Kategorija

Kaujas Gatavs, Māla Rūdīts Salocīts Kobuse Japāņu WW2 Shin Gunto Katana Zobens

Jauns

€556.06

Pieejams

Tagi: balinātājs zobenu, diy zobenu, zobens, atbalsta turētājs katana, kung fu, katana zobens nekustamā zobeni, Japāņu katana, samuraju zobenu rotaļlietas, han jian zobenu, tai chi zobenu zila.

Mēs varam pielāgot yourunique zobenu hamon tips / asmens struture& Garums / Sori / Piederumi / Evgrave / kissaki tips

Vienumi, Apraksts:

Stāvoklis: Pavisam Jaunu

Kopējais Garums: 39.4 cm /100 cm

Asmens Materiāls: Māls Rūdīts T10 Salocīts Tērauda

Nagasa Garums: 28.0 cm/71cm

Roktura Garums: 9.8 cm/25cm

Asmens Forma: SHINOGUI-ZUKURI

Asmens Malas: Rokas Pulēta Būtu Žiletes Asiem

Roktura Materiāls: Īsta Ray Ādas + Koka Grūti

Asmens Platums (Netālu Kissaki): 0.91 collu / 2.3 cm

Platums (Netālu Habaki): 1.26 Collu / 3.2 Cm

tsuba Materiāls: Augstas Kvalitātes Misiņa Montāža

Saya Materiāls: Ciets Koka Ar Pilnīgu Dzelzs Wrap Gatavo

Kissaki Forma: Chu-kissaki

Asmens :

-Asmens Zobens Ir Roku Kalti Un Norūda, Izmantojot Diferential Pastiprināšana, Tajā Pašā Metodēm, Kā Arī Tradicionālā Japāņu Nihonto.

-Pamatā Asmens Ir Izgatavots No Štancēta AISI 1045 Tērauda, Un Sāni Ir Izgatavoti No Kaltas AISI 1095 Oglekļa Tērauda Salocīts 11 Reizes, Radot 2048 Slāņiem Tērauda, Jo Kobuse Laminēšana Stilu.

-Ar AISI 1095 Augsta Oglekļa Tērauda (Tērauda Ir Par 0.95% Oglekļa Saturu Un 0,4% Mangāna.Tas Ir Ļoti Grūti -58 HRC - Padarot Ļoti Asas Malas).Asmens Ir Māla Rūdīta Un Norūda, Tad To Pulē Un Iezīmēšanu Ar 14 Atšķirīgu Procesu.

-Uz Hamon Modelis Tiek Darīts Ar Diferenciālās Pastiprināšana Ar Māla Temperd.Sacietēšana Process Notiek, Izmantojot Īpašu Māla Malā, Tā Izpaužas Ar Dažādu Temperatūru Un Atdziest Citā Laikā, Nekā Pārējā Asmens, Arvien Grūtāk Un Rūdīšana Asmens, Kad Tas Ir Atdzesēts Ūdens.Tas Ir Ļoti Sarežģīts Paņēmiens, Kā Tad, Ja Nav Pienācīgi Izpildīts Asmens Būs Pārtraukums.Uguns nevar Būt Pārāk Silts Vai Auksts, Tikai Labs Swordsmith Zina Precīzu Temperatūru.Asmens Pēc Tam Saņemt Savu Formu Ar Skaistu Hamon Hada Un Martensite (Graudi), Uz Tās Virsmas.Šādā Veidā Malas Var Būt Ļoti Grūti Un Mune -Mugurkaula Zobens - Klusāk, Piešķirot Tai Excelent Stingrība.Ideāla Kombinācija Cietā Mala Ar Lielāku Sori (Izliekuma Asmens) Ar Spēcīgu Mune, Ļauj Šo Augstas Kvalitātes Asmens Viegli Samazināt Ar Tatami Salmu Paklājus Vai Bambusa Par Tameshigiri.

-Tas Asmens Ir Pilna Garuma Tang, Kas Ievērojami Uzlabo Izturību Zobenu.Asmens Ir Shinogi-Zukuri Formas Un Ar Chu-Kissaki Un Nekustamā Yokoto,Tas Ir Labi Definēts Ar Hamon Iet Visu Ceļu Caur Boshi.

Montāža:

- Koshirae: Uz Tsuba (Aizsargs), Fuchi (Uzmava) Un Kashira (Buttcap) Zobens, Kas Izgatavoti No Augstas Kvalitātes Misiņa .misiņa Habaki (Asmens Apkakle), Ir Vienā Gabalā Būvniecību.Divas misiņa Seppas (Distances) Nodrošinātu Tsuba.

Tsuka: Ar Tsuka (Rokturi) Kodols Ir no Koka Un Tas Ir Cieši Ietin Vairāk nekā Oriģinālās Ray Ādas (Samegawa) Ar Brūnu ito Ietin.Pilnu Tang Zobens Ir Nodrošināts Ar Diviem Mekugi (Peg) .Jūs Varat Nesamontēti Asmens No Rokturi Ar Ārā 2 Naglas.

-Es: Uz Saya (Apvalks), kas Izgatavoti No Īsta Cietā koka ar Pilnīgu Dzelzs Wrap Darbu .

Materiāls Māla
Asums Ļoti asas (kaujas gatavība)
Kalšanas Tehnoloģija roku darbs
Zīmola Nosaukums Cunami-Pūķis
Asmens Tips Pilna tang
Tēma TV un Filmas Varoni
Stils Japāņu WW2 Shin Gunto Katana Zobens
Tsuka Materiāls Oriģinālās ray ādas+koka Grūti
Saya Materiāls grūti koka
Asmens Materiāls Māla Rūdīts Salocīts Kobuse
Reģionālā Funkcija JAPĀNA

Uzrakstīt recenziju

Kaujas Gatavs, Māla Rūdīts Salocīts Kobuse Japāņu WW2 Shin Gunto Katana Zobens

Kaujas Gatavs, Māla Rūdīts Salocīts Kobuse Japāņu WW2 Shin Gunto Katana Zobens

Mēs varam pielāgot yourunique zobenu hamon tips / asmens struture& Garums / Sori / Piederumi / Evgrave / kissaki tips Vienumi, Apraksts: Stāvoklis: Pavisam Jaunu Kopējais Garums: 39.4 cm /100 cm Asmens Materiāls: Māls Rūdīts T10 Salocīts Tērauda Nagasa

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!