Kategorija

Jaunu Karstā Pārdot Vestidos bez Piedurknēm, Elegants Melnas Mežģīnes O Kakla Sievietes Sexy Kleita Puse Kleita Vasaras Dāmu Kleitas, S/M/L/XL

Jauns

€6.19

Pieejams

Tagi: melna kleita, mini kleita sumer, ikdienas kleita xl, pamata melna eleganta kleita, kleita balta, melns ziedu slip kleita, eņģelis un velns tee, kleita gotikas, dzimšanas diena lol, kleita karstā.

Apkakle: Apaļa Apkakle

Sakarā: Kokteilis Puse

I t ļaus jums izskatīties vairāk slim.Tas ir piemērots šajā sezonā.

Piezīme: Sakarā ar ierašanos no rūpnīcas, krāsu jostas varbūt dažādas, pls saprast, ka, paldies.

PIEZĪME : Lūdzu, salīdzināt sīki izmēri ar jums, pirms jūs nopirkt!!!

Āzijas

Izmērs

ASV

Izmērs

AK

Izmērs

AU

Izmērs

Mērīšana

Krūtīs

Viduklis

Garums

M

S(4)

6

8

82cm

32.2 "

74 cm

29.0 "

91cm

35.8 "

L

M(8-10)

10

12

86 cm

33.8 "

78cm

30.6 "

92cm

36.2"

XL

L(12)

14

16

92 cm

36.2 "

80 cm

31.4 "

93cm

Ar 36,6 "

Padoms, kā izvēlēties pareizu izmērs: Izmantot līdzīgu apģērbu, lai salīdziniet ar izmēru

1. Izmantot līdzīgu apģērbu, lai salīdziniet ar izmēru.

2. Izvēlēties lielāku izmēru, ja jūsu izmērs ir tādi paši kā vienotas mērījumu Izmēri

3 Izmēri:

Āzijas n M (ASV S(4) ,UK 6, AU 8)

Āzijas n L (ASV, M(8-10),UK 10, AU 12)

Āzijas n XL (MUMS L(12),UK 14, AU 16)

Izmērs: Tur ir trīs izmēru (M, L un XL) pieejamas šādas sarakstā.lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies (Visi mērīšana cm, un, lūdzu, ņemiet vērā, 1cm=0.39 collas)

Padoms, kā izvēlēties pareizu izmērs:

Uzmanību:

1. Lūdzu ignorēt šo frāzi izmēra nāk ar drānu.Tags lielums dažkārt var būt lielāks nekā mūsu apraksts lielums, jo tiem ir Ķīnas.Mums ir 1 vai 2 izmēri ir mazāki nekā Eiropas un Amerikas cilvēki.

2.Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko objektu ma y nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, paldies par jūsu sapratni.Iepakojuma Saturs:

1 x Wom lv ir Kleita

Pircējs Parādīt

Mūsu mērķauditorija ir modes apzinās 18-35 sieviešu apģērbu tirgū.Mūsu mērķis ir būt aizraujošs un novatorisku, kas piedāvā mūsu klientiem veidā viņi vēlas, ja viņi vēlas.Sazināties ar aizvien mainīgajām tendencēm, kas atrodas mūsu tirgū, mēs esam izveidojuši dinamisku un ļoti atsaucīgi organizācija.

Mūsu pērk un dizaina komanda, attīstīt savu stilu .Ātri, elastīgi piegādes ķēdē, kopā ar uzvarētāju formula stils, kvalitāte, vērtība un pakalpojums ir iespējots Babra strauji augt, super starptautisko mazumtirgotāju.

Led komanda ļoti īpašu un motivēti personu grupa, kas mums ir stingri vērsts uz mūsu klientu vajadzībām.Mēs ceram, ka ar nepārtrauktu attīstību un inovāciju, mēs turpināsim paplašināt un dot mūsu unikālo pieredzi, lai pircējiem visā pasaulē.

1.Sagatavošanas Laiks: mums ir 5-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.

2.Piegādes laiks: Pirms mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu, Babra ir, lai sagatavotu savu produktu, veiciet stingru kvalitātes kontroles testus un rūpīgi pakete objektus.Laiku, kas nepieciešams, lai sagatavotu jūsu preces piegāde ir atsevišķs no piegādes laiku.Paldies par sapratni!

Atgriešanas vai apmaiņas 30 dienu laikā no piegādes datuma.

Pieprasījuma:

1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā.

3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

Ja jūs neesat gandarījums par saņemto preci no mums, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas cik drīz vien iespējams.Sūti mums izsekošanas numuru, kad jūs atpakaļ jūsu vienumus, mēs kompensācijas vai apmaiņu kad mēs saņemt jūsu pakete.

Ja esat saņēmis preces, kas nav pasūtījāt , lūdzu ņemt dažas attēlus un parādīt mums ASAP, mēs nosūtīt tiesības vienu, lai jums uzreiz.

Ja prece jums saņemtas ir ne gluži pareizi mūsu mājas lapā aprakstīts un nav piemērots jums, tad jūs varat apmainīties ar pareizo izmēru, bet nevar atcelt, jo sevišķi par vienu-izmērs postenis, jo mums ir piezīme konkrētu izmēru mērīšanas pie tiem.Viens izmērs objekts nav piemērots visiem.

Piedurknes Stils Regulāri
Stils Sexy
Siluets Apvalks
Krāsu Stils Dabīga Krāsa
Modeļa Numurs YD0005
Apdare Appliques
Dzimums SIEVIETES
Auduma Veids Broadcloth
Izgriezums O-Veida Kakla
krāsa melna, zila
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Piemērots pūlis white collar
Kleitas Garums Virs Ceļa, Mini
Materiāls Spandex
Zīmola Nosaukums LisVintion
Modelis Tips Raibs
Sezona Vasaras
Vakara kleita
Jostasvietu Dabas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Karstā Pārdot Vestidos bez Piedurknēm, Elegants Melnas Mežģīnes O Kakla Sievietes Sexy Kleita Puse Kleita Vasaras Dāmu Kleitas, S/M/L/XL

Jaunu Karstā Pārdot Vestidos bez Piedurknēm, Elegants Melnas Mežģīnes O Kakla Sievietes Sexy Kleita Puse Kleita Vasaras Dāmu Kleitas, S/M/L/XL

Apkakle: Apaļa Apkakle Sakarā: Kokteilis Puse I t ļaus jums izskatīties vairāk slim.Tas ir piemērots šajā sezonā. Piezīme: Sakarā ar ierašanos no rūpnīcas, krāsu jostas varbūt dažādas, pls saprast, ka, paldies. PIEZĪME : Lūdzu, salīdzināt sīki

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!