Kategorija

FMEA 3D Printeri, kas visu mašīnu iconcise Palīgmateriāli un papildu

Jauns

€262.98

Pieejams

Tagi: ģēnijs artilērijas, 3d printeri, aksesuāri profilu, 004, creality ender 5 pro, bērnu binoklis, anycub, crealty ender 3, 3d printeri, 70 printeri, ender 3 v2.

Pateicos jums ļoti daudz, lai nāk uz FMEA 3D printeri veikals Piezīme: Mums ir noliktavas, Spānijā un Krievijā.Ja ir kārtībā, mēs varam kuģis no vietējās noliktavas.Pasūtījumiem es, mēs varam kuģis no Spānijas.Un jums nav jāmaksā ievedmuitas nodokļi, jūs saņemsiet tos drīz vien 1. Kāpēc man vajag maksāt nodokli par mūsu vietējā Express vai vietējās muitas ?

Atbilde : ja jūsu vietējā Express company maksas jūsu naudu ,lūdzu, pajautājiet, kāpēc uzlādes maksa .un par ko ?tas ir ļoti svarīgi, lai pircējs.Par muitas iekasēšanas maksa .nav ķermeņa, ka var kontrolēt , un katras valsts muitas ir dažādas Importa un eksporta tarifu sistēma.

2.Cik dienas es varu saņemt savu printeri ?

Atbilde : parasti pēc update pirmā sekošanas informāciju, tas ir 5-10 dienas

3.Kāpēc man, lai vienmēr nav sīku sekošanas informāciju ?

Atbilde: pēc tam, kad esat pabeidzis maksājumu , mums ir 1-3 dienas roktura, lai ,pēc tam sūtīt ar Express company .Express uzņēmumam ir nepieciešams pārbaudīt un ieraksti ,pēc tam sakārtotu piegādes .kā parasti, ir nepieciešams 3-5 dienu laikā, atjauninājumu pirmā sekošanas informāciju .ja nav informations ietvaros 7-10 dienas .Lūdzu, sazinieties ar pircēju parādus apkalpojošās komercsabiedrības.

4. Vai globālā bezmaksas piegāde, vai ne ?

Atbilde :Tas nav pasaules bezmaksas piegāde .sakarā ar Express uzņēmuma dažādos standarta maksas dažādās valstīs, tāpēc mēs tikai sniegt daļu no valsts, bezmaksas piegāde.

5.Kāpēc man vajag jāmaksā attālā rajonā maksas ?

Atbilde : Sakarā ar Express company (DHL, FedEx,UPS , EMS utt.), norobežotu dažādās jomās, kā poligons, pamatojoties viņu standartam.tāpēc mēs nezinām, vai jūsu adrese ir attālā rajonā, pirms mēs nokļūt jūsu adresi informāciju .tātad, ja jūsu adrese ir attālā rajonā , ir jāmaksā attālā rajonā maksas .

Zīmola Nosaukums FMEA
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs FM-A6
CE Sertifikācija
Krāsu Drukas Ātrums 10-70

Uzrakstīt recenziju

FMEA 3D Printeri, kas visu mašīnu iconcise Palīgmateriāli un papildu

FMEA 3D Printeri, kas visu mašīnu iconcise Palīgmateriāli un papildu

Pateicos jums ļoti daudz, lai nāk uz FMEA 3D printeri veikals Piezīme: Mums ir noliktavas, Spānijā un Krievijā.Ja ir kārtībā, mēs varam kuģis no vietējās noliktavas.Pasūtījumiem es, mēs varam kuģis no Spānijas.Un jums nav jāmaksā ievedmuitas nodokļi, jūs saņemsiet tos drīz

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!