Kategorija

3 Krāsu Regulēšana Nakts Gaisma Gudrs USB Lādējamu Acu Aizsardzība Bišu Grāmata Gaismas Bērnu Dāvanu Jaunums Lightings

Jauns

€12.12

€20.91

-42 %

Pieejams

Tagi: grāmatu led, bišu saules, jaunums apgaismojums liela, lampas led usb, gudrs lampas, bišu vainags, led lasīt, iphone jaunums apgaismojums, elastīgs led usb, burbuļu tēja lampas.

Funkcijas: 1.Izmantot augstas kvalitātes plastmasas apvalks, drošs un videi draudzīgs, nav toksisks, nav ietekme uz bērnu veselību 2.Cute karikatūra bišu dizainu, izsmalcinātu un gudrs, vairāk bērniem patīk 3.Izmantojot jauno LED gaismas avots, enerģijas taupīšana un enerģijas taupīšanas, maigu apgaismojumu, aizsargāt bērnu acis 4.Izmantot USB uzlādes režīmā, ērti un ātri Apraksts: 1.Produkts ir piemērots telpas apgaismojums vai dekorēšana 2.Tas var padarīt jūsu istabu izskatās vairāk silts un skaists, un aizsargāt acis Specifikācijas: Materiāls:plastmasas,metāla Izstrādājuma izmērs: 140*140*360 mm Viena produkta svars: aptuveni 430g Funkcijas: 1. Touch switch 2. Trīs līmeņu dimming 3. Uzlādējams 4. Automātiski izslēgt gaismu, 10 minūtes, Akumulatora ietilpība: 500 mAh svina-skābes akumulatoru touch panel Paketē Iekļauts: 1*lampas Piezīmes: 1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Zīmola Nosaukums ICOCO
Ir Smart Ierīces No
Vienuma Tips nakts gaismas
Izmantošana Brīvdiena
Elektroenerģijas Ražošana Touch
Baterijas Tips AAA
Modeļa Numurs Karikatūras Nakts Gaisma
Ir Baterijas Iekļautas No
Nav Baterijas Nepieciešams, No
Ir Spuldzes Iekļauts
Spriegums 4.5V
Forma Dzīvnieku
Veids Nakts Gaisma
Jauda 6-10W
Korpusa Materiāls ABS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gaismas Avots LED Spuldzes

Uzrakstīt recenziju

3 Krāsu Regulēšana Nakts Gaisma Gudrs USB Lādējamu Acu Aizsardzība Bišu Grāmata Gaismas Bērnu Dāvanu Jaunums Lightings

3 Krāsu Regulēšana Nakts Gaisma Gudrs USB Lādējamu Acu Aizsardzība Bišu Grāmata Gaismas Bērnu Dāvanu Jaunums Lightings

Funkcijas: 1.Izmantot augstas kvalitātes plastmasas apvalks, drošs un videi draudzīgs, nav toksisks, nav ietekme uz bērnu veselību 2.Cute karikatūra bišu dizainu, izsmalcinātu un gudrs, vairāk bērniem patīk 3.Izmantojot jauno LED gaismas avots, enerģijas taupīšana un enerģijas taupīšanas,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!