Kategorija

Maximumcatch 2/3/4WT Nimfa Lidot makšķeri Grafīta Oglekļa Šķiedras 10/11FT 4/6Sec ar Cordura Caurule

Jauns

€61.98

€105.06

-41 %

Pieejams

Tagi: zvejas knaibles pesca, prakses lidot stienis, lurekiller rod jūrā, zivju stienis, 6000 spoles, natal makšķeri, oglekļa caurules, Oglekļa Šķiedras Caurule, laivu, zvejas kuģis, nekustamā casting reel.

Maximumcatch 2/3/4WT Nimfa Lidot makšķeri Grafīta Oglekļa Šķiedras ar Cordura Caurule

LABĀKAIS NIMFA LIDOT STIENIS, lai Sāktu šo Efektīvo Nymphing Metodes - Neticami, Underpriced vairāk makšķernieks izmēģināt nymphing zvejas.par dreifēšanu uz nimfu no augšpus lejpus precīzi, stienis ir deisigned ar gaismas jūtīgas un padoms.Visi lidot kontrolē un līniju labošanu.Un arī labāk hooksets.Jūs varat atrast vienkāršu fun, par šo efektīvs veids, kā muļķis spiediena jūtīgu foreles.Nimfu vai pilinātāju varbūt labākais veids, kā noķert foreles.

EKSKLUZĪVU MAXSPIRAL III TUKŠU TEHNOLOĢIJA –Tīra IM0 30T+40T oglekļa šķiedras.Ar jaukto 5 slāņos oglekļa, ieskaitot Pastiprinātas Muskuļu oglekļa slānis līdz 30%, uzlabošana, prezentācijas un 20% vieglāks svars.Visi ir paredzēti, lai Nymphing, vidēji ātras darbības dizaina stienis ar tukšu Stīvs Ātri Padoms īpaši nymphing metodes.Slim konusu konstruēts, lai būtu gaisma ,līdzsvarotu nymphing stienis izmantot ļoti smalku palantīnus un mazo nimfa.Un arī ar varu dzīt smago mušas.

ATTĀLUMS un NOFORMĒJUMS - tas ir viegli lietie stienis, ja jums ir lēnāks liešanas insults, jums tas patiks vairāk.ļoti atsaucīgi casting ritošā liešana un virs galvas liešana.Saglabāt saspringts savienojumu, lai lidot, jūs varat sajust katru sasist no apakšas.Katru smalks vai grūti bite ir jūtama nepārprotami, lai hookups.

AUGSTU VIENMĒRĪGU GIDI –MaxSelect Keramikas ielikt gredzena Noņemšana Rokasgrāmatas un Īpaši viegls Grūti Hromētas nerūsējošā tērauda čūska rokasgrāmatas un Vairāk, izmēra padoms cilpa par vienkāršāko ilgāk liešana.

TĪRA KORĶA ROKTURIS un SPOLES SĒDEKLIS –Tīra AAA+ Profilētā Korķa Rokturis, lai ērti pavērās, un arī noderīgi liešanas bez noguruma.Augsta Blīvuma mehāniski alumīnija spole sēdeklis ar divām up-fiksācijas gredzeni ar Unikālu Peacock Blue Burled Koka Distances, lai ticami noteiktu ruļļa pēdas.

VIENU GADU-Mūža GARANTIJA un Garantijas Remonts - MAXCATCH kā 15 gadus lidot stienis rūpnīcas,piedāvā "Nekādu Problēmu" garantija uz visiem mūsu stieņi vienu gadu.Ja jūs neesat 100% apmierināts ar mūsu stienis, jūs varat atgriezties to jebkurā laikā.Un mēs arī piedāvājam mūža remonts attiecībā uz Visiem Maxcatch stieņi.

Zīmola Nosaukums MAXIMUMCATCH
Noņemot Rokasgrāmata Keramikas gredzenu
Garums 10'0''/11'0''(300cm/330cm)
Modeļa Numurs Darbības Nimfa 2/3/4wt Lidot Stienis
Čūska Ceļvedis Grūti Chrome
līnijas svars 2/3/4 WT
Top Diametrs 2.2 mm
Pozīcija EZERA
Cietība GRŪTI
DARBĪBA Ātra darbība
ruļļa sēdekļa Unikālo Peacock blue burled koka un Alumīnija anodēta ruļļa sēdekļa
Materiāls IM10 / 36T+40T Oglekļa Šķiedras
Tukšu Materiāls IM10/36T+40T Oglekļa Šķiedras
Gabalu 4/6 gabalu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kategorijas Lidot Ar Makšķeri
Roktura Materiāls AAA+ Klases Korķa

Uzrakstīt recenziju

Maximumcatch 2/3/4WT Nimfa Lidot makšķeri Grafīta Oglekļa Šķiedras 10/11FT 4/6Sec ar Cordura Caurule

Maximumcatch 2/3/4WT Nimfa Lidot makšķeri Grafīta Oglekļa Šķiedras 10/11FT 4/6Sec ar Cordura Caurule

Maximumcatch 2/3/4WT Nimfa Lidot makšķeri Grafīta Oglekļa Šķiedras ar Cordura Caurule LABĀKAIS NIMFA LIDOT STIENIS, lai Sāktu šo Efektīvo Nymphing Metodes - Neticami, Underpriced vairāk makšķernieks izmēģināt nymphing zvejas.par dreifēšanu uz nimfu no augšpus lejpus precīzi,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!