Kategorija

4X Binokļi Zvejas Brilles Portatīvo Saulesbrilles Āra Lupa Teātra Binokļi lieljaudas Profesionālie Binokļi

Jauns

€3.05

€3.81

-19 %

Pieejams

Tagi: zvejas knaibles pesca, zoomshot pro monokulāri, binokļu jauda, monokulāri telescop, bērnu binoklis, zaļā zvejas skatīties, binokļi binokļi augstas kvalitātes, mount pvs 14, soma tālruni, loto.

Produkta Parametru: 1. Materiāls: ABS Plastmasas rāmis, stikla lēcu 2. Izmērs: aptuveni 15x14.5x3cm 3.Manification Tālummaiņa: 300 ~ 400% Paketes Saraksts: 1* Zvejas Binokļi 1* Binokļi Lodziņā Produkta Iespējas: 1. Šis produkts nāk ar baltu objektīvu un brūns objektīvs, kas spēj novērst tiek apžilbināti ar gaismu, ko atstaro ūdens virsma. 2. Tas var būt tieši nēsā uz savu galvu ar ērtu ekspluatāciju.Un tas atbalsta koncentrējoties pēc dažādu redzi, lai jūs varētu skaidri redzēt nelielu kustību uz korķa.Lietošana: 1. Baltās un brūnās lēcas var pārslēgt, izmantojot push un pull rod rāmi. 2. Tā ir iespēja, lai pielāgotu fokusu, lai gan fokusa regulēšanas pogas abās pusēs rāmis lielākajiem un spilgtākajiem likvidēšana. 3.Produkts padara ikdienas darbībām, piemēram, šūšana, tamborēšana, pārrobežu šuves, lasījumā viegli, vienkārši ielieciet tos kā jūs, saulesbrilles,, un pielāgo fokusu, ar rokturi, kas novietota pie vira katra templis (stienis-kā sastāvdaļu, brilles & saulesbrilles, kas sniedzas no lēcas iet pa ausīm) 4.Iekšēja saules filtra var izmantot, ja nepieciešams; iekšienē, par to iepriekš objektīvu, kas dodas uz jums labo aci, tur ir ne-tik-skaidrs, slīdni.Bīdiet to virzienā uz centru no produkta, lai panāktu brūngani krāsas filtrētas lēcas (aizstājot bezkrāsains lēcas) ekspluatācijā; velciet to uz citu pusi, lai panāktu bezkrāsains lēcas atpakaļ Piezīme: 1.Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.Krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs,pls saprast.

Veids Binokļi
Zīmola Nosaukums Top Lander
Modeļa Numurs Zvejas Binokļi

Uzrakstīt recenziju

4X Binokļi Zvejas Brilles Portatīvo Saulesbrilles Āra Lupa Teātra Binokļi lieljaudas Profesionālie Binokļi

4X Binokļi Zvejas Brilles Portatīvo Saulesbrilles Āra Lupa Teātra Binokļi lieljaudas Profesionālie Binokļi

Produkta Parametru: 1. Materiāls: ABS Plastmasas rāmis, stikla lēcu 2. Izmērs: aptuveni 15x14.5x3cm 3.Manification Tālummaiņa: 300 ~ 400% Paketes Saraksts: 1* Zvejas Binokļi 1* Binokļi Lodziņā Produkta Iespējas: 1. Šis produkts nāk ar baltu objektīvu un brūns objektīvs, kas spēj novērst

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!