Kategorija

MUMS jauns klēpjdators tastatūra Dell Inspiron 1564 Sērijas VCT13 T53 angļu melna

Jauns

€22.14

Pieejams

Tagi: nopirkt dell inspiron 1564, Klaviatūras, dell 1564 flet, tastatūras mechan, dell inspiron 5521 tastatūras, dell klēpjdators tastatūra, tastatūras bezvadu, dell km742, epson tx135, 1564 dell.

Stāvoklis: Jauns un Pavisam Garantija: 180 dienas

PIEZĪMES:

Mēs parasti kuģu 24 stundu laikā pēc pārbaudes (izņemot nedēļas nogales, izņemot svētku dienas).Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adresi informāciju, lūdzu, dodiet mums ziņu

Transports cauri ePacket, Asun.lv Standard Shipping, SF eParcel, EMS, DHL, UPS utt., pircēji var izvēlēties savu atbilstošo transporta veidu.

Peļņu kravu pārvadājumu radītais pircējam maksāt (pārdevējs nosūta preces, ko izraisa atpakaļ) Pircējiem atgriezties jāstiprina iepakojumā, lai nodrošinātu, ka atpakaļ nosūtītās preces ir palicis neskarts.

Ja jūs pērkat nepareizu preci pls, nekavējoties sazinieties ar mums un mēs jums piegādes citas tiesības vienu, ja mums ir.Bet jums ir nepieciešams, lai varētu atļauties visas izmaksas, tajā skaitā arī oriģinālajā kravu pārvadājumus, pārkraušanu un atgriešanās kravu pārvadājumus utt.

Modeļa Numurs Dell Inspiron 1564
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
STANDARTA ASV Standarta
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgu Zīmols DELL
Sertifikācija NAV

Uzrakstīt recenziju

MUMS jauns klēpjdators tastatūra Dell Inspiron 1564 Sērijas VCT13 T53 angļu melna

MUMS jauns klēpjdators tastatūra Dell Inspiron 1564 Sērijas VCT13 T53 angļu melna

Stāvoklis: Jauns un Pavisam Garantija: 180 dienas PIEZĪMES: Mēs parasti kuģu 24 stundu laikā pēc pārbaudes (izņemot nedēļas nogales, izņemot svētku dienas).Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adresi informāciju, lūdzu, dodiet mums ziņu Transports cauri ePacket,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!