Kategorija

X trail T32 Negodīgi-2017 LED miglas lukturis miglas gaismas lukturu Slēdzi Josta Aptver miglas lukturi rāmis Grila Restes

Jauns

€7.08

€8.85

-19 %

Pieejams

Tagi: xtrail, nissan t31 x taka, t32 x taka, nissan x trail, led miglas lukturi kizashi, sānu nissan x trail t32, chrome nissan x trail t32 negodīgi, nissan t32 x taka, h led lukturu, astes xtrail t32.

Motīvs: 1) Materiāls: augstas kvalitātes ABS plastmasas 2) Tieša nomaiņa ar nav jāmaina.Ideāls fit, viegla montāža. 3) Šī nomaiņa ir tieši tas, kas jums nepieciešams, lai saņemtu savu transportlīdzekli izveidota un darbojas atkal. 4) Stabilas īpašības, augsta uzticamība.Šo preci ir Aftermarket Rezerves miglas lukturi, bet nav patiesas.

Maksājuma

Mēs pieņemam apmaksu ar Kredītkarti, Bankas Pārskaitījumu un citu Maksājumu, kas Asun.lv atbalstu.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc tam, kad rīkojumu ir izveidota.Ja pasūtījums netiek apmaksāts 3 dienu laikā,tā tiks slēgta.

Ievedmuitas nodokļi

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.

Sūtījumu

Visā pasaulē piegāde pa Pastu Ķīnas/HK post ir ļoti lēns.Vidējais piegādes laiks ir aptuveni 40 dienas.Bet jums ir jāgaida, 50-70days par iepirkšanās sezona un slikti laika apstākļi.Ja jūs neesat saņēmuši jūsu vienumus 40 darbdienas no mums sūtīt to, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un mēģināt atrisināt problēmu, cik drīz vien iespējams.

Garantijas laiks

1. Katrs postenis ir stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas. 2. Ja preces ir bojātas vai daļēji bojāta,lūdzu, sazinieties ar mums.Jums ir jānosūta priekšmetus atpakaļ pie mums, un maksāt atgriešanās kuģniecības maksa.Mēs nosūtīsim jums aizstāšanu, pēc tam, kad saņemt paku.

Atsauksmes

Jūsu pozitīvās atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, atsauksmes, paldies.Lūdzu, neatstāj negatīvu vai neitrālu atsauksmes vai strīdu, tie nevar atrisināt jūsu problēmu, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas īsā laikā.

Sazinieties ar mums

Jūsu izmeklēšana, ir laipni gaidīti šeit.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pa TradeManager,E-pastu vai zvaniet mums.mēs saņemt atpakaļ uz jums, kad mēs saņemt jūsu ziņu.

Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Nissan
Spriegums 12V
Postenis Diametrs 9cm
Modeļa Nosaukums Priekš NISSAN Rogue X-Trail T32 2014 2015 2016 2017
Postenis Svars 0.72kg
X-Trail Gadu 2015
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Zīmola Nosaukums BINGWFPT
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Miglas Lukturi Montāža
Materiāla Tips Augstas Kvalitātes ABS
Nissan Modelis X-Trail
Īpašas Pazīmes Vienkārša uzstādīšana.BEZ uzstādīšanas instrukcija

Uzrakstīt recenziju

X trail T32 Negodīgi-2017 LED miglas lukturis miglas gaismas lukturu Slēdzi Josta Aptver miglas lukturi rāmis Grila Restes

X trail T32 Negodīgi-2017 LED miglas lukturis miglas gaismas lukturu Slēdzi Josta Aptver miglas lukturi rāmis Grila Restes

Motīvs: 1) Materiāls: augstas kvalitātes ABS plastmasas 2) Tieša nomaiņa ar nav jāmaina.Ideāls fit, viegla montāža. 3) Šī nomaiņa ir tieši tas, kas jums nepieciešams, lai saņemtu savu transportlīdzekli izveidota un darbojas atkal. 4) Stabilas īpašības, augsta uzticamība.Šo preci

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!