Kategorija

Sporta Skatīties Vīrieši Slaveno LED Ciparu Pulksteņi Vīriešu Pulksteņi Vīriešu Skatīties Pilnu Black Relojes Deportivos Herren Uhren Reloj Homme

Jauns

€18.59

€185.86

-89 %

Pieejams

Tagi: nirt vīriešiem skatīties, ary pulksteņi, aliang mens watch, vīrišķīgs skatīties, skatīties, pulkstenis vīrietis, vīriešiem skatīties, heimdallr skatīties, relojes laiks, ciparu skatīties.

JĀMĒĢINA,TAS IR VISS, KO MĒS VARAM DARĪT.TURPINU DOMĀT,MUMS IR VIENMĒR ATŠĶIRAS.KT zīmolu skatīties ir ražošana modes sporta vīriešu pulksteņi, kas ir sportisks militāro stilu, Mūsu rokas pulkstenis ir ne tikai augstu kvalitāti, bet labāko cenu un labu pēc-pārdošanas servisu!

KT Nerūsējošā tērauda Skatīties

MULTIFUNKCIONĀLA:Gan LED apgaismojumu un tradicionālās analogās kvarca kustība, laika displejs ar īpašu dizainu,5ATM ikdienas dzīvē ūdens pretestību,ļauj ar laika displeju,datumu,dienu,nedēļu un modinātāja funkciju.

ŪDENSIZTURĪGS:5 ATM ūdensdrošs 50 Metru ikdienas lietošanai.Lieliski piemērots visa veida ikdienas lietošanai.Rokas mazgāt, duša, svīšana vai lietainā dienā,NAV PROBLĒMU!

UZLABOTAS RAŽOŠANAS TEHNOLOĢIJAS:Oriģināls Japāņu laiks modulis kvarca kustība,nekustamā nerūsējošā tērauda sprādzes un atpakaļ gadījumā,Nerūsējošā tērauda skatīties joslā,ideāls skatīties, āra sporta cienītājs.

Duālā LAIKA DISPLEJS:Ciparu LED cipariem laika displejs un analogais kvarca skatīties laika displejs,izskatās tik foršs.Nospiediet pogu uz korpusa un gaismas spilgti laika displejs ir ērti lasīt tumsā.

Derīguma termiņš:rokassprādze no Nerūsējošā tērauda nereaģē ar kādu vielu, ārpus, nav izšķīst ūdeni un šķīdinātājus, nav toksiski, bez smaržas, ķīmiski stabils.

Produkta apraksts Funkcija:

Papildu apgaismojums funkcija, lai parādītu laikā skaidri tumsā

Četras pogas, lai vadītu dažādas funkcijas

50 metru ūdens izturīgs (LŪDZU, nespiediet NEVIENU TAUSTIŅU ZEMŪDENS)

Specifikācija:

Lieta diametrs: 4,7 cm (1.9 collas)

Lieta biezums: 1.7 cm (0.6 collas)

Band garums: 22.0-27.0 cm (8.66 collas)

Maksimālais Joslas platums:2.4 cm(0.96 collas)

Neto Svars:180g

Materiāls:

Gadījumā, ja materiāls: sakausējuma

Band materiāls: nerūsējošais tērauds

Dial logu materiāla veids: hardlex

Spoguļa virsmas: izturība pret skrāpējumiem objektīvs

Paketē Iekļauts:

1 * Jauki skatīties

1 * Dāvanu kastē

1 * Dokumenta

**PIEZĪME**:

Lūdzu nevelciet ārā pogas zem ūdens.

Kastes & Gadījumos Materiāls Papīrs
Zīmola Nosaukums KAT-WACH
Modeļa Numurs 5501
Ūdens Izturība Dziļums 5Bar
Vienuma Tips Digitālo Rokas Pulksteņi
Iezīme gaismas rokās
Dial Logu Materiāla Veids Hardlex
Gadījumā, Ja Materiāls SAKAUSĒJUMA
Stils Mode Un Gadījuma
Band Materiālu Veids Nerūsējošā Tērauda
Gadījumā Biezums 14mm
Gadījumā, Ja Forma KĀRTA
Kustība Digitālā
Skavu Veids Locīšanas Aizdare ar Drošības
Joslas Garums 26cm
Dial Diametrs 45mm
Joslas Platums 20mm

Uzrakstīt recenziju

Sporta Skatīties Vīrieši Slaveno LED Ciparu Pulksteņi Vīriešu Pulksteņi Vīriešu Skatīties Pilnu Black Relojes Deportivos Herren Uhren Reloj Homme

Sporta Skatīties Vīrieši Slaveno LED Ciparu Pulksteņi Vīriešu Pulksteņi Vīriešu Skatīties Pilnu Black Relojes Deportivos Herren Uhren Reloj Homme

JĀMĒĢINA,TAS IR VISS, KO MĒS VARAM DARĪT.TURPINU DOMĀT,MUMS IR VIENMĒR ATŠĶIRAS.KT zīmolu skatīties ir ražošana modes sporta vīriešu pulksteņi, kas ir sportisks militāro stilu, Mūsu rokas pulkstenis ir ne tikai augstu kvalitāti, bet labāko cenu un labu pēc-pārdošanas servisu! KT

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!