Kategorija

1:12 2.4 G 4WD RC Auto Off-Road ātrgaitas Transportlīdzekļa Kravas automašīnu Kāpt Rock Kāpurķēžu Hobijs Pakāpes RTR Rotaļlieta Bērniem, kas Vecāki par 14 Gadiem un Adu

Jauns

€56.87

€99.77

-42 %

Pieejams

Tagi: auto kontroles remot, rock kāpurķēžu 1 12, rc kravas automašīnas, hsp rc, kāpurķēžu rtr, auto rc, 110 rc, 110 kāpurķēžu, kāpurķēžu rc, auto hsp.

Lielisks Kāpšanas Veiktspēja: Spēcīgs motors ar četriem dzinējspēks, kas nodrošina lielāku torue un jaudīgākas kāpšana.Kravas automašīnu ir viegli kalnup pie 45 grādu kāpšana.Pilna proporcionālu jaudas, savukārt, ļauj automašīnu pildīt arī par funkcijas uz priekšu/atpakaļ, pa kreisi/pa labi griežas.

Visi Reljefa Pielietojums: Izgatavoti no augstas kvalitātes gumijas materiāla, vakuuma riepas pilnvarot kravas automašīnu spēcīgu saķeri spēkā braukt uz visu veidu reljefa, piemēram, pludmale, smilšu kalnu, zāles, ceļu, dubļainu plāksteri, akmeņaina taka, takas, vai nelīdzens ceļu.Metāla šasijas padara kravas transportlīdzeklis pietiekami spēcīga, lai atbalstītu 3 KG slodzi, un anti-sadursme.

Spēcīgas Šasijas Rekonstrukcijas: Profesionālā metāla rāmis ar modernizētas stūres sistēma ļauj kravas automašīnu stūres, kas ir 45 grādu lielu izliekuma leņķi, spēcīgu griezes momentu un elastīgu izrādes.Ar četriem balstiekārtas atsperes, piekares sistēma aizsargā automašīnu no vibrācijas, ko izraisa klinšains ar ceļa virsmu, jo rezultāts steadier disku.

2.4 Ghz Tālvadības pults: Līdzeklis ar augstas frekvences, ātrās reaģēšanas un kontrole distances ietvaros 100m, 2.4 Ghz tālvadības pults ļauj jums un jūsu draugiem, lai veiktu sacīkšu automašīnām, tajā pašā laikā bez radio traucējumus.

Augstas Simulācijas: 1/12 pilna proporcionāls transportlīdzekļa, ar rezerves riteni.Funkcijas uz priekšu/atpakaļ, pa kreisi/labo pagriezienu.Augstas simulācija reālā kravas automašīnu struktūru.Izsmalcinātu aerosola krāsu uz izskatu.Sānu LED apgaismojums ļauj off-road truck vadīt auto naktī.lieliska dzimšanas dienas dāvana bērniem un pieaugušajiem.

krāsa: Zila

Vienība: RC Kravas automašīna, Mērogs: 1/12

Materiāls: sakausējuma

Frekvence: 2.4 G

Auto Akumulators: 7.4 V, Li Akumulatora

Tālvadības pults Baterijas: 4xAA (Nav Iekļautas)

Darba Laiks: 20-30 minūtes

Uzlādes Laiks: 2-3 stundas (Maksas pilnībā pirms lietošanas)

Controll Diapazons: 100 m, Funkcijas: uz Priekšu/Atpakaļ, Nogriezieties pa kreisi/pa Labi

Iepakojuma Saturs:1*RC Auto

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Asun.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Asun.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

1:12 2.4 G 4WD RC Auto Off-Road ātrgaitas Transportlīdzekļa Kravas automašīnu Kāpt Rock Kāpurķēžu Hobijs Pakāpes RTR Rotaļlieta Bērniem, kas Vecāki par 14 Gadiem un Adu

1:12 2.4 G 4WD RC Auto Off-Road ātrgaitas Transportlīdzekļa Kravas automašīnu Kāpt Rock Kāpurķēžu Hobijs Pakāpes RTR Rotaļlieta Bērniem, kas Vecāki par 14 Gadiem un Adu

Lielisks Kāpšanas Veiktspēja: Spēcīgs motors ar četriem dzinējspēks, kas nodrošina lielāku torue un jaudīgākas kāpšana.Kravas automašīnu ir viegli kalnup pie 45 grādu kāpšana.Pilna proporcionālu jaudas, savukārt, ļauj automašīnu pildīt arī par funkcijas uz priekšu/atpakaļ,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!