Kategorija

3 Krāsu Backlit 2.4 GHz Bezvadu i8 Tastatūru Touchpad Lidot Gaisa Peli, Lai PC, TV, PS3

Jauns

€6.81

€8.51

-19 %

Pieejams

Tagi: spēle tastatūras, Klaviatūras, raspbian bezvadu tastatūru, tastatūras mechan, tastatūras bezvadu, ps3 spēle, spēle keybord, skārienpaliktņa bluetooth, bezvadu skārienpaliktņa, tastatūras pc.

Paziņojums: 1,Par pretgaismas funkciju , jūs varat nospiest"Fn"+"F2", lai aizmugurgaismojums, 2, Elektriski, ar AAA akumulators: Tas ir aprīkots ar 2xAAA baterijas(nav iekļauts), un nav jāmaksā.Iezīmes: - Bezvadu savienojums,gudra un pārnēsājams izmērs - baudīt DATORU, multimediju Izklaides mājās - Ērta& efektīvu Konferenču,Prezentāciju& lekcijas - Lai dalītos ar lielu TV un projektoru ekrāns - Lielu SPILVENTIŅU handwrite - I8 Tastatūru - Bez baterijām - 3 Krāsu Apgaismojums - Ar Ergonomiski rokas dizains ir viegli pārvadāt un izmantot. - Ideāls DATORU, Planšetdatoru, Andriod TV Kastē, Google TV Kastes, Xbox360, PS3, HTPC/IPTV, utt.Specifikācija - Mini QWERTY tastatūra ar multivides vadības taustiņiem un PC spēļu vadības taustiņi. - Piemērots HD player, Android TV box, Web TV, Mini-PC. - Maksimālais darbības attālums: ≥3m signālu bez traucējumiem un nav virziena ierobežot. - Ar USB interfeisa adapteri. - Piemēroti cilvēkiem, lai skatīties interneta TV spēlē caur platjoslas/GAB, piemēram, NBC, ABC, fox un IPTV). - Izvēlieties skatīšanās baudījumu bez ejot uz datoru, lai pārslēgtu kanālus/ritinātu iespējas. - Izmēri(L x W x H): 146.8 x 97.5 x 19 mm - Darbības Diapazons: līdz 3 metriem - pārraides jauda: +5db Max Pakete ietver: 1 x 3 Krāsu Apgaismojums i8 Tastatūra 1 x Lietotāja Rokasgrāmata."

Valodas angļu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Operācija Stils Kapacitīvais
Rokas Atbalsts No
Stils Mini
Tastatūra Standarta Mini Tastatūru
Veids 2.4 Ghz Wireless
Pilna Lieluma tastatūra
Sertifikācija NAV
Pieteikums Klēpjdators
Interfeisa Tips USB
Zīmola Nosaukums OPEN SMART
Iepakojums No
Ass Ķermeņa Zīmols Citi

Uzrakstīt recenziju

3 Krāsu Backlit 2.4 GHz Bezvadu i8 Tastatūru Touchpad Lidot Gaisa Peli, Lai PC, TV, PS3

3 Krāsu Backlit 2.4 GHz Bezvadu i8 Tastatūru Touchpad Lidot Gaisa Peli, Lai PC, TV, PS3

Paziņojums: 1,Par pretgaismas funkciju , jūs varat nospiest Fn + F2 , lai aizmugurgaismojums, 2, Elektriski, ar AAA akumulators: Tas ir aprīkots ar 2xAAA baterijas(nav iekļauts), un nav jāmaksā.Iezīmes: - Bezvadu savienojums,gudra un pārnēsājams izmērs - baudīt DATORU, multimediju Izklaides

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!