Kategorija

Jaunā Stila Ripped Bikses Slim Fit Stiept Vīriešu Džinsi Modes Gadījuma Hip Hop Džinsi

Jauns

€20.74

€34.57

-40 %

Pieejams

Tagi: zippered tracksuit, zippo mīlestība vieglāks, rāvējslēdzēju pavasara mens, zippo šķiltavas mini, rāvējslēdzēju slīdni zila, rāvējslēdzējs sānos 70 cm, rāvējslēdzēju sieviešu mēteļi, zippo imco vieglāks, rāvējslēdzēji ceļa bikses.

Piezīme

1.Āzijas izmērs ir mazāks nekā Eiropas izmēram,lūdzu, izvēlieties savu izmēru, saskaņā ar mūsu lieluma diagrammu,ne savu parasto Eiropas izmērs. 2.Lielums, ko mēra ar roku,lūdzu, ļaujiet 2-3 cm kļūdas.

Izmēri

Atsauksmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir laimīgs ar mums, lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes).Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms mūs atstāt negatīvas atsauksmes.Jūsu apmierinātību sasniegtu mūsu mērķi.

Atgriešanās

Kaut arī mums ir liela uzticība kvalitātes un cenas mūsu produktu, mēs nevaram garantēt, jebkurš pircējs būtu 100% apmierināts ar viņiem.Bet nav svarīgi, ko mēs apsolām, centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas radās darījuma laikā.man, Godīgums vienmēr parādīt mūsu vērtības .Ja jūs vēlaties kompensāciju, jo no posteņa " defektu vai kādu citu kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet to.maksa par reback pasta būtu pārņemti ar sevi.

Par mums&Service

Mēs profesionāla tirdzniecības uzņēmums Yiwu, kas ir slavena ar preču tirgū Ķīnā.Mēs pārliecinieties, ka Izdevīgām cenām bāzi par augstas kvalitātes,jo mēs esam sieviešu apģērbu ražošanas rūpnīcas.Novēlu jums patīkamu pirkumu!Mēs piegādājam krītot piegādes/vairumtirdzniecības/pielāgots dizains.

Džinsu Stils Taisni
Vienuma Tips Džinsi
Apdare Kabatas
Viduklis Veids VIDĒJĀ
Garums Full Length
Biezums Midweight
Auduma Veids Pleds
Modelis Tips Cietie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Slēgšanas Tips Rāvējslēdzēju Lidot
Modeļa Numurs MYD344
Fit Tips Slim
Materiāls Tencel
Zīmola Nosaukums QRWR
Dzimums VĪRIEŠI
Mazgāšana Iznīcināt Mazgāšana
Stils HIP HOP

Uzrakstīt recenziju

Jaunā Stila Ripped Bikses Slim Fit Stiept Vīriešu Džinsi Modes Gadījuma Hip Hop Džinsi

Jaunā Stila Ripped Bikses Slim Fit Stiept Vīriešu Džinsi Modes Gadījuma Hip Hop Džinsi

Piezīme 1.Āzijas izmērs ir mazāks nekā Eiropas izmēram,lūdzu, izvēlieties savu izmēru, saskaņā ar mūsu lieluma diagrammu,ne savu parasto Eiropas izmērs. 2.Lielums, ko mēra ar roku,lūdzu, ļaujiet 2-3 cm kļūdas. Izmēri Atsauksmes Jūsu atsauksmes ir

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!