Kategorija

Grade AAAA Ekrāna iPhone8 LCD Displejs Ar 3D Spēkā Touch Digitizer Montāža iPhone 8P LCD Displejs

Jauns

€20.54

€34.23

-39 %

Pieejams

Tagi: Tālruņa Krātuve, iphone 8 plus ekrānu un digitizer montāža, iphone se metāla ekrāna nomaiņa, j600 lcd, iphon ekrāns, displeja m10, gadījumā iphone8, projektu ekrāns, LG V60, nokia s7 ekrāns.

Grade AAAA Ekrāna iPhone8 LCD Displejs Ar 3D Spēkā Touch Digitizer Montāža iPhone 8P LCD Displejs

Par produktu: 1. 100% Pavisam Jaunu un nekad nav izmantots LCD Displejs priekš iPhone 6, 6S, 6P, 6SP,7,7,8,8P,X XR XS XSMAX 11 Tālruni. 2. Rezerves daļa, ko izmanto, lai aizstātu jūsu nepareizi, bojāts, tvaika krekinga produkts, nav atzīts LCD ekrāns. 3. Factory direct.Samazināt starpnieks ir rezerve. 4. Testēts rūpnīcā un pārbaudes pirms nosūtīšanas, lai pārliecinātos, ka nulles defektu, nav vietas, nav mirušo pikseļu un nav nekādas funkcijas jautājumiem. 5. Iepakotas ļoti labi un droši.Nāk ar pretective plastmasas plēves no ekrāniem un drošā iepakojumā. 6. Piegāde jūsu pasūtījuma 3 darbdienu laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts. 8. Lielisku pēcpārdošanas pakalpojumu 9.Liels Daudzums krājumos Pārdošanā!Mums ir liels daudzums akciju gatavi ātri kravu, laipni partijas, lai izmeklēšana ar mums.

Uzstādīšana Paziņojums

1. Lūdzu, pārbaudiet ekrāna un pārbaudītu to, pirms jūs instalējiet to.Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi. 2. Lūdzu, uzmanīgi instalētu ekrāna, jo ekrāns ir trausls produktiem.Īpaši flex kabelis. 3. Mēs ļoti iesakām profesionālās iekārtas daļas, bojāta uzstādīšanas laikā netiek pieņemti, lai garantijas termiņš.Paziņojums: 1. Nav izdarīt spiedienu uz 4 stūriem no ekrāna, tas tiks viegli sabojāt . 2. Pārliecinieties, ka katra skrūve ir uzstādīta atpakaļ tās sākotnējā stāvoklī. 3. Mēs iesakām, ka jums būtu atrast speciālistu, lai instalētu ja jums nav uzticības, lai to izdarītu labi.

Garantijas laiks :

1. Kad sūtījums ieradies, lūdzu, ATZĪMĒJIET tad, ja produkti, LABĀ stāvoklī.Ja bojājums, kas ir iepakojumā, lūdzu, nepieņemiet paketes un atsauksmes mums. 2. Visi produkti, 6 mēnešu garantija, 100% pavisam jaunu un stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Lūdzu, NAV INSTALĒT pirms Testēšanas(TIKAI Savienot LCD, lai mainboard testēšanai).Lūdzu, informējiet mūs, 3 DIENU LAIKĀ pēc tam, kad saņemts zemes gabala, ja jums ir neapmierināti ar produktu (Nekustamā attēlus, video un citus pierādījumus ir jāsniedz, escpecially ar "ZHIGUANG" tagu, lai pierādītu, jūs esat iegādājies preci par mums), pēc tam mēs piedāvājam nomaiņa /apmaksāto pakalpojumu.GARANTIJA zaudē spēku, ja LCD bojātas pēc Uzstādīšanas.Lai Neatmaksājamos!Ja jums ir apmierināti ar produktiem, kas pēc pārbaudes.TAD jūs varat instalēt uz jūsu tālruni. 3. JA LCD Jau ir Instalēta un atrast kādu jautājumu.Lūdzu, nosūtiet mums atpakaļ 3 dienu laikā.Ja LCD NAV salauzta vai bojāta, mēs nosūtīsim jums nomaiņa (atpakaļ nosūtīšanas maksa būs jāmaksā jums, mums būs jāmaksā kuģniecības maksa par sūtīšana vēlreiz.) 4. Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoto /second –hand, mēs Tikai piedāvājam nomaiņa pakalpojumu pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriezties postenī.

Modeļa Numurs iPhone 8p 8
LCD1 IPhone 8p
Postenis Stāvoklis Jauns
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Materiāls TFT
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
LCD Komplekts
Saderīgu iPhone Modelis IPHONE 8
Veids LCD & Touch Screen Digitizer
LCD IPhone 8
Ekrāns > 3"
Saderīgu Zīmols Apple iPhone

Uzrakstīt recenziju

Grade AAAA Ekrāna iPhone8 LCD Displejs Ar 3D Spēkā Touch Digitizer Montāža iPhone 8P LCD Displejs

Grade AAAA Ekrāna iPhone8 LCD Displejs Ar 3D Spēkā Touch Digitizer Montāža iPhone 8P LCD Displejs

Grade AAAA Ekrāna iPhone8 LCD Displejs Ar 3D Spēkā Touch Digitizer Montāža iPhone 8P LCD Displejs Par produktu: 1. 100% Pavisam Jaunu un nekad nav izmantots LCD Displejs priekš iPhone 6, 6S, 6P, 6SP,7,7,8,8P,X XR XS XSMAX 11 Tālruni. 2. Rezerves daļa, ko izmanto, lai aizstātu jūsu

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!