Kategorija

JAUNĀS Oglekļa Pudeli, Būris, Velosipēdu Turētāji MTB Ceļu Pudeles, Būris, Velosipēdu Ūdens Pudeles Turētājs Viegla Velosipēda Pudeles Turētājs

Jauns

€9.38

€13.40

-29 %

Pieejams

Tagi: velosipēds oglekļa turētājs, oglekļa ceļu pudeli būri, pudele būris oglekļa balts, mtb ūdens, titāna ceļu, velosipēdu pudele būri, velosipēda pudeles turētājs oglekļa šķiedras, trigon velosipēdu pudele oglekļa būris, pudele un turētājs, pudele būris mtb, velosipēds ķirbis.

Ar šo velosipēdu ūdens pudeles turētāju, jūs varat ievietot savu ūdens pudeli, jūsu velosipēds, un jūs varat sasniegt savu ūdens pudeli viegli, kad ar velosipēdu.Tas ir forši un ērti!

Funkcijas:

Palīdzēt jums izvietot ūdens pudele velosipēds.

Veiksim jebkuras standarta ūdens pudeli, kuru diametrs ir mazāks par 7,5 cm.

Izgatavoti no oglekļa šķiedras, super viegls svars.

Izturīga struktūra, izvairītos no deformācijas un bojājumiem.

Piemērots dažādu veidu velosipēdi, tostarp, kalnu velosipēds un saliekamais velosipēds.

Specifikācijas:

Materiāls: Oglekļa šķiedras

Izmērs: 14 * 7,5 cm / 5.5 * 3.0 L * D)

Svars: 18g / oz 0.6

Iepakojums Saraksts:

1 * Velosipēds, Ūdens Pudeles Turētājs

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Svars (g) 2u gadījumā atbalsta leņķis (90-94g)
Modeļa Numurs Velosipēds Ūdens Pudeles Turētājs

Uzrakstīt recenziju

JAUNĀS Oglekļa Pudeli, Būris, Velosipēdu Turētāji MTB Ceļu Pudeles, Būris, Velosipēdu Ūdens Pudeles Turētājs Viegla Velosipēda Pudeles Turētājs

JAUNĀS Oglekļa Pudeli, Būris, Velosipēdu Turētāji MTB Ceļu Pudeles, Būris, Velosipēdu Ūdens Pudeles Turētājs Viegla Velosipēda Pudeles Turētājs

Ar šo velosipēdu ūdens pudeles turētāju, jūs varat ievietot savu ūdens pudeli, jūsu velosipēds, un jūs varat sasniegt savu ūdens pudeli viegli, kad ar velosipēdu.Tas ir forši un ērti! Funkcijas: Palīdzēt jums izvietot ūdens pudele velosipēds. Veiksim jebkuras

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!