu modinātāju, lai visas kameras viegli.Ātri jārīkojas, lai apturētu nepatikšanas, pirms tas notiek.

Palikt Savienotas un Aizsargā, Vienmēr & Visur

Vienmēr saglabāt acu par jūsu mājas vai biznesa viedtālrunī, planšetdatorā vai datorā.Skatīties tiešraides straumēšanu, atskaņošanu kritiski momenti, pārbaudīt visu, ko jūs tur dārgs pat no jūdžu attālumā.

Apskates 4CH
Divvirzienu Audio Atbalsts
WIFI Pārraides Attālums 1000ft atklātās vietās
Attēla iestatījumu Spilgtumu; kontrasts; asumu; piesātinājums (set ar VRR)
Ierakstīšanas režīms Manuālā ieraksta, grafika ieraksts, kustības detektors ierakstīt, signalizācija ierakstu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
DATORI Fotokameras 4gab
Uzglabāšana HDD/Micro Kartes Glabāšanai
Modeļa Numurs ZSWNVK-R4202A-W / ZSWNVK-R4204A-W / ZSWNVK-R4204B-W
Video Ieejas 4 Kanālu
Rezolūcija 1080p
Recharageable Akumulatora jauda 7800mAh
Atskaņošanas režīms Instant apskates, regulāras apskates, notikumu atskaņošana brīdinājuma atskaņošana
PIR kustības detektors Atbalsts
Nakts Redzamības Distance 80FT
Attālinātā Piekļuve iOS , Android, bezmaksas AVSS Klientu, macbook
Zīmola Nosaukums ZOSI
Audio Kompresijas G. 711A
attēla Sensors 1/2.7" Progressive Scan CMOS

Uzrakstīt recenziju

ZOSI Stieples Bez Akumulatora Uzraudzības Sistēmu, Āra 4Channel VRR 2/4 1080p Uzlādējamu Akumulatoru Darbināms Drošības Kameras,TF Kartes

ZOSI Stieples Bez Akumulatora Uzraudzības Sistēmu, Āra 4Channel VRR 2/4 1080p Uzlādējamu Akumulatoru Darbināms Drošības Kameras,TF Kartes

Jaunas Ielidošanas: Jauns produkts ekskluzīvas kods:Izmanto kodu ZOSI24020 , lai saglabātu papildu US$20 ZOSI C301 Bezmaksas Vadu Kameras Drošības Sistēmas Āra 4Channel VRR ar 4gab 1080p Uzlādējamu Akumulatoru Darbināms Drošības Kameras,80ft Nakts Redzamības,PIR Kustības

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!