Kategorija

5gab 2.5 D 0.26 mm 9H Drošības Rūdīta Stikla Oukitel U16 Max Ekrāna Aizsargs, Rūdīts aizsargājošu plēvi, Lai Oukitel U16 Maks.

Jauns

€1.99

€4.42

-54 %

Pieejams

Tagi: a3 8v sedans svārki, afro lieli auskari, afro pilna parūka curl, a3 2017 gadījumā, ja suši, antena, modems, asus, afro matu uzlīmes, antenas klēpjdatoru msi, a3 soma bērni skolā, gaisa filtrs n47 e87.

5gab 2.5 D 0.26 mm 9H Drošības Rūdīta Stikla Oukitel U16 Max Ekrāna Aizsargs, Rūdīts aizsargājošu plēvi, Lai Oukitel U16 Maks.

Īpašības: Virsma ir anti-naftas pārstrādes (Oleophobic pārklājums), lai pirkstu nospiedumus un eļļa nav viegli palikt virsma, viegli tīrāma.Pilna izlīdzināšana, automātiska adsorbcijas var atkārtot saistītas Pilnībā pārredzami: ļoti plānas, ķīmiski apstrādātas, caurspīdīgs rūdīts stikls.Virsmas cietība: virsma ir cietība 8-9h,Tā ir 9 reizes izturīgāks par parasto stiklu.Instrumentu un taustiņi ir ne izcirtņi Maigo pieskārienu: pateicoties stipram līmes, viegli uzstādīt, tuvu ekrānam, un tādējādi neietekmē pieskārienu jutība touch ekrānu.Sprādziendrošas, satricināt izturīgs stikls saplīst mazos briesmas daļas, drošāka nekā citi stikla izstrādājumi.Tā ir vides, ne līme Augstas izšķirtspējas, 9H cietība, izturīgs pret Skrāpējumiem, sprādziendrošas, anti-pirkstu nospiedumu Iepakojuma Saturs: 5 X Stikla ekrāna aizsargs Imporrtant 1/krievu draugi, atcerieties, lai izmantotu pilnu nosaukumu. 2/ja jums tikties ar jebkuru problēmu, ir nepieciešama palīdzība no mums, lūdzu, don\ \ 't ir, sazinieties ar mums tiešsaistē, mēs jums varam palīdzēt atrisināt to, lūdzu, don\ \ 't open strīdu ietvaros 60days.Visi ir vajadzīga divu gabals rūdīta stikla ekrāna aizsargs, lai aizsargātu jūsu tālruni, viens ir tiesības tagad, izmantojot, vēl viens, lai novērstu nelaimes.

Paziņojums:

1/Lūdzu, izlasiet instrukciju, pirms lai, ja ir kādi jautājumi ,lūdzu, atstāt mums ziņu, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

2 /Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu kontaktpersonas vārds, uzvārds, adrese, pasta kods un tel numurs ir pareizs, pirms pasūtījuma.jo īpaši krievu draugs, vajadzētu izmantot pilnu nosaukumu vai jūs won\ \ 't saņemt jūsu pakete.

Piegāde:

1/Mēs kuģis preces 24-72hours pēc jūsu maksājumu saskaņā ar riska kontroles Asun.lv.

2/Mēs pēc kuģniecības izsekošanas numuru pēc sūtījuma.Piegāde pa pastu Ķīnas reģistrā, gaisa pasts, var izsekot visu ceļu.Parasti ņem 15~39 darba dienās , Daži gaisa var aizņemt ilgāku laiku, Piemēram, Brazīliju.

Atgriezties & Garantijas Laiks:

1/Mēs, pārliecinieties, vai visas preces ir pilnīgi jaunas un ir testētas, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas, Kad jums jūsu pakete, lūdzu pārbaudiet paketi pirmajā.Ja ir kādas problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.

Atsauksmes:

1/Draugs, pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes) ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs palīdzēsim jums atrisināt jebkuru problēmu.Jūs zināt, nav svarīgi, whick daļa jums dot 3 zvaigznes, tas būs meklēt, jo negatīvas atsauksmes par mums, tas ir ļoti kaitīgs.

Iepakojums No
Edge-to-edge Pārklājumu No
Izmantošana mobilais tālrunis
Veids Priekšā Filmas
Saderīgs Tālrunis Zīmols OUKITEL
Materiāls Rūdīta stikla
Zīmola Nosaukums Armoureagle
Ar Mazumtirdzniecības Iepakojumā No
Funkcijas Nulles Apliecinājums
Ar Spēcīgu kārbas iepakojumā

Uzrakstīt recenziju

5gab 2.5 D 0.26 mm 9H Drošības Rūdīta Stikla Oukitel U16 Max Ekrāna Aizsargs, Rūdīts aizsargājošu plēvi, Lai Oukitel U16 Maks.

5gab 2.5 D 0.26 mm 9H Drošības Rūdīta Stikla Oukitel U16 Max Ekrāna Aizsargs, Rūdīts aizsargājošu plēvi, Lai Oukitel U16 Maks.

5gab 2.5 D 0.26 mm 9H Drošības Rūdīta Stikla Oukitel U16 Max Ekrāna Aizsargs, Rūdīts aizsargājošu plēvi, Lai Oukitel U16 Maks. Īpašības: Virsma ir anti-naftas pārstrādes (Oleophobic pārklājums), lai pirkstu nospiedumus un eļļa nav viegli palikt virsma, viegli tīrāma.Pilna

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!