Kategorija

36W Ātri, UV Nagu Žāvētājs Sveķu UV Lampas Gaismas Jebkāda UV Gel poļu Rotaslietas Instrumenti

Jauns

€9.26

€12.51

-25 %

Pieejams

Tagi: gēla poļu komplekts, gēla nagu lakošana ar uv, Gēla Poļu, shellac nagu laka komplekti, Gēla laka, viegla gēla nagu, gēla nagu laka, kawaii, nagu lakas, uv gēla nagu laka canni, Top Coat Laku.

Funkciju: nagu lampa UV nagu lampu.Mēs iesakām, lai jūs varētu valkāt vairogs, cimdu, ja to izmanto uz ilgu laiku.ar visu veidu UV gēla nagu lakas, 3D izdrukas, UV LED gēla lakas, UV rotaslietas sveķu, Akrila, gēla, cieto/builder/pagarināšanu, želeja , nagu skulptūru želeja, rhinestone dārgakmeņi līmi.Sasniegtu profesionālu salonu rezultātus minūtes ar šo UV nagu lampu.Spēcīgs 36W nagu žāvētājs saīsināt jūsu konservēšanas laiku par 50% vairāk, nekā parasts LED UV nagu lampu ar zemu siltuma un nesāpīga.Lielais konservēšanas kosmosa nodrošinātu jūs izārstēt savu 5 nagus vai toenails viegli.Tā ir ideāla izvēle salonā un mājās! 36W Profesionālās UV konservēšanas lampas ir izgatavota no Premium Projektēšana ABS plastmasas, kas ir viegls, izturīgs un veselīgi.To, kā izmantot 1. Solis: Pievienojiet strāvas vadu drošu kontaktligzdu.2. solis: Ieslēdziet nagu lampa' s maiņa.,Izvēlēties noteikta laika pogu (120s ) nodot jūsu rokās, lai nagu lampu.3. solis: Ja jūs vēlaties, lai apturētu konservēšanas pirms noteikta laika beigas, lūdzu, vienkārši izslēgt, nagu lampa' s slēdzi.Kā Nomainīt UV Spuldzes 1. Maigi nospiediet uz pamatplates un vilkt bāzes plate taisni pielīdzināti pakļaut spuldzes. 2. Noņemt pamata plāksne pilnīgi no ierīces. 3. Uzmanīgi izvelciet spuldzes(s) bezmaksas no ligzdas.Ievietojiet jaunu spuldzi (- iem). 4. Aizstāt bāzes plate un bīdiet, līdz tā nofiksējas vietā.Izmantojot Padomi 1. Lai iegūtu labākos rezultātus, izvairītos no pārvietojas jūsu puses, pārāk daudz līdz konservēšanas ir pabeigta.Valkā anti-UV cimdi vai citi aizsardzība ir ieteicama. 2. Konservēšanas laiks prasībām atšķirties no dažādām gēla poļu markas un krāsas. 3. Ja gēla laka ir mazliet lipīgs pēc žāvēšanas, noslaukiet jūsu nagus ar maigu tīrīšanas vai alkohola prep pad.Specifikācija: Postenis Tips: UV Nagu Žāvētājs Jauda: 36 W(4 x 9W UV Lampa Balta) Tips: 1# ES-220V , 2#ASV-110V. (pēc izvēles) Krāsa: Balta Izmērs: 19 x 17 x 8 cm/7.5"x 6.7"x 3" Daudzums: 1 Gab Piezīme:1.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!Komplektā ietilpst(bez mazumtirdzniecības iepakojumā): 1 x UV Nagu Žāvētājs.

Objekta Garumu 7.5inch
Vienuma Tips Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
Zīmola Nosaukums JAVRICK
Objektu Platums 6.7inch
Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips Instrumentu Komplekts
Postenis Svars 436g
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs UV Nagu Žāvētājs
Materiāls Plastmasas
Postenis Augstums 3inch
Produkta Funkcijas Jebkāda UV Gel poļu Rotaslietas Instrumenti

Uzrakstīt recenziju

36W Ātri, UV Nagu Žāvētājs Sveķu UV Lampas Gaismas Jebkāda UV Gel poļu Rotaslietas Instrumenti

36W Ātri, UV Nagu Žāvētājs Sveķu UV Lampas Gaismas Jebkāda UV Gel poļu Rotaslietas Instrumenti

Funkciju: nagu lampa UV nagu lampu.Mēs iesakām, lai jūs varētu valkāt vairogs, cimdu, ja to izmanto uz ilgu laiku.ar visu veidu UV gēla nagu lakas, 3D izdrukas, UV LED gēla lakas, UV rotaslietas sveķu, Akrila, gēla, cieto/builder/pagarināšanu, želeja , nagu skulptūru želeja, rhinestone

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!