Kategorija

Beable 4Flute HRC65 Cietā Karbīda Roughing Beigu Dzirnavas Tērauda Vai Metāla Griešanas Instrumenti

Jauns

€7.30

Pieejams

Tagi: cietība hrc, beigās dzirnavas hrc65, scaner, speciālu karbīda beigu dzirnavas, 10mm beigām dzirnavas, stikla pārklājumi, urbšanas hrc, 60 hrc, beigās dzirnavas kārta, naco.

Funkcijas: -1.Izgatavots no cietā karbīda, tās ir grūtāk, lielāka un vairāk nodiluma izturīgs nekā ātrgaitas tērauda un kobalta tērauda garāko mūžu un labāko apdari. -2.Ar 35 spirāles leņķis un tiek centra griešana par plunging, ierievošanas un profilēšana. -3.Šie beigām dzirnavas ir izgatavotas, izmantojot state-of-the-art iekārtas, ražošanas procesu un pārbaudes paņēmienus, padarot tos vēlamās izvēles karbīda endmills par machinists, kas vēlas iegūt augstas kvalitātes detaļas ar maksimālu instrumenta kalpošanas laiku. -4.Papildus mūsu pārklājums ļauj palielināt ātrumu & plūsmas, kā arī ilgākam instrumenta kalpošanas laiku. PS: Ja jums ir nepieciešams vairākas specifikācijas, lūdzu, sazinieties ar klientu pakalpojumu pirms pirkšanas, lai pārbaudītu, vai atlaide ir pieejama. Tolerance: Flauta diametra pielaide ir -0~~ -0.03 MM, ja nespēj pieņemt, lūdzu, nepērk.Beable Karbīda 4F Roughing Frēzēšanas Detalizācijas: 0.6 UM Spirāles Leņķis: 35 grādiem Lāpstiņu skaits: 4 Flautas HRC: 65 grādiem Pārklājums: Zili nano pārklājuma Materiāls: Karbīda Iespējas:100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes Ierosinājums: Griešana tērauda materiāla ietvaros HRC65 grādiem .Gadījumā savienojumi: Oglekļa tērauds, die tērauda, leģēta tērauda, instrumentu tērauda, rūdītā un atlaidinātā tērauda, čuguna, nerūsējošā tērauda, tērauda termiskās apstrādes.Piemērojamie Modeļi: CNC apstrādes centri, gravēšanas mašīnas, ātrgaitas mašīnas, utt.Nav piemērots mašīnas atslēgas, rokas urbji, un parasto frēzēšanas mašīnas.Paldies par jūsu sadarbību!Drošības Norādījumi: Lūdzu, izmantojiet drošību un aizsargātu acis un citus aizsardzības līdzekļus.Asu griešanas šķautnēm, lūdzu, nav roku pieskārienu.Lūdzu, pārliecinieties, ka griešanas veiktspēju un nomaiņa griešanas rīkus cik drīz vien iespējams.Dzirksteles griešanas un kaitējumu, ko mēra, skaidu draud izraisīt ugunsgrēku, lūdzu, neizmantojiet uguns bīstamās vietās.Papildus, ūdenī šķīstoša griešanas šķidrumu, kad ugunsgrēka novēršanas pasākumi ir jāveic.

Pārklājums Zila nano pārklājumu
Diametrs 4-16 MM
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Karbīda
Modeļa Numurs hrc65
Zīmola Nosaukums Beable
Veids Roughing Beigu Dzirnavas
Kopējais Garums 50-100mm

Uzrakstīt recenziju

Beable 4Flute HRC65 Cietā Karbīda Roughing Beigu Dzirnavas Tērauda Vai Metāla Griešanas Instrumenti

Beable 4Flute HRC65 Cietā Karbīda Roughing Beigu Dzirnavas Tērauda Vai Metāla Griešanas Instrumenti

Funkcijas: -1.Izgatavots no cietā karbīda, tās ir grūtāk, lielāka un vairāk nodiluma izturīgs nekā ātrgaitas tērauda un kobalta tērauda garāko mūžu un labāko apdari. -2.Ar 35 spirāles leņķis un tiek centra griešana par plunging, ierievošanas un profilēšana. -3.Šie beigām

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!