Kategorija

2018 sievietēm jaunā modes kurpes. dāmu apavi, weiyishi zīmola 028

Jauns

€77.92

Pieejams

Tagi: apavu un atbilstoša soma kopa "eiropa 2020" dizainers, platformas kurpes sievietēm, popigist sieviešu kurpes, papēdis augsts, apavu sievietēm, apavu izmērs 42 sieviete, ning sieviešu kurpes, papēžu kurpes, papēža sievietēm, augstas platformas kurpes.

Sūtījuma 1:Sūtījumu/DHL/FEDEX/EMS.mēs galvenokārt izmantojam DHL piegāde, droši un ātri! 2:Mēs kuģis savu produktu 1-7 dienu laikā pēc tam, kad jūs sūtīt naudu!Kvalitāte 1:Mūsu apavi ir izgatavoti no īsta āda.ļoti laba kvalitāte! 2:Mūsu apavi nāk ar kaste,putekļu maiss,kartes utt visas preces,dāvanu iepakojuma dizainu!Atsauksmi 1:Paldies, lai putra, lai iepirktos mūsu veikalā, un dod mums savu 5 sāk Atsauksmes,tas ir ļoti svarīgi, lai mums! 2:Ja jums ir problēmas ar iepakojumā un piegādes termiņiem,lūdzu, sazinieties ar mums!Sazinieties ar Mums, Mūsu darba laiks ir 7 dienas un 24 STUNDAS katru dienu.Jūs varat nosūtīt mums ziņu ar Tirdzniecības vadītājs.Mēs saņemt atpakaļ uz jums, kad mēs saņemt jūsu ziņu.

Stils Modes
Virsas Materiāls Genuine Āda
Sūkņa Tips Pamata
Odere-Genuine Ādas Tips Aitādas
Zīmola Nosaukums weiyishi
Papēža Tips Plānas Papēžiem
Slēgšanas Tips Slip-On
Dzimums SIEVIETES
Vienuma Tips Sūkņi
Pirksta Formu Norādīja Toe
Zole Materiāls Genuine Āda
Oderes Materiāls Genuine Āda
Augšējā Īstas Ādas Tips Aitādas
Sezona Pavasara/Rudens
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Papēža Augstums Augsta (5cm-8cm)
Godu Puse
Zolīte Materiāls Aitādas

Uzrakstīt recenziju

2018 sievietēm jaunā modes kurpes. dāmu apavi, weiyishi zīmola 028

2018 sievietēm jaunā modes kurpes. dāmu apavi, weiyishi zīmola 028

Sūtījuma 1:Sūtījumu/DHL/FEDEX/EMS.mēs galvenokārt izmantojam DHL piegāde, droši un ātri! 2:Mēs kuģis savu produktu 1-7 dienu laikā pēc tam, kad jūs sūtīt naudu!Kvalitāte 1:Mūsu apavi ir izgatavoti no īsta āda.ļoti laba kvalitāte! 2:Mūsu apavi nāk ar kaste,putekļu maiss,kartes

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!