Kategorija

24 Pin Regulatoru Adapteris galda Dators, DATORĀ Pārsūtīt Valdes Barošanas Starplaikos Shēmas Izeju Modulis

Jauns

€13.56

€16.34

-17 %

Pieejams

Tagi: pc barošanas slēdži, samontēti galddatori, 24pin pagarināšana, ibm barošanas starplaikos padome, 24pin atx, 24 pin atx ligzda, 24 atx, 24 pin, 24 pin led, atx breakout.

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Iezīme: 1.Barošanas starplaikos padome, ar ADJ regulējams sprieguma slēdzis, atbalsta 3.3 V, 5V, 12V un 1.8 V-10.8 V (KOREKCIJA) izejas spriegums. 2.Sprieguma izejas terminālu jaudas paplašināšanas valdes atbilst katra skrūve termināls. 3. Tajā pašā laikā, panelis ir aprīkots arī ar akrila lietā komplekts viegli izmantot. 4.Saderīgs ar 3.3 V: STM32 MCU, tīkla, komunikāciju iekārtu, piemēram, Wi-Fi, Bluetooth un citas ierīces, parasti par microcontrollers, un dažas nelielas jaudas moduļiem, utt. 5V: Aveņu Pi, Banānu Pi, Lāpīt Valdes, Nano Pi, USB interfeisu, utt. 5.Saderīgs ar 9V: motor drive, displeja draivera modulis, utt. 12V: mehānisko disku, LED gaismas, transportlīdzekļu iekārtas ar jaudu prasībām mazāk kā 24w, utt.Specifikācijas: Materiāls: ABS Izmērs: apm.99x60mm/3.9x2.36in Krāsa: Kā bildes redzams Daudzums: 1 Gab, Ņemiet vērā: Neviens mazumtirdzniecības iepakojumā.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!Paketē Iekļauts: 1 x 24Pin Regulators (citi aksesuāri demo attēlā nav iekļauta.)

Sertifikācija NAV
Iepakojums No
Veids Kabeļa Adapteris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums P

Uzrakstīt recenziju

24 Pin Regulatoru Adapteris galda Dators, DATORĀ Pārsūtīt Valdes Barošanas Starplaikos Shēmas Izeju Modulis

24 Pin Regulatoru Adapteris galda Dators, DATORĀ Pārsūtīt Valdes Barošanas Starplaikos Shēmas Izeju Modulis

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Iezīme: 1.Barošanas starplaikos padome, ar ADJ regulējams sprieguma slēdzis, atbalsta 3.3 V, 5V, 12V un 1.8 V-10.8 V (KOREKCIJA) izejas spriegums. 2.Sprieguma izejas terminālu jaudas paplašināšanas valdes atbilst katra skrūve termināls. 3. Tajā

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!