Kategorija

Super 3MP AHD Starlight Mini Ūdensizturīgs Kameras CCTV Kameras Mazā Melnā Metāla Lodi 1080P Analog Novērošanas Kamera

Jauns

€20.71

€25.57

-19 %

Pieejams

Tagi: analogās kameras videonovērošanas sistēmās, aizsardzības, drošības kameras, pinhole ip kameras mini, kamera secur, tptek ptz kameras, 1080p kamera ahd, 6 cctv kameras sistēma, kamera surveil, mazo plānā fotokamera, mikro camara.

Funkcijas:

Izmantojot augstas veiktspējas sensors, attēlu, ir skaidrs, delikāts un augstas veiktspējas sensors, attēlu, ir skaidrs, delikāts; Analog HD AHD-H@AHD video izejas; pārraides attālums-500 metri; Atbalsta automātisko elektroniskā slēdža funkciju, pielāgoties dažādu uzraudzības vidi; Milj. pikseļu HD video pārraide ar zemu izmaksu, tālsatiksmes, bez kavēšanās, augstas efektivitātes, anti-traucēšanas un viegli īstenot; Viegla uzstādīšana & darbība, tāpat kā analogā CCTV sistēma Vairāk pieņemams, zemāka cena nekā analogā surveilance sistēma BEZ Kavēšanās, Reālā laika Displejs

Uzstādīšanas Piezīmes:

(1) nelietojiet šo produktu, krīt uz zemes vai stipra sitiena; (2) ja vien nav norādīts citādi, nav demontēt iekārtas; (3) pirms lietošanas, lai noteiktu, vai noteikts barošanas spriegums; (4) lai izvairītos no mērķauditorijas atlases pēc gaismas (piemēram, saules gaismas, apgaismojums, u.c.), citādi viegli novest pie pārāk spilgti vai pull gaismas parādības (tas nav defekts), ietekmēs arī CCD dzīvē; (5) Izvairieties no slapjiem apstākļiem, putekļiem, karstumam, aukstumam, spēcīgu elektromagnētisko starojumu un citās vietās; (Nav iekļauta OSD Izvēlne un Elektroenerģijas Padeve ,Liecina Fotokamera netiek izmantota pilnīgi tumšā vidē)

svarīgas Piezīmes:

1>>Tas ir Full HD AHD 1920P Kameras ,Darbs Ir izmantot 1080P Ierakstīšanas Formāts AHD DVR (AHD-H Sistēmas vai AHDN-1080N Sistēmas)!!Ja NĒ, IZMANTOJIET 1080P Ieraksts AHD DVR, AHD Kamera NAV Darba . 2>>nav Iespējams izmantot, AHD-M SISTĒMA, 720P Ierakstu AHD DVR un Kopējo DVR ,ar AHD Kameru tas NAV Darbs!!! 3>>Kamera Darbs Var izmantot tikai 1080P Ieraksts AHD DVR!!! 4>>Mums ir augstas kvalitātes AHD DVR, kuras var iegādāties mūsu veikalā, ja nepieciešams.

Kā AHD var būt izdevīga mums?

• Uzlaboti, lai analog HD vienlaidus ar Zemu izmaksu un vienkārša montāža, pievienotās vērtības risinājumu.Iet pēc parasto analogo sistēmu topoloģijas un pilnīgu atlīdzību lietotāju darbību ieradums. • Megapikseļu & nesaspiesta attēla kvalitāti. • Lielos attālumos & non-latentuma uzticamu video pārraide bez papildinājumiem releju ierīcēm. • Spēcīgs pret traucējumiem spējas & cietā interfeiss aizsardzību.Free augstas bieži elektromagnētisko starojumu; pastāvīga signālu pārraides un reklāmas bez problēmām, kā rāmja kritums un bloķēšanas zaudējums. • Atvērta analog HD pārraides sistēma, kas izveidota un attīstīta rūpniecības ķēdes, kas izstrādāts, lai ilgtspējīgi uzlabot tehnisko standartu.

Kas ir AHD?

AHD (Analog High Definition) ir nesen izstrādāts risinājums pārraidīt full HD digitālā video uzraudzības sistēmas.Galveno jēdzienu AHD ir nodrošināt augstas izšķirtspējas video, izmantojot digitālās TV (DTV) transmisijas.Ar AHD, augstas izšķirtspējas digitālo video var pārraidīt, viegli pār koaksiālie kabeļi, vīto pāri, vai vienkārši pa gaisu.Vairākas 1080p30 un 1080p60 video plūsmu var viegli pārsūtīt, izmantojot AHD vairāk nekā vienu 5C2V/RG6 kabeli līdz garums-1000 metri bez retranslatoriem ( līdz 500 metriem gadījumā 3C2V/RG59 ).Pasaulē analogo TV, composite video baseband signālu (CVBS) ir visbiežāk izmanto signāla formātu.Savu popularitāti, izmantošanas vieglumu, un noturību, ir neatņemama mūsu dzīves sastāvdaļa.CVBS ir fakts de facto signāla standarts analogās video novērošanas sistēmas.Kā mēs atvadītos analogo TV ar visā pasaulē analog switch-off (ASO) un pāriet uz vecuma digitālā TV, ciparu tehnoloģijas, piemēram, DVB-T, ISDB-T, un ATSC, kļuva populāra un nepieciešama daudz, piemēram, CVBS in analog vecuma.AHD piesaista ļoti izturīgs AV pārvades spēju, DTV, lai viegli un nemanāmi uzlabot analogās cctv uzraudzības sistēmu, lai digitālā full HD.Paredzams, AHD kļūt de facto standarts ciparu video novērošanas sistēmas nākotnē.

Kāpēc AHD?

Kā nozares pārvietojas no standarta izšķirtspējas augstas izšķirtspējas, kā mēs varam nodrošināt visu uzraudzības sistēmu, kas ne tikai atbilst rezolūcijas prasības, bet arī kopējās izmaksas?Super Video Tehnoloģija piedāvā Analogās Augstas Izšķirtspējas(AHD) tehnoloģiju tirgū.AHD ir vairāk nekā koaksiālie-vadu analogās HD video pārraides standarts, kas ļauj tālsatiksmes HD pārraide par zemākām izmaksām, lai izpildītu prasības attiecībā komplekss un liels uzstādīšana.

Specifikācija:

Galvenais Mikroshēmas Augstas veiktspējas Sony procesors Attēla Sensors, 1080P:1/3 Sony IMX323+NVP2441H 3MP:1/3 Sony IMX291+FH8536E ( Starlight ) Efektīvo Pikseļu PAL : 1920*1080@25fps NTSC : 1920*1080@30fps Signāla Sistēma PAL/NTSC Video Standarts Sekot AHD un CVBS Standarts Video Izejas 1CH AHD HD/CVBS Standarts Singal Izejas(Ieslēdzamas) Maksimālais Pārraides Attālums Kopējo 75-3 Kabeli var būt līdz 500m 3MP HD Objektīvs lielums 3.6 MM Minimālais Apgaismojums 0.0001 LUX/F1.2(Led indikators) 3D Trokšņa Samazinājums JĀ LED NR. Zibens aizsardzība JĀ Slēdža Ātrums 4/25s-1/45,000 s BLC Izslēgts/Zems/Vidējs/Augsts/Augstākā Baltās Krāsas Balanss Auto Baltā Balanss HLC Auto Darbības Temperatūra -45°C Līdz 55°C Barošanas DC12V Korpusa Materiāls Metāls IP Pakāpe IP65 telpās

Sensors Zīmols Sony
krāsa melns
Uzglabāšana NAV
3D Trokšņa Samazināšana Atbalsts
3MP CCTV Lens 3.6 MM, 8MM
Veids AHD Kamera
Izejas Jauda Audio NAV
Uzstādīšana Iegultās
Sienas Stiprinājums Sānu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Tehnoloģija Pinhole
Skatīšanās Leņķis 110°
Atbalstītās Operētājsistēmas No
1080P Zems apgaismojums 0.0001 Lux
Modeļa Numurs Mini Kameras
Tīkla Interfeiss NAV
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 12V2A
Video Kompresijas Formāts H. 264
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.0001 lux
Zibens aizsardzība
Objektīvs (mm) 3.6 mm
Sensors CMOS
Zīmola Nosaukums ASECAM
OSD Izvēlne NO
3MP Zems apgaismojums 0.0001 Lux, zemas gaismas
Megapikseļi 3MP
Strāvas Padeve DC 12V (Nav iekļauts Jauda)
Materiāls Alumīnija sakausējuma Metāla
Augstas Izšķirtspējas 3.0 Megapikseļi
Stils Mini Kameras
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
Savienojumi Slēgtās Sistēmas/CCTV Vadu
Paziņojums Nepieciešams izmantot AHD DVR 1080P/1080N Darbu
HD Izšķirtspēju 1080P/3MP

Uzrakstīt recenziju

Super 3MP AHD Starlight Mini Ūdensizturīgs Kameras CCTV Kameras Mazā Melnā Metāla Lodi 1080P Analog Novērošanas Kamera

Super 3MP AHD Starlight Mini Ūdensizturīgs Kameras CCTV Kameras Mazā Melnā Metāla Lodi 1080P Analog Novērošanas Kamera

Funkcijas: Izmantojot augstas veiktspējas sensors, attēlu, ir skaidrs, delikāts un augstas veiktspējas sensors, attēlu, ir skaidrs, delikāts; Analog HD AHD-H@AHD video izejas; pārraides attālums-500 metri; Atbalsta automātisko elektroniskā slēdža funkciju, pielāgoties dažādu

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!