Kategorija

Jiangxihuitian 2018 Mazumtirdzniecības 5 krāsas Vasaras sieviešu ziedu Vienkārši Viļņotas lielu brimmed salmu cepure meitenēm Pludmales Cepures

Jauns

€6.19

€10.32

-40 %

Pieejams

Tagi: salmu cepure meitene, sieviete, sieviešu salmu cepures sieviešu, pludmales cepure liela, fedora cepuri balts, austrālijas cepure, 300ml plastmasas sūkņa pudeles, šampūna, salmu cepures bērniem, sieviešu cepure, cepure vasarā sievietēm, barbershop plakāts.

maksājuma

1) Asun.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestro Debetkarti, un wire transfer bankas.Lai uzzinātu vairāk par maksājumu metodes no Asun.lv, lūdzu, skatiet http://help.Asun.lv/payment_faq.html.

2) Lūdzu veikt maksājumu 3 dienu laikā no jūsu pasūtījuma arī, ja iespējams.Mēs vienkārši kuģa preces, lai jūs pēc adreses rakstīja Asun.lv, ja jūs vēlaties, lai mainītu, lūdzu, atstājiet ziņu, ja jums vietu pasūtījumu.

Bezmaksas

1) veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt, lai to skaitā piegādes maksa.Mēs nosūtīsim vienumus 2-7 dienas pēc jūsu maksājuma summa ir pilnībā pārbaudīta.

2) Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem pārvadājumiem (jo īpaši ķīna gaisa mailpost), jo starpība muitas atbrīvojot periodos un dažādās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

cut

Visi izmēri tiek mērīti ar roku, tur var būt 2-3 cm novirzes.

krāsas

Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka postenis saņēmis, ir slikti krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

Ziņojums

1) Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu, noklikšķiniet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja jums patīk mūsu preces un pakalpojumus.Es nodrošinās konkurētspējīgas cenas un labāku pakalpojuma galam.

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu par Asun.lv.Mēs saprotam nepatiku jums varētu būt, ja pasūtījums iet greizi, kā mēs domājam, ka visas problēmas tiks risinātas pēc aktīvu sadarbību un labas komunikāciju!

2) Visas e-pasta ziņas tiks atbildēja, 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs atbildēsim, cik drīz vien iespējams

Vienuma Tips Saules Cepures
krāsa 6color
Sezona Pavasarī, vasarā
Zīmola Nosaukums jiangxihuitian
Modeļa Numurs cepures sieviešu
Izmērs 55-58cm
Stils Ikdienas
Saules Cepures sievietēm saules cepure
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Modelis Tips Ziedu
Dzimums SIEVIETES
Materiāls Salmu

Uzrakstīt recenziju

Jiangxihuitian 2018 Mazumtirdzniecības 5 krāsas Vasaras sieviešu ziedu Vienkārši Viļņotas lielu brimmed salmu cepure meitenēm Pludmales Cepures

Jiangxihuitian 2018 Mazumtirdzniecības 5 krāsas Vasaras sieviešu ziedu Vienkārši Viļņotas lielu brimmed salmu cepure meitenēm Pludmales Cepures

maksājuma 1) Asun.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestro Debetkarti, un wire transfer bankas.Lai uzzinātu vairāk par maksājumu metodes no Asun.lv, lūdzu, skatiet http://help.Asun.lv/payment_faq.html. 2) Lūdzu veikt maksājumu 3 dienu laikā no jūsu pasūtījuma arī, ja iespējams.Mēs

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!