Kategorija

INS Personības Formas Paklāju Kristāla Samta Ģeometrisko Stilu neslīdoša Paklāju un Paklāju Mājas Dzīvojamā Istaba/Guļamistaba/Virtuves Mats

Jauns

€5.41

€10.62

-49 %

Pieejams

Tagi: paklāju geometr, vannas istabas paklājs, jaunums formas paklāji, paklāja viesistabā, mūsdienu, pledi un paklāji mājas priekšnams, istaba, Kilim, paklāju ovāls, Paklāju, paklāju plīša, paklāju zelta.

Produkta nosaukums:

Rudenī un ziemā, dzīvojamā istaba mazgājams paklājs, paklājs mazgājams mūsdienu iespiesti ģeometriskā grīdas paklāju viesistabā paklājs guļamistabā grīdas paklājs

Produkta īpašības:

(1) auduma uzskata, mīksts un ērts, ir laba elastība, statiskās elektrības un anti-static.

(2) Jūs varat mazgāt rokas maigi.

(3) Nav savdabīga smarža, nav kaitīgs loģistika.

(4) Valkāt-izturīgs un izturīgs, veļas mazgāšanas izturība ir virs 3, nekad izbalināt

Komplektācija: 1x paklāju

Piezīme:

Cena attēlus ar pielāgoti atribūti iepriekš ir tikai informatīvas un nav faktiskā cena.Lūdzu, sazinieties ar klientu par faktisko cenu, par pareizo cenu, tiks piešķirts saskaņā ar savu lielumu.

1 .Ja izvēlaties pielāgot, lūdzu, pastāstiet mums pielāgoto izmēru, un mēs nodrošināsim jūs ar faktisko cenu.Ja pasūtījuma apjoms ir pārāk liels, rūpnīcas vajadzībām savīt audumi, lūdzu, saprast.

2 .Produkts ir salocīts pirms piegādes, būs reizes zīmes, ne kvalitātes problēma, lūdzu būt pārliecināti, lai izmantotu grīdas paklājs.

3 .Lūdzu atļaut 2cm -3 cm kļūdas par manuālo mērījumu.

4 .Sakarā ar masveida ražošanu, gaismas intensitāte fotogrāfija efekts būs hromatiskās aberācijas,r efer faktisko produktu.

[xlmodel]-[custom]-[51583]

[xlmodel]-[custom]-

[xlmodel]-[custom]-[42 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs KOMPENSĀCIJU JAUTĀJUMU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Asun.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

[xlmodel]-[custom]-[42252]

[xlmodel]-[custom]-[42253 5. Sakarā ar noilguma izmēra un tilpuma, es izmantot, locīšana, piegāde.Tas radīs nelielas krokas, iepakojuma problēmas, tur var būt dažas krokas uz paklāja.Bet tas neietekmē lietošanu un izskatu.Tik ilgi, cik jūs lietot smaguma uz paklāja, grumbām pazūd dienā, vai arī automātiski pēc noteikta laika posma.Pēc tam, kad lietošanas termiņš, laukumā pazudīs.Ja jums prātā laukumā, lūdzu, nav kārtībā.Ja jūs iegādāties platība ir vairāk nekā 1,8 kvadrātmetru, es gribu sniegt jums kvalitatīvu un efektīvu loģistikas pakalpojumus, un nonākt savā valstī no vienas līdz divām nedēļām.

Pelējumu apliecinājums non-slip
Dizains Kilim
Forma Taisnstūra
Materiāls Augstas Kvalitātes Šķiedras
Materiāla Uz Muguras Augstas Kvalitātes Lateksa
Eco-Friendly Drošības
Vieta Salons
Viegli tīrīt Viegli uzglabāt
nav izbalināt Mitruma izturīgs
Izmantošana Tirdzniecības
Stils Eiropa
Mazgāt Stils Mehāniskās Mazgāšanas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Režīmi pārdošanas gabals
Modelis Tips ĢEOMETRISKAS
Technics Mašīna

Uzrakstīt recenziju

INS Personības Formas Paklāju Kristāla Samta Ģeometrisko Stilu neslīdoša Paklāju un Paklāju Mājas Dzīvojamā Istaba/Guļamistaba/Virtuves Mats

INS Personības Formas Paklāju Kristāla Samta Ģeometrisko Stilu neslīdoša Paklāju un Paklāju Mājas Dzīvojamā Istaba/Guļamistaba/Virtuves Mats

Produkta nosaukums: Rudenī un ziemā, dzīvojamā istaba mazgājams paklājs, paklājs mazgājams mūsdienu iespiesti ģeometriskā grīdas paklāju viesistabā paklājs guļamistabā grīdas paklājs Produkta īpašības: (1) auduma uzskata, mīksts un ērts, ir laba elastība,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!