Kategorija

Karstā XD-Macrame Austas Sienas Karājas Aizkaru Bārkstis Vainags Banner Noplucis Šiks Bohēmijas Sienas Dekori Puses Fons Apdare

Jauns

€13.03

€17.61

-26 %

Pieejams

Tagi: noplucis šiks fona fotogrāfija, sr2ez, boho šiks fonu, boho ilgi, macrama, macrame sienas, boho, macram, bohemian auss, sullen.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Ir gatavs pakārt.Šī macrame ir roku acīm un ar augstu kvalitāti, biezums 6mm kokvilnas virves, un dekorēts ar koka pērlītēm.

Auduma banneris ir 7 pušķi "karogi" un attālums starp katru var viegli regulēt.

Rūpīgi handcrafted, radošās konstrukcijas, pēc stundas knotting, ko mūsu vietējie amatnieki, izmantojot dabas materiālus norādot minimālisma noskaņu un pievienot dažas boho šarmu, lai jūsu telpas.Izskatās īpaši burvīgs pārskats pār jūsu gultu, jūsu skapis, dīvāna, uz apmetni, pie loga vai radoši pāri kadrus uz galerijas sienas.

Šī macrame austas sienas karājas vainags iedvesmojoties acteku cilšu mākslas priekšmeti un boho šiks dekori.Ideāls kāzu dod priekšroku, līgavas duša dod priekšroku, vai bohēmijas tēmu puses, boho sienu apdare, bērniem, guļamistaba, dzimšanas dienas dāvanu, utt.

Papildus izdomu, dizainera un niceness materiāliem, uzturēšanas uzlabošanu, par rokdarbu Roku darbs Austs piesaista cilvēkus, galvenokārt.Visiem dizainparaugiem, kas ir darinātas ar mīlestību un dos unikālu jebkurā telpā.

Macrame banner roku darbs ar mīkstu kokvilnas virve, ar dekoratīvā koka bumbiņas.Tas dos siltumu un tekstūra, ka apmetni, virs gultas, virs kumodes, virs dīvāna, vai radoši pāri kadrus uz galerijas sienas.Dabisko izskatu būs pievienot dažas boho šarmu, lai jūsu telpas.

Tas būtu lieliski, kā minimāls apdarei bērnudārzos vai bērnu istabā.

Produkta apraksts:

Krāsa: Bēša

Materiāls: kokvilna

izmērs: Platums: 38cm

Kopējais garums: 90cm

Iepakojuma Saturs:

1 x Macrame Austas Sienas Karājas Banner

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Asun.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Asun.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Dizains AUBUSSON
Stils dobby
Tīrīšanas Veids Mašīna Mazgājami
Paklāju Pārdošanas 1
Modeļa Numurs Sienas Karājas Banner
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Forma kā descri
Modelis Tips skatuvisks
Technics Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Rāmis No
raksts IESPIESTS

Uzrakstīt recenziju

Karstā XD-Macrame Austas Sienas Karājas Aizkaru Bārkstis Vainags Banner Noplucis Šiks Bohēmijas Sienas Dekori Puses Fons Apdare

Karstā XD-Macrame Austas Sienas Karājas Aizkaru Bārkstis Vainags Banner Noplucis Šiks Bohēmijas Sienas Dekori Puses Fons Apdare

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!