Kategorija

žirafe Drukāt Šalle Dizainers Luksusa Zīda Šalles Foulard Satīna Šalles Sieviešu Zīda Luksusa Zīmolu galvas apsējs"Trīs Žēlastības"

Jauns

€7.81

€15.94

-51 %

Pieejams

Tagi: kažokādu mēteļu, im kažokā, foulard satīns, zīda šalle, zīmola luksusa sieviete, mākslīgās pashmina šalles, Korejiešu stilā, žakete pleca, auduma satīns, dizainera zīmola luksusa sieviešu soma 2020. gadam klein.

⊚Izmērs:35"x35""Puses, Velmēta Mala, Šalle(90CMx90CM).double-sided.Tas ir klasisks kvadrātveida formas zīda šalle veikti ar dažādās pievilcīgās krāsās.

⊚Puses-velmēti Malām:mazgā tā un malas palika labi velmēšanas.4 malām roku šūt,spēcīga un greznību.šo zīda šalle labi jebkurā gadalaikā.šī dubultā seja kvadrātveida šalle ir mīksta ar lielu zīdaini rokā jūtas; jutekliska un brīvi plūst.

⊚Augstas Galā:šalle izmanto visvairāk elpojošs zīda sarža audums, kas ir ideāli piemērots jūsu gludu ādu.atšķirībā no polyster šalli, dārga-meklē!košas krāsas!tas dod jums soft touch, vieglas un augstas klases izskatu, tajā pašā laikā.ļoti zīdaina!

⊚Piemērots brīdis:Šī zīda šalli var izmantot visu gadu, dārga-meklē!Košas Krāsas!Ļoti zīdaina!saules aizsardzības saulē un saglabāt siltumu aukstā laikā.Tā ne tikai der ikdienas lietošanai,bet arī der puses, kāzas, ceļojumi, ceremonijas un jebkādiem svarīgiem notikumiem, izsmalcinātu dāvanu sievietēm un meitenēm.

⊚Veļas paziņojums: labākais veids, kā ir mazgāt ar rokām, mazāk nekā 30 ℃ ūdens,ja jūs vēlaties mazgāt šalle mazgājamā mašīna,lūdzu, ielieciet šalli vienā mazgāšanas maisiņā,lai izvairītos no šalle savijušies ar citiem apģērbiem traumēti,gludināšanas par zemu siltuma tiek pieņemts.

⊚Kvalitātes nodrošināšanas:100% apmierinātības garantija pilnu atmaksu kalpošanas neapmierināts,mēģiniet riska bezmaksas.

Konstrukcijas Apraksts

Žēlastībām/Kharites grieķu mitoloģijā: vispārīgs apzīmējums trīs dievietes ar šarmu, eleganci un skaistumu.Tie ir meitas bai Zeva un Eurynomo, dziedātāji un dejotāji no dieviem, apvienojot skaistumu un prieks pasaulē.Tie ir krāšņās dieviete Aglaia, iedvesmu dieviete Thalia, un prieks, dieviete Euphrosyne (Euphrosyne).

Godu Puse.Kāzas.Valentīna Diena Dāvanu.
Izcelsmes* HangZhou.KN(Izcelsmes valsts)
Šalles Garums 80cm-100cm
Stils Modes
Funkcijas 3 Traipu Malas Šalle
Meklēšanas 2 Gredzens Jostas Soma Segtu Nomest Top Trollis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
kuģis Benchmade.Handcraft.Roku darbs.
2. veids Šalle Šalles Lakati Scarve
Funkcijas 6 Roku Velmētas Malām
Funkcijas 5 Roku Velmēta Mala Šalle
Materiāls ZĪDA
Modelis Tips* Dzīvnieku Digital Print
Šalles Veida Šalle, Šalle
Materiāla* Autentisks Zīda
Dzimums SIEVIETES
5. tips Tippet Cape Muffler Dvieli
3. veids Grupa Galvas Apsējs Wrap Foulard
Pārdošanas pieeja Dropshipping Vairumtirdzniecības Bezmaksas Piegāde
Zīmola Nosaukums YanChou
4. tips Šalle Nozaga Kerchief
Dzimums* Sievietēm Sieviešu Dāma Dāmas Meitene Unisex
Izmērs 35"*35"(90CM*90CM)
Meklēšanas 1 Matu Kakla Kaklasaiti
Iepakojums OPP maisā.Drošu Attālumu
Funkcijas 2 Dizainers Galvas Lakati
1. tipa vintage
Funkcijas 4 Sieviešu Šalles
Meklēšanas 3 Zīda Šalles 90x90cm
7 funkcijas Roku Sašūtām Malām
Iezīmes 1 dizainers galvas lakatu
Funkcijas 8 KĒRLINGS
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Modelis Tips Drukāt
Sezona Pavasarī, vasarā, rudenī, ziemā
Funkcijas 9 Zīda Malas Šalle
Vienuma Tips Šalles

Uzrakstīt recenziju

žirafe Drukāt Šalle Dizainers Luksusa Zīda Šalles Foulard Satīna Šalles Sieviešu Zīda Luksusa Zīmolu galvas apsējs

žirafe Drukāt Šalle Dizainers Luksusa Zīda Šalles Foulard Satīna Šalles Sieviešu Zīda Luksusa Zīmolu galvas apsējs"Trīs Žēlastības"

⊚Izmērs:35 x35 Puses, Velmēta Mala, Šalle(90CMx90CM).double-sided.Tas ir klasisks kvadrātveida formas zīda šalle veikti ar dažādās pievilcīgās krāsās. ⊚Puses-velmēti Malām:mazgā tā un malas palika labi velmēšanas.4 malām roku šūt,spēcīga un greznību.šo zīda

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!