Kategorija

AI-CEĻU Dārza Darbarīki, Metāla Griešanas Šķēres Uzvalks Ātra Potēšana Pruner Dārza Filiāle Kuteris Helikopters Griešanas Vīnogu Vīnogulāju Potzaru Rīks

Jauns

€17.60

€44.01

-60 %

Pieejams

Tagi: dārza pruner, roku dārza instrumenti, augu potēšana, filiāles filiāle, l elektriskais zaru šķēres, potzaru naži, dārza šķēres dārza koku, potēšanas kabatas nazis, balkonu dārza instruments, varanda.

Dārza Lauksaimniecības Atzarošanas Šķēres Šķērveida Augļu Koku Potēšana Dārza Darbarīki Vakcinācijas dārza šķēres Zaru Šķēres Rokas instrumentu

Iezīme

1.Potcelma un scion tas ir viegli, lai atbilstu U-cut-cut vai Ω-cut, ātra sadzīšana

2.Izmantojot viegli un fastly.Potēšanas metodi nekā tradicionālā ietaupījums

3.Laiku un pūles, Asmens var aizstāt

4.Izmantot pruner samazināt bezjēdzīgi filiāles, no augu

5.Augstas kvalitātes atsperu,Augstas kvalitātes asmens,Augstas kvalitātes neilona rokturis

6.Dārzu, augļu koku atzarošanas šķēres šķērveida potēšanas griešanas instrumentu komplekts, griešana ātri, iespēja uzlabot darba ātrumu

7.Uzpotēt uz 3-12mm filiāles, siles kokus, sausos zarus, cieto filiāles nav piemērotas lietošanai.

Apraksts: Materiāls : oglekļa tērauds, ABS un Alumīnija Krāsa:melna Samazināt potēšanas krājumi no 5mm līdz 1,4 cm diametru Apgriešanu asmeņu 3mm bieza skrūvgriezis ar sarkano rokturi, Izmērs 27*10 cm/10.5*3.9 collu (1cm=0.39 Collas)

Paketē iekļauts:

1 Iestatiet Potēšanas šķēres

Par Maksājumu

1. Mēs pieņemam Alipay, VĪZA, Mastercard, Western Union, Qiwi un Bankas Pārskaitījumu.Visas tiesības uz maksājumu tiek pieņemti, izmantojot drošības maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Samaksa jāveic 5 dienu laikā, no pasūtījumu.

3. Ja jūs veicat maksājumu, nevis veiksmīgs, lūdzu pārbaudiet jūsu rīkojumu, ja tas vēl nav atrisināts, lūdzu, sazinieties ar mums.

4.Lūdzu, pārbaudiet jūsu vārds, uzvārds(Īpaši krievijas klientiem), adresi un tālruņa numuru, pirms jūs maksājat, pretējā gadījumā, jūs nesaņemsiet iepakojumā.

Par Sūtījumu

1.Mēs guaratee, lai kuģis no 48 stundas pēc maksājuma apstiprinājums,pirms mēs izsūtīt preces, mēs nosūtīsim jums ziņu Asun.lv.lūdzu, pārbaudiet to.

2.Mēs atbalstām daudzi kuģniecības metodes.Parasti, iepakojumiem ieradīsies 45 dienu laikā.

3.Lai izsekotu jūsu pakages, lūdzu, apmeklējiet .

4.Silts padomi: lai samazinātu svaru, tāpēc, ka cenas ir samērīgas, visi mūsu produkti cik vien iespējams, neizmantot ārējā iepakojuma kastē, ja vien pāris jutīgu produktu izmantošanu ārpus iepakojuma.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā (Brazīlija 90 dienas) no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams.

Atgriešanas vai Kompensācijas

1. Ja prece ir bojāta, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

2. Augstas prasības attiecībā uz krāsu vai citu līdzekli, pircēji, lūdzu, zināt.Attēlus nevar pierādīt faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.Visas preces\\' izmērs ir manuāla mērīšana, tāpēc ir 1-50px kļūdas reizēm.

3. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu sazināties ar mums savlaicīgi un atpakaļ 15 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

4. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

5. Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas sedz pircējs (Izņemot nekvalitatīvu preci).

Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums ir pozitīvas atsauksmes un "POZITĪVS 5 ZVAIGŽŅU" vērtējumu.Jūsu atbalsts ir mūsu vislielākā motivācija.

2. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes,un mēs sniegsim jums apmierinošu risinājumu.

3. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.Ja jums ir kādi jautājumi ,pls sazinieties ar mums par TradeManager vai e-pastu. '

Materiāls Metāla
Modeļa Numurs 106517 140134
Apdares Nav Pārklājumu
Iepakojuma Svars 0.385kg (0.82lb.)
Detaļas Kā parādīts zemāk (Postenis Specifika)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pruner Tips LAKTA
Zīmola Nosaukums AI-CEĻU SATIKSMES
Iezīme Pretslīdes Rokturis
Apgriešanas Rīks Tips Potējamos Nažus,
Vienības Veids gabals
Iepakojuma Lielums 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
PRODUKTA NUMURS 19051501
Sertifikācija CE

Uzrakstīt recenziju

AI-CEĻU Dārza Darbarīki, Metāla Griešanas Šķēres Uzvalks Ātra Potēšana Pruner Dārza Filiāle Kuteris Helikopters Griešanas Vīnogu Vīnogulāju Potzaru Rīks

AI-CEĻU Dārza Darbarīki, Metāla Griešanas Šķēres Uzvalks Ātra Potēšana Pruner Dārza Filiāle Kuteris Helikopters Griešanas Vīnogu Vīnogulāju Potzaru Rīks

Dārza Lauksaimniecības Atzarošanas Šķēres Šķērveida Augļu Koku Potēšana Dārza Darbarīki Vakcinācijas dārza šķēres Zaru Šķēres Rokas instrumentu Iezīme 1.Potcelma un scion tas ir viegli, lai atbilstu U-cut-cut vai Ω-cut, ātra sadzīšana 2.Izmantojot

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!