Kategorija

Wifi Katlu Smart Switch Ūdens Sildītāju Slēdži,Balss Tālvadības Touch Panelis Taimeris Āra darbu alexa, google home

Jauns

€20.46

€30.09

-32 %

Pieejams

Tagi: taimeris, lai apkures katls, šūpuļzirgs switche panelis, slēdzis zigbee, ieslēdziet wifi, fios tālvadības skaļuma kontrole, katlu smart switch, katlu slēdzis, ielas slēdzis, sonoff slēdzis, programmētājs alexa.

Amats: Balss kontroles mājas Katlu smart slēdži darbojas ar Amazon Alexa, echo dot un Google home, lai pārvaldītu jūsu mājas ierīcēm, izmantojot balss kontroli.Kontroles, no jebkuras vietas Uzreiz ieslēgt/izslēgt savu ierīci ar savu smart tālruni vai tableti.Bezmaksas app ļauj jums pievienot tik daudz Gudru Slēdži, kā jūs gribētu, lai sekotu vairākas ierīces, kad, kur.Laika Funkcija Pilnībā kontrolēt jūsu mājas vai biroja gaismas, pateicoties grafiku taimeris, kas ļaus jums plānot precīzu laiku, lai ieslēgtu apgaismojumu un elektriskās ierīces ieslēgšana/izslēgšana-automātiski Wi-Fi Tālvadības pults Jūs varat izmantot "Smart Life/Tuya Smart" APP jūsu smart tālruni, lai vadītu katlu slēdzis ar bezvadu savienojumu, izmantojot Wi-Fi vai 4G tīklu.nav nepieciešama centrs.Akciju Ierīces Šī samrt katlu maiņa var būt vairākas vadības vietas dala vairākas ģimenes locekļiem.vienu mobilo tālruni var kontrolēt daudzus slēdžus arī.Iepakojumā : 1X Katlu Smart Switch 1x Lietotāja Rokasgrāmata 2x Skrūves Piezīme : 1. Šī Wi-Fi pieskarieties slēdzim ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar neitrālu līnijas. 2.Smart plug tikai atbalsta 2.4 GHz wi-fi tīklu,kas nav atbalsta 5GHz tīkls. 3.Apkures katla maiņa nav noregulēt temperatūru.

Funkcijas App wifi tālvadības pults
Vienuma Tips Slēdži
Tālvadības Attālums 30m
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs BJ-YJYK-001
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ir Smart Ierīces
App smart life/tuya smart
Slēdža Tips Tālvadības Pults
Sertifikācija ROHS
Garantijas laiks 1 Gads
Panelis Rūdītā stikla
Pašreizējo 16.A

Uzrakstīt recenziju

Wifi Katlu Smart Switch Ūdens Sildītāju Slēdži,Balss Tālvadības Touch Panelis Taimeris Āra darbu alexa, google home

Wifi Katlu Smart Switch Ūdens Sildītāju Slēdži,Balss Tālvadības Touch Panelis Taimeris Āra darbu alexa, google home

Amats: Balss kontroles mājas Katlu smart slēdži darbojas ar Amazon Alexa, echo dot un Google home, lai pārvaldītu jūsu mājas ierīcēm, izmantojot balss kontroli.Kontroles, no jebkuras vietas Uzreiz ieslēgt/izslēgt savu ierīci ar savu smart tālruni vai tableti.Bezmaksas app ļauj jums pievienot

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!