Kategorija

Ziemassvētku Adventes Kalendāru, Atpakaļskaitīšanas Kalendārs Ar Modes Aproces 24 Dienas DIY Komplekts Piekariņi Bērniem

Jauns

€5.61

€9.52

-41 %

Pieejams

Tagi: krekls vīriešiem iekšas, pulēšanas komplekts auto, sneaker matu meitene, ekrāna 5d samsunh, instrumenti kurpes vīrietis, pulēšanas berete 6, ekrāna 35 collu dc, sieviete brilles palaist, ekrāna 3dx xl ips.

DIY ROTASLIETAS KALENDĀRU KOMPLEKTS: komplekts piedāvā 22 dažādās noapaļoti dažādas formas un modeļus, un 2 dažādas ķēdes.Jūs varat izmantot dažādām fāzēm, piekariņi DIY savu rokassprādzi.Ir arī kalendārs atpakaļskaitīšanas cute sniegavīrs modeļus, un kalendārs beidzas 24. dienu.

KVALITATĪVI MATERIĀLI: Mūsu rotaslietas adventes kalendārs izgatavots no augstas kvalitātes sakausējuma materiāla, sudraba pārklājumu un niķeļa-brīvi, skaisti un veselīgi, labu veiksmi un sadzīšana, izturīga un viegli uzglabāt.

UNIKĀLAIS DIZAINS: mazo un izsmalcinātu beadwork un piekariņi dažādas formas un modeļus, var ne tikai izvairīties no sadursmes starp lielajiem string rotājumi, bet arī izteikt savu rokassprādzi izskatās vairāk fragmentāra un vairāk vizuāli.

ATPAKAĻSKAITĪŠANAS KALENDĀRS: Sagatavot savu sezonu ar mūsu brīnišķīgi unikālu Ziemassvētku atpakaļskaitīšanas kalendāra, radot svētku atmosfēru ar Ziemassvētku.Tā ir lieliska svētku dekorēšana.

LABĀKĀ ZIEMASSVĒTKU DĀVANA: Rotaslietas, Kalendāru Komplekts ir ideāli piemērots nosūtīšanas mīļāko, draudzeni un bērnu.Tā noteikti būs lieliska dāvana, lai padarītu Ziemassvētkiem vēl vairāk apmierināts.

Materiāls:citi

Svars:162.0 g

Materiāli: Kartona + EVA + Sakausējuma

Iepakojuma Izmēri:20.5 x 17,5 x 1.3 cm/8.07 x 6.89 x 0.51 collas

1 x Atpakaļskaitīšanas Kalendārs

2 x Ķēdes

22 x Noapaļoti

1.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, faktiskais izmērs varētu būt nedaudz atšķirīgs.

2.Atgādinām, ka sakarā ar gaismas efektiem un monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt., krāsu tonis mājas lapā foto un faktisko postenis varētu būt nedaudz atšķirīgs.

Godu Ziemassvētku
Zīmola Nosaukums Loriver
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Ziemassvētku Adventes Kalendāru, Atpakaļskaitīšanas Kalendārs Ar Modes Aproces 24 Dienas DIY Komplekts Piekariņi Bērniem

Ziemassvētku Adventes Kalendāru, Atpakaļskaitīšanas Kalendārs Ar Modes Aproces 24 Dienas DIY Komplekts Piekariņi Bērniem

DIY ROTASLIETAS KALENDĀRU KOMPLEKTS: komplekts piedāvā 22 dažādās noapaļoti dažādas formas un modeļus, un 2 dažādas ķēdes.Jūs varat izmantot dažādām fāzēm, piekariņi DIY savu rokassprādzi.Ir arī kalendārs atpakaļskaitīšanas cute sniegavīrs modeļus, un kalendārs beidzas

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!