Kategorija

Vācu Inteliģentās Krāsu Pakāpeniski Auto Fokusu Lasīšanas Brilles Classic Izturīgas Brilles Redzēt Skaidrāk Sievietes Vīrieši

Jauns

€12.02

Pieejams

Tagi: lg mens lasīšanas brilles, dizaineru brilles sievietēm 2020, locīšanas lasīšanas brilles metāla, sieviešu salokāms brilles, slastik lasīšanas brilles, uvlaik pakāpeniski brilles, olivers kārta lasīšanas brilles vīriešiem, sakausējuma recepšu brilles vīriešiem, f lasīšanas brilles vīriešiem, bifocal stikla glāzes.

Vācu Inteliģentās Krāsu Pakāpeniski Auto Fokusu Lasīšanas Brilles Classic Izturīgas Brilles Redzēt Skaidrāk Sievietes Vīrieši Apraksts:

Funkcijas:

1. Progresējoša multifokāla brilles ir cilvēki, kas var redzēt tālu skaidrs, bet ir problēma, redzot, tuvajos un vidējos.

2. Ar dioptriju jums izvēlēties ir no objektīva, apakšā, vidū ir progressive, top ir 0+.

3. Parasti tas aizņem nedēļu, lai saņemtu izmantoti, lai, valkājot to.Ja jums liekas, dizzys jums vajadzētu iet lēnām

4. Tā kā abas puses lēcu, ir astigmatic traucēta teritorijās, ir nepieciešams, lai pagrieztu kaklu un acs ābola pie sametime, lai redzētu abām pusēm.

5. Kad iet lejā, brilles, jāņem tik zemas, cik iespējams, izmantot augšējā zonā, lai redzētu.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu atļaut nelielas novirzes dēļ manuāla mērīšana.

2. Ja jums ir gan hyperopia un tuvredzība, lūdzu, dodieties uz profesionālo slimnīcu, lai padarītu brilles, mūsu brilles nav piemērojami.

Specifikācija:

Tips: Intelligent Krāsu Pakāpeniski Auto Fokusu Lasīšanas Brilles

Lēcu Materiāls: Stikls

Rāmja Materiāls: Sakausējuma

Piemērots cilvēkiem: Unisex Pieaugušie

Stils: Klasisks

Lēcas Krāsa: Caurspīdīga

Objektīva Tehnoloģija: Progressive

Izmērs: kā rādīt attēlu

Komplektā Ietilpst:

1 x Lasīšanas Brilles

Objektīvs Augstums - --
Modeļa Numurs -
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lēcas Krāsa Balts
Dzimums VĪRIEŠI
Rāmja Materiāls SAKAUSĒJUMA
Objektīva Platums - --
Zīmola Nosaukums Etmakit
Lēcu Materiāls Stikla

Uzrakstīt recenziju

Vācu Inteliģentās Krāsu Pakāpeniski Auto Fokusu Lasīšanas Brilles Classic Izturīgas Brilles Redzēt Skaidrāk Sievietes Vīrieši

Vācu Inteliģentās Krāsu Pakāpeniski Auto Fokusu Lasīšanas Brilles Classic Izturīgas Brilles Redzēt Skaidrāk Sievietes Vīrieši

Vācu Inteliģentās Krāsu Pakāpeniski Auto Fokusu Lasīšanas Brilles Classic Izturīgas Brilles Redzēt Skaidrāk Sievietes Vīrieši Apraksts: Funkcijas: 1. Progresējoša multifokāla brilles ir cilvēki, kas var redzēt tālu skaidrs, bet ir problēma, redzot, tuvajos un vidējos. 2.

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!