Kategorija

Unisex Atkārtoti Maskēties Mutes Maska ar Respiratoru Vārsts+2gab Mazgājams Filtrs Pret Putekļiem, Ziedputekšņiem Pieaugušajiem, Bērniem, Āra Sporta

Jauns

€3.13

€4.16

-24 %

Pieejams

Tagi: ziemassvētku krekinga, barelu, krekinga, vīna mucu māksla, krekinga gāzes, ziemassvētku eglīte kūku kastē, krekinga slāpekļa, mini krekinga, alumīnija krēms krekinga, maska string.

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Funkcijas:

【 Palīdz Veselīgu Elpošanas] aicina Mūsu putekļu maskas, respiratori, kas paredzētas ērti aizsardzību pret putekļu daļiņas, efektīvi bloķē 99% no ziedputekšņiem,dūmi, pm2.5 un citi vērtspapīri ar eļļas bāzes daļiņas.

【 Viegli lietojams] aicina Super viegli uzvilkt un novilkt, ar elastīgu siksnu pārliecinieties, ka laba blīvējuma efekts, paliek fiksētas un anti brilles miglas, izplūdes vārstiem, kas palīdz samazināt siltuma un mitruma veidot un uzturēt elpošanu gludi, šī maska ir slānis, kas var aprīkoti ar filtru bloks.

【 Gaismas, Elpojošs Materiāls] aicina piemaksu neilona sieta materiāls ir viegls, elpojošs, mīksts, ātri žūst, kas padara pārliecināts, ka maska ir ērti, lai jūsu seju un muti, kad mugurā, pat siltā vidē, un mūsu putekļu maska rokām mazgājams un atkārtoti.

【 Lietošanas] aicina Mūsu āra sporta maska ir plaši izmantoti ziedputekšņu alerģiju, skriešana, riteņbraukšana, āra aktivitātes, kokapstrādes un būvniecības darbi, arī labi izmantot kā zāles pļaušana maska un krāsas maska mājas uzlabošanas projekti.

【 Mazgājams & Atkārtoti] aicina Šī Kamuflāžas Āra Maska var mazgāt un izmantot atkārtoti vairākas reizes.Tas ir videi draudzīgs un lieliska dāvana jūsu ģimenēm un draugiem.

Specifikācija:

Krāsa : Zvaigžņu + Zaļš / Rozā / Sarkana / Violeta / Vīns, Sarkana / Melna / Pelēka / Zila

Materiāls: Ūdensnecaurlaidīgs un vides aizsardzības materiālu

Izmērs:M - Platums: 7 collu Garums: 5.1 cm.

Daudzums: 1set

Piezīme:

Lūdzu, esiet laipni norādīja , sarakstā produkts ir ražots un izplatīts ārzemēs, un saskaņā ar likumiem, no tā izcelsmes valsts.

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst:

1x Mutes Maska

2gab filtrs

Materiāls Kokvilnas
Aizsardzības klase NAV
Izcelsme Ķīna
Modeļa Numurs Aizsargseguma
Dzimums SIEVIETES
Sertifikācija NAV
Modelis Tips Drukāt
Daudzums 1 Komplekts
Drošības standarts NAV

Uzrakstīt recenziju

Unisex Atkārtoti Maskēties Mutes Maska ar Respiratoru Vārsts+2gab Mazgājams Filtrs Pret Putekļiem, Ziedputekšņiem Pieaugušajiem, Bērniem, Āra Sporta

Unisex Atkārtoti Maskēties Mutes Maska ar Respiratoru Vārsts+2gab Mazgājams Filtrs Pret Putekļiem, Ziedputekšņiem Pieaugušajiem, Bērniem, Āra Sporta

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Funkcijas: 【 Palīdz Veselīgu Elpošanas] aicina Mūsu putekļu maskas, respiratori, kas paredzētas ērti aizsardzību pret putekļu daļiņas, efektīvi bloķē 99% no ziedputekšņiem,dūmi, pm2.5 un citi vērtspapīri ar eļļas bāzes

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!