Kategorija

Pirkstu Locītavu Maršrutētāju Bitu Grozāmu Kāju, Maršrutētāju Bitu Koksnes Frēzēšanas Kokapstrādes, Sastāvs Materiāli, Saplāksnis

Jauns

€4.69

€6.70

-29 %

Pieejams

Tagi: kuteris koka dzirnavas, roku locītavu, kuteris pirksta locītavai, saplāksnis griezēji, cnc engrav, atgriezeniska pirkstu locītavu bitu, plānas koksnes griezējs, alumīnija dzirnavas, dimanta beigām dzirnavas, gudrs virvi.

Pirkstu Locītavu Maršrutētāju Bitu Grozāmu Kāju, Maršrutētāju Bitu Koksnes Frēzēšanas Kokapstrādes, Sastāvs Materiāli, Saplāksnis

Aizzīmju Punktiem: 1、Premium Materiāls: C3 volframa karbīda šķēres asmens; oglekļa tērauda durtiņām.

2、Piemērots: maršrutētāju mazliet ir piemērota MDF, masīvkoka, skaidu plātnes, saplāksnis, utt.

3、Plašu Pieteikums: Izmanto kravas handmaking atvilktnē vai citu kokapstrāde.Lieliska izvēle profesionāļiem un amatieriem, padarot pirkstu locītavas viegli.

4、Anti-Kickback Dizains: Cietie rūdīta tērauda struktūrām nāk ar anti-kickback dizainu un veidot-up un siltuma izturīgs Teflona pārklājumu.

5、Vairākas Specifikācijas Iespējas: ar Mūsu klientu apkalpošanas tiks online 24 stundas diennaktī.Ja jums ir kādi jautājumi, saņemot preci, lūdzu sazināties ar mums un mēs tev atbildēsim uz jūsu jautājumiem pēc iespējas ātrāk.

Funkcijas:

1. Lieliska izvēle profesionāļiem un amatieriem.

2. Rūpniecības grade mikro graudu karbīda asmens palielinātu izturību un vislielāko pretestību.

3. Gabali visas sastāvu materiāli, saplāksnis, hardwoods, un tie ir skujkoki.

Specifikācija:

Izmērs: kā parādīts attēlā

Materiāls: YG6 primārās sakausējumu, kuteri galvu, 45# oglekļa tērauda griezējs ķermeņa, plastmasas aerosola krāsas virsmas

Iepakojuma izmērs: apmēram 43mm*43mm*97mm/1.69*1.69*3.82 collas

Iepakojuma Saraksts:

1 x Pirkstu Locītavu Maršrutētāju, Bitu

Ja jūs vēlaties, lai lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs piedāvājam labāku cenu jums!

1. Mēs kuģis paketes no 3 (triju) darba dienu laikā pēc maksājuma skaidrs.

2.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Pircēji ir atbildīgi forthese maksas.

3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adrese

4.Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.

6.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

7.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu andget atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu possessionmore kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Ir NOEXCEPTIONS!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās oriģinālajā stāvoklī andpackaging ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Asun.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

1.12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā,ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV REMONTS, VAI

3. AIZSTĀT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

4.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Asun.lv!

1. Cienījamie pircēji, mēs novērtējam jūsu biznesu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, novērtējiet informāciju par konkrēto darījumu (Detalizēti Vērtējumi) par Asun.lv ar"PERFECT 5 ZVAIGZNĒM" un atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Mēs arī darīsim tāpat.

2.Ja jūs neesat apmierināti ar darījumu, jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, nav iespējams ātri atstāt negatīvās/neitrālās atsauksmes.

3.Mēs strādājam, lai pārliecinātos, Asun.lv Klienta 100% Apmierināts un atrisināt kādas problēmas jums.Mēs uzskatām, ka visu var atrisināt, izmantojot komunikācijas.Mēs būsim šeit, lai piedāvātu vislabāko pakalpojumu par jums.4.Visi e-pasti un ziņas tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Mēs atvainojamies par vēlu atbildi brīvdienu laikā.

Modeļa Numurs henks Maršrutētāju Bitu Koksnes Frēzēšanas Kokapstrādes
Veids Citi
Materiāls Dimants

Uzrakstīt recenziju

Pirkstu Locītavu Maršrutētāju Bitu Grozāmu Kāju, Maršrutētāju Bitu Koksnes Frēzēšanas Kokapstrādes, Sastāvs Materiāli, Saplāksnis

Pirkstu Locītavu Maršrutētāju Bitu Grozāmu Kāju, Maršrutētāju Bitu Koksnes Frēzēšanas Kokapstrādes, Sastāvs Materiāli, Saplāksnis

Pirkstu Locītavu Maršrutētāju Bitu Grozāmu Kāju, Maršrutētāju Bitu Koksnes Frēzēšanas Kokapstrādes, Sastāvs Materiāli, Saplāksnis Aizzīmju Punktiem: 1、Premium Materiāls: C3 volframa karbīda šķēres asmens; oglekļa tērauda durtiņām. 2、Piemērots: maršrutētāju

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!