Kategorija

3D Printeri Z ass openbuilds lineārās piedziņas beigām mount 2040 v-slots bīdāmās tabulu, kas savieno plate savienojuma leņķis

Jauns

€3.67

€3.98

-7 %

Pieejams

Tagi: actuat lineāro, delta mini, ass gumijas mount, turētājs pie sienas, rindas cilindra 12v, v spēļu komplekts, ender 5 jaunināt, v slots mini plāksne, z ass trīsi turētājs, vmount bateriju plate.

Lineārās Piedziņas Beigām Mount

Apraksts

V-Slots Moduļu Cilindra Gala Stiprinājumi ir apzīmogots un salocītas alumīnija gala stiprinājumiem un, ja to izmanto ar V-Slots Alumīnija Ekstrūzijas izveidot jostas brauc lineārie izpildmehānismi ar montāžas gan Nema 17 Stepper Motors un Vienmērīgu Idler Trīsi.

Jūs varat izveidot V-Slots spēka pievadi, dažāda garuma, izmantojot jebkuru no četriem pieejamie izmēri-V-Slots.Sk. piemēru bildes.

Viens no liela iezīmes šo gala stiprinājumi ir iespēja uzstādīt galos, kā arī apakšā.Šī moduļu koncepcija ļauj izveidot daudz dažādu mašīnu modeļi.Sk., piemēram, bildes, lai saprastu, kā šie beigām stiprinājumi var būt saistīta ar Mini V plāksne.

Montāžas caurumi uz Gala Stiprinājumi ir 20mm apart, kas ļauj viegli savienot, lai gan Mini V Loksnes un V-Slots presēšana.Izmantot ar dubultu t-veida uzgrieznis par ātru un vienkāršu uzstādīšanu.

Tātad, ja jums ir nepieciešams, jostu brauc lineārās piedziņas ko var veikt, lai pielāgotu garumu un ar savienojuma elastības moduļu stilu veidot, tad šie gala stiprinājumi ir ideāli piemērots jūsu projektam.

Maksājuma

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz .

Sūtījumu

Lūdzu, ierakstiet JĀATBILST Kuģošanas lai adreses.

Prece tiks piegādāta noteiktajā 1-3 darba dienu laikā no normālā darba laika.

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma(Brazīlija 60-100days), lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

Muitas Nodoklis

Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksas nav iekļautas preces cenā vai piegādes maksas.Šīs izmaksas ir pircēja pienākums.

Atsauksmes

Mēs sadarbosimies ar jums, kamēr jūs esat apmierināti.mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums pozitīvas Atsauksmes Un 5 Zvaigznes , kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums pa (Manas Ziņas) vai (Jautājiet Pārdevējam Jautājumu), Tirdzniecības vadītājs, pirms došanās neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu visas problēmas un apmierināt savas vajadzības.

Vienuma Tips Iestāšanās Plate
Apdares Melna Anodēta
Posteņa Nosaukums Lineārās Piedziņas Beigām Mount
Izmērs T1.6*86.33*54.9
Modeļa Numurs R-LAED
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums YUYONG NOZARE
Materiāls Alumīnija

Uzrakstīt recenziju

3D Printeri Z ass openbuilds lineārās piedziņas beigām mount 2040 v-slots bīdāmās tabulu, kas savieno plate savienojuma leņķis

3D Printeri Z ass openbuilds lineārās piedziņas beigām mount 2040 v-slots bīdāmās tabulu, kas savieno plate savienojuma leņķis

Lineārās Piedziņas Beigām Mount Apraksts V-Slots Moduļu Cilindra Gala Stiprinājumi ir apzīmogots un salocītas alumīnija gala stiprinājumiem un, ja to izmanto ar V-Slots Alumīnija Ekstrūzijas izveidot jostas brauc lineārie izpildmehānismi ar montāžas gan Nema 17 Stepper

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!