Kategorija

Jaunas oriģinālas Amazon Kindle fire 3555A2L Planšetdatora akumulators

Jauns

€30.50

€57.55

-47 %

Pieejams

Tagi: aproce dredi, gadījumā, a6 2018 boksa, backdrops pelēkā koka, burch izraēla krekli, gadījumā, a7 līdz 2016. pūķis, svece īpašnieks veidot, gadījumā, ja ass meitenes vīna, svece īpašnieks kastes, gadījumā, a7 2018 alenka.

Laipni lūgti Mūsu Veikalā, Ja jums ir nepieciešams p nomas kārtību,Paldies!Padomi: Sveiki,draugs,lūdzu, ņemiet vērā,Ja prāta nav nopirkt,ceru, ka jūs varat saprast,Paldies! 1. Pirms jūs pērkat lūdzu, apstipriniet savu mašīnu, vai atbalstīt šo batteryBattery modelis ir sizeas ilgi kā piemērota lieluma var. 2. Baterijas Spriegums 3,7 V-4,2 V ir normalBattery Izmērs un Spējas ir kļūda rangeBut mums var atrast piemērotu vienu jums. 3. Visvairāk veidu baterijas nav izsmidzināts Akumulatora ModelVoltageCapacityetc., NEVIENS Mazumtirdzniecības BoxPacked Droši Burbulis Soma. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. Ja šajā postenī ar kontaktdakšu lūdzu atcerēties, lai pastāstītu mums, kāda veida plug jūs wantotherwise mēs nosūtīsim postenis bez savienotājs, lai jūs.Funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu. 2. Augstas kvalitātes un lielas jaudas. 3. Iebūvēts aizsardzības ķēde PCM, lai novērstu pārmērīgas uzlādes vai vairāk, kas izvada. 4. Pakete ietver: 1 x PC, litija-polimēru Uzlādējams akumulators.Pieteikumi 1. Akumulators ir nodrošināti ar aizsardzības plāksni, kas ir funkcijas, novēršot vairāk nekā uzlāde, vairāk nekā izkraušana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, u.c.. 2. Šis produkts, galvenokārt, ir piemērojami MP3 MP4 MP5 Navigators GPS PSP Bluetooth Rotaļlietas DVR Mikrofons Ieraksti Mobilais Tālrunis Avārijas Elektroenerģijas Padeves Planšetdatoru, Mobilo Telefonu, PDA FOTOKAMERU Power Bank DVD EVD Smart Pulksteņi E-grāmatas Grāmatiņa Helikopteru Elektronisko Cigarešu Dzīvoklis Austiņas Digitālā LED un citas elektroniskās ierīces.

ATL sākotnējos rūpnīcas tiešā piegāde, laipni uzturēšanas uzņēmējdarbības, ārvalstu tirdzniecības pārstāvi, lai apspriestu ar vairumtirdzniecību.

Mūsu ražotne pārdod tiešie produkti ar nelielu peļņu.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu beznosacījumu atgriešanos un preču apmaiņa, mēs varam sniegt jums pilnu kompensāciju par preces kvalitātes problēmas.Bet nesāk atpakaļ kravu.Lūdzu, pievērsiet 0.5 juaņa par kravu apdrošināšana.Kompensācijas tiks maksātas, lai jūs ar apdrošināšanas sabiedrības.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz mums.Win Win mobile digital paldies par jūsu sapratni.

Baterijas pārdoti mūsu veikalā visi ir jauni akumulatori, kas ražoti ar akumulatoru sadarbības fabrikas galvenajiem zīmoliem, MP3 rūpnīcas.Tāpēc, liela izmēra baterijas, polimēra baterijas

Neatkarīgi no lieluma un spējas ir dažādas, izskats ir vienāds, tāpēc nelietojiet fotogrāfijas pa vienam, lūdzu, varat būt drošs, ka pirkumu, saņemto preču ielādēti un pārbaudīti pirms maksājumu, mēs esam atbildīgi par sliktu atdevi.

Ja jūs nezināt, kā lai nomainītu akumulatoru, mēs varam nodrošināt atbilstošo demontāža, raksti un bildes, un var izvēlēties, vai iegādāties mūsu demontāža, instrumentus un metināšanas instrumenti.

MP3 un MP5 planšetdatora izjaukšanas rīki 6 gabals komplekti nepieciešams tikai 9.9 yuan.item.taobao.com/auction/it em_detail.HTM?Item_num_id=7643435092

Padoms pincetes + demontāžas šķēle + demontāžas stienis + tīrīšanas birste + plakano skrūvgriezi + krusta skrūvgriezi, mobilo tālruni, demontāžas lietotāji var pievienot 5 juaņa, lai iegādātos mūsu mobilo tālruni, demontāžas mašīna 6 leņķa skrūvgriezis

Ja jūs vēlaties darīt to pats, jūs varat iegādāties mūsu rokas ferrochrome tikai 26 juaņa.To var izmantot arī citiem elektronisko digitālo uzturēšana future.item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?X_id=0db2 & item_id=f6393537281c3f6bb90cf9adb7afc574

Par katru draugu, kurš pērk ferrochrome, lai sagatavotu savu metināšana, mēs arī dos jums vienu metru skārda lodēt un kārba kolofonija.

Zīmola MP3 / mobilo telefonu / GPS augsta enerģētikas polimēru baterija akumulatoru baterijas, nodrošināt OEM, OED, laipni lūgti sadarboties ar atbalsta fabrikas MP3 litija baterijas ir sadalīta alumīnija čaula, litija baterijas un polimēra litija baterijas ar ietilpību 40MAH-300MAH un sprieguma 3.7 v.

MP4 litija akumulators ir sadalīta alumīnija apvalks no litija baterijas, litija polimēru akumulators un jauda, 100MAH - 1000MAH.Spriegums; 3.7 V

Bluetooth austiņas akumulators ir sadalīta litija polimēru akumulatora, ietilpība 40 3,7 V, un spriegums.

Bezvadu peles akumulators ir sadalīta polimēru litija baterija; jauda 40MAH - 150MAH.spriegums; 3.7

GPS akumulators ir sadalīta alumīnija apvalks no litija baterijas, litija polimēru akumulatora, 500MAH 3500MAH, spriegums, 3.7 V.

Mobilo telefonu baterijas: injekcijas molding, rāmis, fileja, telpas leņķis, alumīnija apvalks, polimēra.Jauda 500MAH-3000MAH.

Spēle atskaņotājs, digitālā akumulatoru, alumīnija apvalks, polimēra.Noņemams un svina savienojumu.Gumijas apvalks un tā tālāk.Jauda 500 ma - 300 000 ma.

Vairāk polimēru core akumulatoru parametri, skat.: aodal.com/aodal_battery.htm & amp; amp; nbsp; tehniskās Apkopes firmware lejupielādēt: download.impn.net/(gandrīz divdesmit tūkstoši apkopes firmware un tehniskās apkopes rasējumi bezmaksas lejupielāde)

izcelsmes vieta Ķīna
Aizsardzība pcb
Pakalpojums Veikals garantija
Iestatīt Tipu Baterijas Tikai
Izmantošana Citi
Izmērs Prismatic
stāvoklis 100% Jauns
Akumulatora Nomaiņa
Daudzums 1GB
Iepakojums
Veids Li-polymer
Modeļa Numurs Akumulators
Uzlādējams
Zīmola Nosaukums yorwats

Uzrakstīt recenziju

Jaunas oriģinālas Amazon Kindle fire 3555A2L Planšetdatora akumulators

Jaunas oriģinālas Amazon Kindle fire 3555A2L Planšetdatora akumulators

Laipni lūgti Mūsu Veikalā, Ja jums ir nepieciešams p nomas kārtību,Paldies!Padomi: Sveiki,draugs,lūdzu, ņemiet vērā,Ja prāta nav nopirkt,ceru, ka jūs varat saprast,Paldies! 1. Pirms jūs pērkat lūdzu, apstipriniet savu mašīnu, vai atbalstīt šo batteryBattery modelis ir sizeas ilgi

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!